SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 055
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Е, то така е думата де .... но като без нищо и на това съм съгласна.
Виж само колко нежно го държи, как пръстите му нежно го обгръщат, как ловко го опипват от горе до долу  .... как дъхът му го гали Whistling

Та ... аз не бих отказала .... за сега.

# 526
  • В средата на времето
Покрай Дийн/Дженсън нищо вече не е това, което беше - ни книги, ни мокети, ни бутилки, ни микрофони Joy

Този Divine наистина изглежда да е много интересен. А за какво ще се разказва, каква е основната линия?

# 527

Izi копирам от сайта - http://www.divinetheseries.com/

"A young priest must come to terms with his crisis of faith or risk damnation to the soul of a living miracle. With man's freewill held in the balance, the bloody conflict surrounding the immortal being known as Divine will take him further into his religion than ever he dreamed possible"
Най-хубавото от това, което четох е, че много от хората работили по СПН, ще работят по Дивайн, специалниte ефекти aбе всички екипи са в Divine Simple Smile

Ех как да не ми е хубаво с вас, като ме омъжихте вече   bouquet  Ми да почерпя Simple Smile Спам атак:

Аааа щях да забравя, имаме два кума, ама нямаме кумици, има ли желаещи?

A eто и първата ни снимка от сватбата, малко се омешахме, ама той е много разкрепостен /свикнал е от бившата си Вики Wink/. Ама сме хубави и двамата, нали! Simple Smile

Имаме и подаръци :

Целувката:

Много е доволен, нали

Люска е това се казва шоколадище  Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 22:36 от Aquariel

# 528
Аз съм едната,ако ме вземеш  Whistling

# 529
  • В средата на времето
Пу аз да съм втората. Продадено! Grinning

Благодаря за инфото, Мирка Hug Ще го очаквам с нетърпение Simple Smile

Ако трябва Тренера да се жени, ей така ще изглеждат нещата Grinning

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 22:43 от Izida

# 530
  • гр. София
Ми аз тогава освен да съм длъжностното лице по гражданското състояние?  Rolling Eyes

# 531
Eми освен на смени ще се менкате кумици  Hug

Изи  hahaha цял стадион с булки  Laughing

Розе, Чък в твои ръце са нашите съдби  Hug

# 532
Охооо то с нащо менкане,сватбата ще продължи до старини  hahaha

# 533
  • гр. София
Мирка, да ти подшушна нещо на ушенце: припомням ти, че по принцип кумувете трябва да ти направят най-големия подарък. Пък ти като имаш две двойки кумуващи сега ти е паднало да си поискаш каквото ти е на сърцето  Wink

# 534
Розе, тъкмо мислех да се кандидатирам за лице по гражданското състояние и Чък ме е изпреварил Simple Smile) Нищо, аз може да ти държа на поднос халките и чашите с шампанско, докато ти омайваш двойките с изкусните си слова. Simple Smile

# 535
Ууу, докато ме няма и сватба вдигнахте, човек за един ден да не ви остави! Госпожо Колинс, освен да ти кажа "Горчиво!"...  Laughing Ти не ги мисли кумовете, ние ще се погрижим нищо да не им липсва Twisted Evil

Промото на Divine определено ме заинтригува, ще се гледа, стига да оцелеем след финала в петък. Аз отсега усещам отклонения в сърдечния ритъм, за вас не знам... честно казано, радвам се че се пада дълъг уикенд, защото така ще имам време да удавя мъката качествено. Дори да не се случи нищо прекалено покъртително, ще трябва да приема факта че сезона свършва и до септември няма повече...  Shocked  Cry

# 536
  • гр. София
Розе, тъкмо мислех да се кандидатирам за лице по гражданското състояние и Чък ме е изпреварил Simple Smile) Нищо, аз може да ти държа на поднос халките и чашите с шампанско, докато ти омайваш двойките с изкусните си слова. Simple Smile

Екстра!  Hug
Сега се търси човек, който да държи шлейфа на булката.

И да подсетя кумиците, че трябва погачи да месят  Laughing Нощта е още млада, имат време до сутринта.

Определено ли е мястото, на което ще се проведе аху-ихуто след официалната церемония? Аз се сещам за една чудна полянка с върба, но за там трябва да искаме съгласието на Бела   Grinning
...и за една яхта се сещам, но там и без това има много народ и Импалка може да не иска гости  Laughing

# 537
Запретвам ръкави и се мятам food002

ПП:
А след това може да консумират брака в преустроената ни палатка  Grinning

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 23:34 от Dess~

# 538
Eх какви кумици, ех какви организаторки , чудесни сте  Hug
Знам на коя кола ще се натоварим всичкиии  Mr. Green най-хубавата!
После при върбата ще разпънем шатри и почваме! )

Дес ах ти хитруша, знам, че кумовете не ти стигат  Twisted Evil искаш и младоженско, ама чакай да мине меденият месец и ще видим, то нали има една приказка, -нашето е общо, общото е наше Simple Smile

# 539
Ааа не,до края на медения месец не го пипвам  Simple Smile след това ще видим  Whistling Обещавам,че ще сте сами  в палатката  Grinning а аз ще се изнеса при Бичито на острова  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт