ФУТБОЛНИ фенове ..::11::..

• 20 489
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Манчестър
Ми на мен ми мяза на мъж

# 586
Девойки, имам работа....Поставям ви домашно - мъж, жена или женствен мъж бе съдията на мача Hertha BSC - Augsburg.......И като чета отговорите, достойни за анкета, мъж - жена 2:1 - още повече ми стана интересно какъв е отговорът........

# 587
  • Ænima/Albuquerque
Гледам и Тотнъм започнаха да вкарват от съблекалнята...

# 588
  • Лондон
Ave, и аз ще гледам от къщи, и ми е много тъжно, но петък и събота съм винаги майка Confused, иначе можех да си взема едни златни билети, а и бях убедена кой ще е на финала, но ето какви неща жертваме за децата Simple Smile

Гледах Арсенал - Астон Вила, супер показателен мач за това кой кой е в английското първенство, Арсенал просто не са шампиони и няма скоро да бъдат (да ме прощават феновете, но това е обективна преценка)...

Интересни резултати и в останалите мачове, за Ливерпул никой не е изненадан, голямата трагедия на Лондон е отпадането на Уест Хям, много са популярни сред местните, и коментарите са, че наистина трябва да си слаб треньор, за да изпаднеш със селекцията, която имаха този сезон...това само го цитирам, не съм ги следила много, но факт. Другата неделя ще е решителна за доста отбора от дъното на таблицата.

Погледах и репортаж от мача на Челси, Абрамович текстваше непрекъснато newsm78 накрая в интервюто Анчелоти каза, че не махал за сбогом, а само за довиждане до следващия сезон, дали сам си вярваше Wink

# 589
  • Ænima/Albuquerque
Преминавам да кажа, вдъхновени от вчерашната британска среща, с Цеце и Дю се разбрахме да гледаме финала на Шампионската заедно.
Срещата ще е на 28-ми (много ясно), 20:30 часа на Съдебната палата.
Ще запазя места на бара, под плазмата в една бирария.  Mr. Green

Добре дошли сте!   bouquet

# 590
Заявявам участие в общото гледане на финала, поне като не ме вълнуват отборите, компанията ще ми е много приятна!   bouquet  Hug

# 591
  • Ænima/Albuquerque
Ше викаш за Барса, иначе нЕма бира за тебе!  tooth

# 592
  • Срещу планината:)
Да-да-да

Ше викаш за Барса, иначе нЕма бира за тебе!  tooth

Crossing Arms аааа нема се разбереме

# 593
  • Ænima/Albuquerque

Добре де, и за теб никаква бира.  hahaha

# 594
Значи, идвайте повечко  Hug, че Сарки и Дю ще трябва да се скъсат да ме черпят за подкупи  Grinning Която загуби - ше ме носи  Joy

# 595
Преминавам да кажа, вдъхновени от вчерашната британска среща, с Цеце и Дю се разбрахме да гледаме финала на Шампионската заедно.
Срещата ще е на 28-ми (много ясно), 20:30 часа на Съдебната палата.
Ще запазя места на бара, под плазмата в една бирария.  Mr. Green

Добре дошли сте!   bouquet

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 596
  • Ænima/Albuquerque
Е, Маме...  Tired

# 597
  • Срещу планината:)

Добре де, и за теб никаква бира.  hahaha

как ша ми спреш бирата

Аре бе Цеце остани на острова,ко ша одиш при тея южняци Rolling Eyes

Маме  Hug

# 598
  • Ænima/Albuquerque
Дю, според мен е хубаво да има някой, дето да даде обективна оценка накрая на мача. tooth

# 599
Аууу, какви мачове съм изпуснала днес Simple Smile Обаче аз протестирах и цял следобед си карах колелото, да изразходя малко отрицателна енергия, насъбрана от изминалия сезон на висшата лига  Laughing Обаче сега гледам Арсенал паднали, така че 2рото место не ни мърда.
Анчелоти и да си отиде и да не си, ясно е кой дърпа конците там. А никой треньор не иска и не може да ръководи пълноценно отбора, когато някой друг му казва какво да прави. Ето и Торес си беше чиста прищявка на Абрамович... Карло много пъти още преди да се заговори за този трансфер е казвал, че Торес не му трябва и няма нужда от него. Ама никой не го пита.
Много ми е мъчно за Уест Хям... Колко треньора и там минаха.... харесвах ги, въпреки, че с/у тях играехме трудно като гости. А и все пак си е лондонско дерби. Наистина не трябваше да отпадат, но пък останалите отбори се справиха по-добре. Блекпул се бореха със зъби и нокти и си мисля, че
ще оцелеят.
Kато цяло, обаче този сезон на премиершип е много слаб. Ето , ние сме с 8 загуби, а завършваме 2ри. Миналата година имахме 103 гола, тази едва към 70 ... Отбор като Астън Вила миналата година бяха в топ 6, а сега във втората половина на таблицата с някви мижави 45 точки.
Последния кръг наистина ще е интересен и за участието в ЛЕ и за изпадащите. Аз лично много ще се радвам, ако дърварите Уигън отпаднат  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт