ФУТБОЛНИ фенове ..::11::..

• 21 237
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Челси ги почна още от съблекалнята Wink

# 571
  • Ænima/Albuquerque
И Нюкасъл също.  hahaha

# 572
Киа, за мен Боби Борисов е един от най-обективните коментатори. Според мен наистина е много компетентен Simple Smile А защитата на Юнайтед не е толкова непробиваема, така че той не един и два пъти ги е спасявал, абе направо мачове е износвал. За мен той е най-добрия вратар в света към момента от 1-2 години.

Много ми е интересен Челси в този си състав Simple Smile Нищо, че резултата е 1:1 , състава ми харесва.

# 573
Здрав мач се задава

# 574
Е, Нюкасъл не са за подценяваме, помните ли как изравниха на Арсенал при 0:4  Joy

# 575
Кой каквото иска да взема тъмно или светло Grinning

Помня Алън Ширър като играеше там. Нюкасъл Юнайтед  мисля че дори тогава станаха и шампиони.

# 576
Много са хубави новите ни екипи Simple Smile Супер са.

# 577
  • Mars Hotel

Чета за ВДС и се чудя дали някоя от вас е следила изявите му в Юве докато беше..  ooooh!   

Да, що? Вярно, не може да се сравни с Буфон и Перуци, но чак пък да е бил много зле... Rolling Eyes

# 578
  • Манчестър
Аз да кажа нещо за анкетката...приключва на 29 Май, а мача е на 28 Май.......значи аз мога да гласувам след като мача свърши....ххихиииии

# 579
Не , не, аз ще я спра непосредствено преди мача Simple Smile за да може да гласуваме и през целия ден в събота.

# 580
Изобщо не знам какво прави Анелка на терена!!  #Cussing out #Cussing out Да си ходи!!

п.п. Карло вкара тежката артилерия  Grinning

# 581
Аз да питам нещо, но моля не ми се смейте.....Или поне не много....Малко може......

В момента се загледах по един мач от 2 Бундеслига - то това е от сферата на фантазиите, но както и да е.....Загледах се...защото ми се стори,че съдията е жена - така ли е или да ходя на очен за смяна на очилата.......Търсих инфо в нета, но нещо не успях да открия.....

Моля, ако някой знае нещо повече по въпроса - да ме осветли.......

Мача върви по Евроспорт 2.......

# 582
  • Манчестър
Аз да питам нещо, но моля не ми се смейте.....Или поне не много....Малко може......

В момента се загледах по един мач от 2 Бундеслига - то това е от сферата на фантазиите, но както и да е.....Загледах се...защото ми се стори,че съдията е жена - така ли е или да ходя на очен за смяна на очилата.......Търсих инфо в нета, но нещо не успях да открия.....

Моля, ако някой знае нещо повече по въпроса - да ме осветли.......

Мача върви по Евроспорт 2.......

Ще погледна...ама тук в Англия има една.....заради нея уволниха двама топ коментатори на Скаи,защото се бъзикали с нея...

# 583
  • Ænima/Albuquerque
Маме, като гледам е един много женствен мъж.  hahaha

# 584
Жена е, те там имат жени съдии Simple Smile

Ето и едно клипче http://www.vbox7.com/play:8534f4bb  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт