ФУТБОЛНИ фенове ..::11::..

• 21 257
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Манчестър
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1386954/Wrong- … tml#ixzz1ML54qJ7T

Eto na tozi link moje da vidite kak sa obarkali znamenata za FA Cup finala dnes..Stoke igrae s Man Utd...hihihii

# 556
  • Варна
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1386954/Wrong- … tml#ixzz1ML54qJ7T

Eto na tozi link moje da vidite kak sa obarkali znamenata za FA Cup finala dnes..Stoke igrae s Man Utd...hihihii
Joy, всеки си има своята версия за финал  Joy

мхм Стекеленбург  Thinking, мхм ...
Почти сигурна съм, че ВДС ще се пенсионира, колкото и да не искам.
Наистина взе максимума и докато е на върха, хубаво е да се откаже  Blush 

# 557
Тц тц Simple Smile е тука яко са се изложили.

# 558
  • Манчестър
60 000 знамена са изпринтили с грешни данни....

# 559
ГОООООООООООООООООЛза Локомотив!!! И съседите разбраха  Joy Joy Joy

# 560
  • Mars Hotel
К'во се радваш, ти не беше ли от Ботев?  Grinning

# 561
  • Варна
Joy Joy

Честито на градските  Twisted Evil. Не гледах второто полувреме. Нещо интересно случи ли се  Mr. Green
Явно днес на манчестърчовчетата им върви  Mr. Green Mr. Green

# 562
  • Лондон
Честито и от мен на всички Ман Ю фенове Laughing

Мачът не беше добър, но дузпа имаше Wink просто не трябваше да я чакаме, за да спечелим мача. Много мразя тактики за пазене на 1:1... просто това не е Ман Ю, но явно целта оправдава средствата.

За вратарския пост за догодина е повече от притеснително Sad Ляв бек също трябва да се купува на всяка цена, когато Евра е контузен, нещата не вървят и се отваря егати дупката...

За анкетата е ясно как съм гласувала, обаче си знам, че ще бъде много трудно...

Ave, ти ако ще идваш към Уембли на 28ми, кажи да пием по питие  Simple Smile

# 563

От Ботев съм  Peace, ама нанкам с Локомотивец и как да не го поддържаш...
Само че си останахме с едното голче и ни отнесоха Левски, както се и очакваше...  Rolling Eyes

# 564
  • Манчестър
Tzvetak, много ми се иска,ама няма билети....знам само трима човека, които взеха от ballot.....за сметка на това ще събера една група в къщи - хем рожден ден на сина ми, хем мача ще гледаме...

# 565
  • España
ЧЕСТИТО на фенките на МЮ!!!  bouquet
Честито и на тези на МС!!!  bouquet

Доволна съм от развоя на събитията,защото нито аз,нито мъж ми ще мием чинии днес Joy Joy Joy(пак се обзалагахме за развоя от двата мача Mr. Green)!

# 566
Честито на феновете на манчестърските отбори!  Hug

Днес изпуснах всички мачове, но утре мисля Ливърпул-Тотнъм да не пропускам  Wink

# 567
  • Варна
ЧЕСТИТО на фенките на МЮ!!!  bouquet
Честито и на тези на МС!!!  bouquet

Доволна съм от развоя на събитията,защото нито аз,нито мъж ми ще мием чинии днес Joy Joy Joy(пак се обзалагахме за развоя от двата мача Mr. Green)!

Joy Joy, горките дечурлига, на тях ли им излезе късмета   Mr. Green

# 568
По Диема почва финала за ФА къп, както каза ББ "едно от най-значимити футболни събития в света и в частност в Англия" Simple Smile
Ей тоя ББ голям капацитет викаш..  Joy   Майтапа на страна, човека е страшно компетентен, мен ме дразнят само този тип изказвания, за него ФА Къп може и да е най-важният турнир в света, ама не е така за широката аудитория. По-голям англичанин от кралицата се извъди, а като му зададох в/са защо е фен на Арсенал точно (като по това време имаха единият Уолкот и то твърда резерва) той ми се оправда с някакви решения на директори нещо си.. общо взето се измъкна по терлици и не каза нищо конкретно..  Laughing   

Относно напускането на Валдано, не вярвам понеже Флоро държи доста на него. Но моето мнение е - да се маха! Какво като е легенда на Реал. Не може непрекъснато да се меси на треньорският щаб, да реди състава и да дава експертни оценки за стила на игра.. То не напразно Моу го прати на "скамейката" по-рано през сезона..  Mr. Green   

Чета за ВДС и се чудя дали някоя от вас е следила изявите му в Юве докато беше..  ooooh!   От както пази за Юнайтед, признавам, че показва уникални рефлекси и заслужава само добри думи. Може би благодарение на опита, който е натрупал в момента е един от най-добрите вратари, но и Юнайтед трудно допускат голове, а това се дължи и на добрата защита пред него. 
Според мен ако не могат да вземат Нойер през лятото, трябва да опитат с Де Хея (вратарчето на Атлетико Мадрид) младо момче и ми прилича на Касияс в ранните му години..

# 569
Честита титла на Юнайтед и от мен, но тя беше ясна.  Simple Smile   
И те като Барса с равен мач и пестят явно сили за финала..  Mr. Green   

Общи условия

Активация на акаунт