ФУТБОЛНИ фенове ..::11::..

• 20 537
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Искаш, но не вярвам Манчестър да им дадат 3 т., най-много хикс. Докато Уигън ми се струва Х2 бетон. Блекбърн и Уулвс с хикс се спасяват, така че там 0-0, 1-1. Тотнъм ще се наложи да изхвърлят Бирмингам, ако искат да запзаят 5-то място. Макар че Ливърпул няма да им е лесно да спечелят срещу Астън Вила.

# 661
Нееее, ето така ще стане: Simple Smile

Уигън са гости на Стоук - падат задължително. Остават с 39 т.
Бирмингам са гости на Тотнъм - падад задължително с 3 гола разлика. Остават с 39 т.
Блекпул правят равен с МЮ или пък падат, с 1 гол разлика. Така излизат пред Бирмингам с по-добра голова разлика и се спасяват Simple Smile
Отпадат Уест Хям, Уигън и Бирмингам.

А на Ливърпул ще им е много лесно с Вила Wink

# 662
Аз съм убеден че Уигън няма да загубят мача, да не казвам че съм убеден в 2-ката. Докато силно се съмнявам Манчестър да пуснат 3-те точки на Блекпул, макар че вероятно ще са със смешен състав.

Не знам защо смяташ че Вила няма да са пречка за Ливърпул, според мен мача е и възможна 1-ца. Няма да се учудя ако Вила водят малко преди края, то Тотнъм да подарят 1 т. на Бирмингам. Мисля че там мачът ще е с 1 гол разлика в полза на Тотнъм и в зависимост от развоя на Вила-Ливърпул ще се решават нещата. При всички случаи ще е интересно кого ще прецакат.

# 663
Ами смятам, че и Пул и Тотнъм ще дадат всичко от  себе си за победата. И дори, Лига Европа да не е толкова важна за тях (склонна съм да повярвам до някъде), ще се борят за 5тото място, което им дава много повече пари, отколкото 6тото. Така, че Вила и Бирмингам падат. А и като клубове и отделни футболисти са много по-качествени от Астън Вила или Бирмингам. Залогът също е мнооого висок. А Стоук се представят много добре и имат всички шансове и качества да победят дърводелците от Уигън (Аве, ще ме извиняваш  Laughing)

Тъпото е , че всички мачове са от 18.00, ама това е именно заради това, да не си правят схемички.

# 664
Струва ми се подценяваш Вила и то като домакини. С лекота могат да си ги праснат Ливъра. А това че Стоук са по-класният отбор от Уигън мисля е ясно. Това обаче в тези последни мачове няма значение, при положение че Стоук не играят за нищо.

Иначе това че мачовете са по едно и също време пак не означава че не могат да се правят схеми, защото всички получават своевременна информация за развитието на мачовете.

# 665
Да, подценявам ги , щото този сезон не струват Simple Smile и чак с лекота не могат, все пак Пул не са Арсенал  Laughing

# 666
Знам аз какво е житен бегач, но се изненадах понеже точно за него това изобщо не е подходящо определение. Ако някой в Сити тича повече отколкото мисли това е Балотели.
Съгласна съм.
Киа, да, за Хуан Мата иде реч Simple Smile
Хахаххаха, Емо, много се смях  Laughing
Да и аз съм съгласна и с двете мнения, дадох това определение за Тевес сравнено с играта му спрямо тази на Митя (нашия първо мисли и после рита), не го сравнявам със съотборниците му в Сити въобще.. Нали борбата касае тях двамата конкретно, но как да е..
Блу, радвам се за Мата. Изненада ме с тази новина, не съм я чела никъде за това попитах. Дано го вземете и дано да му пасне футбола в Англия. Аз си го харесвам много щото е наш кадър.  Simple Smile  

Ми много ясно.  Laughing   Много хубаво интервю на Пепе, естествено може да изглежда леко пристрастно за хората които не симпатизират на Реал, но човека е прав за повечето неща. Да не кажа за всички..  Mr. Green   

Аз се изненадах от прогнозите на повечето пилоти от Ф1 които дават предимство за Барса на финала. Особено Алонсито, където е един вид фен на Реал Мадрид.
А и за какво предимство говорим преди мача, всичко е 50 на 50.  И аз все повече вярвам, че Фъргюсън ще съумее да излъже Пеп.

П.П Стискам палци Уигън да останат в Премиършип и следващият сезон..  Simple Smile    

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 02:35 от KiА

# 667
http://www.sportal.bg/news.php?news=305597  #Crazy Тва не го ли забраниха със закон

# 668
Коментарите отдолу са  Laughing
Цитат
Ще стане най-скъпия гей в света, след Елтън Джон Wink
Laughing

# 669
тук има много фенове на Левски , какво мислите за този футболист ?

# 670

Ха, Гонзо...  newsm78  newsm78 newsm78
Какво да кажа за него, какво да кажа - Ами тръгна от Локомотив Пловдив... Това ми идва на ума  Hug Hug

# 671
Ами кво да кажем, тя физиономията му си го показва  Joy

Вижте моя сладур колко е закачлив  hahaha

# 672
  • Манчестър
Отишли Съра и Кенни Далглиш на пъб....бармана като ги видял,познал ги и се обърнал към Кенни - извиняваи,ама тук е само са над 18.....

# 673
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

Кой беше този? Май някакво измислено футболистче от Левски дето единствените му мачове бяха срещу ЦСКА.   
ЦСКА е в сърцето ми - завинаги.

# 674
Уаууу, Реал Мадрид - Алмериа - 8-1 Simple Smile
Криси завършва сезона с 40 гола Simple Smile Адебайор прави хеттрик, а любимеца ми Бензема - 2 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт