ФУТБОЛНИ фенове ..::11::..

• 20 492
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • Манчестър
Аууу, какви мачове съм изпуснала днес Simple Smile Обаче аз протестирах и цял следобед си карах колелото, да изразходя малко отрицателна енергия, насъбрана от изминалия сезон на висшата лига  Laughing Обаче сега гледам Арсенал паднали, така че 2рото место не ни мърда.
Анчелоти и да си отиде и да не си, ясно е кой дърпа конците там. А никой треньор не иска и не може да ръководи пълноценно отбора, когато някой друг му казва какво да прави. Ето и Торес си беше чиста прищявка на Абрамович... Карло много пъти още преди да се заговори за този трансфер е казвал, че Торес не му трябва и няма нужда от него. Ама никой не го пита.
Много ми е мъчно за Уест Хям... Колко треньора и там минаха.... харесвах ги, въпреки, че с/у тях играехме трудно като гости. А и все пак си е лондонско дерби. Наистина не трябваше да отпадат, но пък останалите отбори се справиха по-добре. Блекпул се бореха със зъби и нокти и си мисля, че
ще оцелеят.
Kато цяло, обаче този сезон на премиершип е много слаб. Ето , ние сме с 8 загуби, а завършваме 2ри. Миналата година имахме 103 гола, тази едва към 70 ... Отбор като Астън Вила миналата година бяха в топ 6, а сега във втората половина на таблицата с някви мижави 45 точки.
Последния кръг наистина ще е интересен и за участието в ЛЕ и за изпадащите. Аз лично много ще се радвам, ако дърварите Уигън отпаднат  Twisted Evil

Аууууууу.....много съм обидена....как можеш да обиждаш моите селски от Уигън.....даже в един и същи фитнес ходим....

# 601
Simple Smile и във фитнеса ли са такива дърводелци като на терена  Joy

# 602
  • Манчестър
Simple Smile и във фитнеса ли са такива дърводелци като на терена  Joy

ми...много са секси дори.... Laughing

# 603
  • Лондон
Аз пък си мислех, че всички си падате по чаровния испански треньор на Уигън Laughing

Освен това след днешния мач си оставиха сериозни шансове за оставане, а пък и щом са и секси Laughing

Гледам аз сега връчването на купата на Барселона...някой да знае какво символизират червените чушки, с които всички се замеряха newsm78

# 604
  • España
Преминавам да кажа, вдъхновени от вчерашната британска среща, с Цеце и Дю се разбрахме да гледаме финала на Шампионската заедно.
Срещата ще е на 28-ми (много ясно), 20:30 часа на Съдебната палата.
Ще запазя места на бара, под плазмата в една бирария.  Mr. Green

Добре дошли сте!   bouquet

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Маме,ами ние с гайдите к'во да кажем?! hahaha hahaha
Еййй,пак сте изписали света.... newsm78
Ние в къщи сме доволни днес ,защото в Аржентинското Ел Класико,нашите от Бока Хуниорс праснаха с 2 гола на 0 вечния си съперник Ривър Плейт!!! Laughing Laughing Laughing
Между другото,като сте отворили тема за жените-рефери,помня на един мач в Кот д'Ивоар преди време,дерби-главния съдия жена,един от футболистите такава глава й удари,та се наложи да влиза лекарски екип #Crazy hahaha

# 605
  • Манчестър
Аз пък си мислех, че всички си падате по чаровния испански треньор на Уигън Laughing

Освен това след днешния мач си оставиха сериозни шансове за оставане, а пък и щом са и секси Laughing

Гледам аз сега връчването на купата на Барселона...някой да знае какво символизират червените чушки, с които всички се замеряха newsm78

Aaa, той е голям сладур...

# 606
  • София
Между другото,като сте отворили тема за жените-рефери,помня на един мач в Кот д'Ивоар преди време,дерби-главния съдия жена,един от футболистите такава глава й удари,та се наложи да влиза лекарски екип #Crazy hahaha

Joy Joy Този още ли е футболист...или вече е разжалван   Laughing

# 607
  • España

Не е мой тип,АКО и да "били секси възпитаниците му" Laughing bowuu
А за чушките,за срамотите не знам...ще питам мъж ми  Embarassed hahaha,обаче съм виждала и други испанци(пак в Барселона) ритуално да се замярГат с лютивки...сигурно символизира нещо...  chef newsm78

# 608
  • España

Joy Joy Този още ли е футболист...или вече е разжалван   Laughing
аааа,то беше преди 10-тина години.... hahaha

# 609
  • Манчестър
http://www.livegoals.com/gamecenter/hertha-berlin-vs-augsburg-15-05-2011

Krai na spekulaciite - refera e jena...pone po imeto de

# 610
Киа, за мен Боби Борисов е един от най-обективните коментатори. Според мен наистина е много компетентен Simple Smile А защитата на Юнайтед не е толкова непробиваема, така че той не един и два пъти ги е спасявал, абе направо мачове е износвал. За мен той е най-добрия вратар в света към момента от 1-2 години.
Компетентен е, факт! ББ разбира футбола повече от всички спортни кадри в Диема-та на куп. Обективен е по отношение на английският футбол обаче. Знам, че го харесваш, но понякога пркалява с коментарите по отношение на "континенталните" отбори, и аз като фен на Реал не мога да не я отразя тази отявлена "пропаганда".  Peace  

Страшно се радвам за победата на Уигън, виждам, че сте кометирали.  Laughing  Уигън са много корав отбор и си заслужиха симпатиите ми в последните няколко сезона, първият им мач (много силен) в Пермиър който гледах беше с/у Арсенал и от тогава съм им поддръжник.  Grinning  

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 02:35 от KiА

# 611
Относно ВДС - не ми се връща назад да цитирам фенката.. Съгласна съм напълно. Голям вратар е холандеца, безспрно! Един от най-големите, но в Юве показваше колебливи игри и ако ще се оценя най-добрият за "цялостно творчество" -  Касияс е най-големият. Не защото пази за Реал, а защото не можете да откриете слаб момент в кариерата му като варатар на Реал и на Испания, просто няма такъв. 
Единствено по-добър признавах Буфон, но неговото време отмина.  ВДС, при цялото ми уважение, не може да се класира там.   

# 612
Добро утро .Хубава седмица.Манчестър Юнайтед са шампиони остава и да бием на финала Барселона.

# 613
  • Mars Hotel
Добро утро!

Пишете ме и мен за общото гледане на финала, ако не ми мине Мъжо път (ако ме пусне, демек). Няма да викам за никой, така че само ще правя калабалък, ще викам наздраве и ще гледам сеира на пристрастните.  Mr. Green

За финала на ЛЕ - струва ми се, че Порто ще бият с много - поне тройка.

# 614
Кога е финала на ЛЕ? И аз мисля, че Порто ще бие с много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт