ФУТБОЛНИ фенове ..::11::..

• 20 428
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Кога е финала на ЛЕ? И аз мисля, че Порто ще бие с много Simple Smile
Сряда 18 май Канал1 21:45 - Футбол: Финална среща от Лига "Европа", пряко предаване от Дъблин

# 616
Манчестър Юнайтед са шампиони остава и да бием на финала Барселона.
Ще биете!  Grinning    
Гри, поздрави за хубавата победа на ЦСКА над Берое вчера. Не си обяснявам слабата игра на отбора, обикновено тука скачат здраво на грандовете. На Левски поне 2 гола успяха да вкарат и си скъсаха задниците от бягане.. Вчера едвам ходеха, че накрая вече и на армейците не им се играеше. Жалка история..  Crossing Arms    

Аз съм за Брага на финала на ЛЕ, ей така за опозиция..   Simple Smile  

И най-важната новина е приза на Криси за голмайстор (пичичи) на Примера.  Дано мине рекорда на Уго Санчес..  Mr. Green  

# 617
Снимка от мача Ливърпул - Тотнъм  Laughing 18 +

# 618
Снимка от мача Ливърпул - Тотнъм  Laughing 18 +
Не е истина просто..  Laughing  Те тея неща уж не ги снимат, ама.. Уникално попадение, много ми хареса!    newsm09      Joy     

# 619
  • Манчестър
Снимка от мача Ливърпул - Тотнъм  Laughing 18 +

мале...тоя кога се е появил на терена...Глен Джонсън гледа като препариран....

# 620
Да, камерите не снимат нахлулите фенове, за това може би няма да има клипче, освен някое аматьорско де Simple Smile

# 621
  • España
Хорааааааааааааааааааа,сори ,че нахлувам така ....мощно Laughing в темата,но....да се поФаля hahaha-Отборът на мъж ми току що би (слабо казано Mr. Green) соченият за лидер,вечният шампион,в който рита половината национален отбор на Алжир със 7 на 1!!!!!  #Crazy #Crazy #Crazy newsm68 newsm68 newsm68.При това техният единствен гол е от най-измислената дуспа ,която съм виждала през живота си-техният играч се спъна сам в топката,а нашите защитници бяха на видимо разстояние около минимум една крачка от него!!!! Съдията им даде дуспата от чиста "кумова срама" според мен!!!
И,което е още по-интересното ,вчера със съпруга ми бяхме в един мол ,влизайки в един магазин за маркови очила,се оказа,че собственикът е фен на нашите,пита ни за прогноза за днешния мач и аз без да се замисля казах 7 на 1 Shocked,той ме изгледа,все едно съм на ..."коктейл с барут" и гарнитура "специални" гъби" hahaha и каза-"Мадам,ако така завърши мача,елате и си изберете от най-новите колекции,които очила ви най-харесат"!!!!Утре ще се поразходя до там Mr. Green Joy
Блу,не ми се отваря снимката от горе newsm78
КИА,твоят любимец (ох,ша прощаваш,не мога да си изкълча езика hahaha newsm78,да го нарека като теб) та ,Роналдо май мина Уго Санчес,Браво!!!
И да ти кажа под секрет,че МЮ ще бие Барса,когато Азис роди,Моуриньо поеме отбора на Турно Мъгуреле,а Ал Джазира започне да предава Евровизия(като за последното не съм много сигурна,предвид тазгодишния азиатски победител,но това е тема на един друг под-форум!) Joy Joy Joy

# 622
Браво бе Роми  Laughing  Hug ти мина всички октоподи, папагали и паяци  Joy Честито на мъжа ти и отбора му!

# 623
Леле, Роми, браво! и на мъжа ти и отбора, и на теб за ясновидските способности!  Joy Да си избереш няй-яките очила!  Flutter  Hug

# 624
  • España
Благодаря ви!!! Абе аз ей така на майтап си казах прогнозата hahaha,нали знаете,че и тук ,за когото гласувам-все греша....,за това и сега не гласувам в нашата анкета Wink
НаЛято ,като си дойда в Бг и ,като се съберем,ще "разхождам" файски цайси hahaha!
Утре,надявам се да качат и "дуспата" да видите к'во се казва съдийска грешка(по-скоро милост в случая hahaha)

# 625
  • София
Браво Роми, и за невижданата победа и за твоята дарба и за марковите цайси newsm10 newsm08
Утре те чакаме да разкажеш и да си покажеш придобивката.

# 626
Ей го къде.. житната бегачка Тевес изравни Митя, те сега отложен мач ако не се лъжа играят, със сигурност ще мине Бербатов по голове... И това само заради ината на Фърги.. Не го разбирам това нещо!      33uu

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 23:26 от KiА

# 627
Роми, браво за вашия отбор, радвам се за теб!  Simple Smile    thumbsup   

Криси не ми е точно любимец, за да няма недуразумения.. Харесвам го, голям атлет и професионалист е. И все пак се състезава за Реал Мадрид. Любимци са ми Раул, Икер, Рамос.. и тн.. Май не е минал още рекорда на Санчес ами само го изравни, но има цял мач на Бернабеу, ще го мине със сигурност!

Прогнозата ти за финала много красиво си я аргументирала, ама до колко ще е ефективна..  Laughing 
Да видим. Приемам залози, че Фърги ще излъже Гуардиола, който не го е срам да се обзаложи.. Давайте каквото имате.  Mr. Green   

# 628
  • Ænima/Albuquerque
И да ти кажа под секрет,че МЮ ще бие Барса,когато Азис роди,Моуриньо поеме отбора на Турно Мъгуреле,а Ал Джазира започне да предава Евровизия(като за последното не съм много сигурна,предвид тазгодишния азиатски победител,но това е тема на един друг под-форум!) Joy Joy Joy

Муааахахахах.  smile3532 smile3532 smile3532

Роми, браво на "ваште".  Hug

# 629
  • España
Малейййй,аз също видях ,че Тевес изравнил Митака с по 20 гола.....ми сега кой ще мие чинии в къщи  newsm78 newsm78 hahaha hahaha(добре ,че периодично идва една жена да чисти,щотоооо... Mr. Green hahaha).Ама,както вика КИА,Съра е виновен,като не пуска нашето момче smile3515 ...това ме подсеща ,че още повече съм му набрала на САФ за финала,мани другото.ами заради него и чинии ще мия аз,амаха... Laughing
КИА,ето нещо ...кат за нас smile3503    http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2712748
Сарк, Hug

Ето и едно интересно изказване на Наско Сираков,който с присъщата сипрямота и откровеност прави един интересен обзор на случващото се в родното ни първенство и за пореден път ме убеждава,че съм "на правия път",като не гледам нашият шампионат!!! Sad   http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2711506

Блу,какво дочуват моите уши......  Laughing..ще вземате Кака? newsm78

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 02:16 от dyvaromi

Общи условия

Активация на акаунт