ФУТБОЛНИ фенове ..::11::..

• 20 478
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Уаууу, Реал Мадрид - Алмериа - 8-1 Simple Smile
Криси завършва сезона с 40 гола Simple Smile
53 във всички турнири  Grinning   Машина е!
Права си "Уаууу" понеже Реал не са играли така самоотвержено в последни мачове ( без шанс за титлата) от времето на Дел Боске..    Голям мач, много футбол и желание да се докажат на Моуриньо. И Рамос капитанче душичката..  Hug   
И така 92т./102 гола/ 38 мача = 2.68 гола на мач... Да живее дефанзивния футбол на Моу..  Mr. Green     

Като оставим настрана хубавата победа на Реал, изпадането на Супер Депор много ми развали настроението тази вечер. Галисийци са ми вторият любим тим в Примера и направо не е истина, че изпаднаха.. на там вървяха от известно време заради лошото управление на клуба, но чак пък да изпаднат толкова..  Sad   Не го очаквах!  И наистина съм съкрушена  Cry   

Утре очаквам поне Берба да успее в борбата с/у Тевес, труднико ще му е..
И Уигън..   Laughing   

# 676
Според мен утре ще е деня на Бербатов. Всички всячески ще се опитат да му помогнат да вкара голове, за да излезе на 1во место, още повече, че е в съревнование с Тевез, който напусна със скандал Simple Smile

# 677
Според мен утре ще е деня на Бербатов. Всички всячески ще се опитат да му помогнат да вкара голове, за да излезе на 1во место, още повече, че е в съревнование с Тевез, който напусна със скандал Simple Smile
И нали от другата страна ще помагат на Тевес по същият начин. Ще го захранват с пасове, само и само той да стане номер 1.. И ще пазят Берба най-вече след това изявление на Евра..  Sad   

# 678
Какво изявление на Евра, пропуснала съм?
Според мен Тевез ще грабне златната обувка, ще изоре терена утре. Simple Smile Но ще е тъпо да я вземат и двамата.

# 679
Какво изявление на Евра, пропуснала съм?
Според мен Тевез ще грабне златната обувка, ще изоре терена утре. Simple Smile Но ще е тъпо да я вземат и двамата.
Да, съгласна съм напълно   Confused  Фърги провали шансовте на Митя за голмайстор на Премиър..  Crossing Arms 
Коментара на Патрис Евра http://www.gol.bg/manunited/2011-05-21/evra-shte-podavam-na-berb … golmaistor.105421 в гола..    Simple Smile   

# 680
Чарли Адам е голям!!! Simple Smile

п.п. Ооууу маййй гуднес Simple Smile бях сигурна, че Блекпул ще останат, но не вярвах, че ще победят МЮ.

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 19:19 от -True Blue-

# 681
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ман.Юнайтед - Блекпул до момента 1:2  Shocked

# 682
Аууууу, голяма драма са мачовете днес. Много е напрегнато на поне 3 обора Simple Smile ..упс..Блекпул май отпадат Sad

diplodon, по твоя сценарий играха днес Simple Smile

# 683
...иии свърши Sad Много вълнуващи и драматични последни за сезона 2 часа футбол. Какъв нещастен автогол на Блекпул, без него се спасяваха с голова разлика. Със сигурност никой не иска да е на местото на Еват в момента, да си вкара автогол, заради който отбора му изпада от първенството  Confused А Уулвърхямптън го сложи на всички  Grinning Жалко и за Бербатов, много исках да вкара. Тотнъм не си дадоха много зор, заради манекените на Ливърпул  Twisted Evil

Аве, твойте хора се спасиха  Simple Smile Поне Бирмингам отпаднаха.

# 684
  • Лондон
Ей за това го обичам и гледам това първенство, голяма тръпка, и то до последно...

Не съм си мислила, че ще загубим този мач, дори за секунда...

Иначе другите резултати много ми харесват, за мен Бирмингам са дървари, а не Уигън, така че съм доволна...

Тъжно ми е, че Ван дер Саар наистина окачва бутонките на стената, в момента Сър Алекс произнася много прочувствена реч, със специално признание за Ван дер Саар. Както казват тук "прекалено големи обувки, не ми е ясно кой ще ги обуе"...

Другото ми кофти чувство е за Бербатов, толкова исках поне да вземе гол майсторския приз, така или иначе признание няма да получи... Не мога да кажа, че съотборниците му помогнаха много днес Confused

Чакам с нетърпение другата събота Grinning

# 685
Иначе другите резултати много ми харесват, за мен Бирмингам са дървари, а не Уигън, така че съм доволна...

А за мен са и двата отбора.  Поне Бирмингам ги няма Simple Smile Хаха, даже и в ЛЕ ще играят.

Аз колкото успях да гледам МЮ (щото гледах и Челси и Тотнъм), ми се стори, че му подават. Щом и Нани му подаде  Laughing

Наистина е много "голяма" обувката на ВДС. МЮ няма да са същите без него. Но съм сигурна, че САФ ще намери не по-малко добър вратар. Той го може (или агентите).

Много е тъпо това с поделянето на златната обувка.

Ох, много ми е мъчно, когато свърши сезон. Но от друга страна е по-добре, с оглед слабото ни представяне.

# 686
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ще си починем два месеца, но не се притеснявайте. Август го започваме ударно - с две Ел Класико Hug

# 687
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2364758,00.html
Това е, КАРЛО е уволнен извънредно. Честно казано не знам дали да се радвам или не, защото и идея си нямам с кой може да го сменят. Много са ми смесени чувствата, въпреки че него изообщо не го харесвам. Но ако дойде Рафа?  doh
Све, ти кво мислиш по въпроса?

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 22:26 от -True Blue-

# 688
  • Mars Hotel
Не знам какво да мисля, честно казано.

Ясно е, че Анчелоти трябва да си ходи. Не мисля, че нещата са толкова прости обаче, за съжаление. Първото и основно нещо, което пречи на отбора, е постоянната намеса на Абрамович - и в трансферите, и в състава. Докато той не остави треньора да работи спокойно, не вярвам, че нещо драстично ще се промени. Оттам произтичат и многото проблеми - затова в състава се налагат играчи като Торес, Рамирес и Анелка, а резерви са Дрогба, та дори и Калу. (Знам какво ти е мнението за него, но аз го харесвам, защото КПД-то му е страхотно. Виж предишните сезони колко вкарани голове има като резерва)

В този смисъл, за мен основния проблем не е бъдещия треньор, а доколко ще бъде оставен той да дърпа конците.

A за Рафа - пази Боже! (тука се кръстя, плюя в пазвата и хвърлям сол през рамо)

# 689
Така е Све, много си права. Само че аз Рамирес много го харесвам и той вече влезе в час. Има страхотни мачове. Добре, за Калу няма да казвам нищо  Laughing
Мислех си ,че ще оставят Карло да си изпълни договора, щото в момнета няма алтернатива за друг треньор, но ЯВНО има, щом Анчелоти го уволни минути след мача. И това най-вероятно е Боаш, 31 годишния тренер на Порто  Joy Дано да повтори стъпките на сънародника си.

Общи условия

Активация на акаунт