ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 36 296
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Туцка, колко пъти е изнесена информация в Бг за странични реакции от ваксини? колко пъти е изнесена такава за смъртен случай от ваксина? 0 ( нула), защо реши, че някой ще допусне публично оповестяване?

Suzza, прочете ли статията: първото, което прави впечатление, че е публикувана само в един сайт и още един преписва от първия. Организациите, които се визират в украинската статията не съществуват, освен това пише, че българските педиатри и "Асоциация на имунолозите София"?!! събирали документицията и доказателства за случаите и щели да завеждат дело срещу завода? Мисля, че ако имаше нещо вярно тези "български педиатри" и тази "Асоциация" щяха да са изнесли вече тези факти

# 301
Нали се сещате, че статията няма как да е истина, просто защото ако подобно нещо да се случи - всичко ще бъде потулено! Sad Не вярвам в Бг да има много лекари, на които да им стиска да кажат, че някоя ваксина категорично е увредила дете или възрастен човек, а пък за повтарящи се случаи - абсурд! Най-много коментарите да са нещо от сорта как има натрупване на фактори и децата са били болни още преди ваксинацията! Sad

# 302
Статията е от източник извън БГ доколкото рабрах, въпросът е той откъде черпи информация. Иначе не е чудно, че у нас няма нищо официално оповестено...

# 303
миналата година при "епидемията" с каква ваксина бодоха?

# 304
  • София
Хора, човека сам ще си забели пишката като му дойде времено. За какво го мъчите миличкото и давате възможност за възпаления. Като гледам моя син като седне на гърнето какво си прави с пишката - ами съвсем се убедих, че е безмислено да се забелват пишки!

# 305
ЛЛ ми каза, че им организирали четения от епидемиолози, коолко са полезни ваксините и са казали, че ще има промени относно заболяванията отлагащи и освобождаващи от ваксините. Недоносеността, АБКМ, АД няма да се вземат предвид. Демек, всички по ножа, пардон иглата.
Така било в ХАмерика.

# 306
  • София
ЛЛ ми каза, че им организирали четения от епидемиолози, коолко са полезни ваксините и са казали, че ще има промени относно заболяванията отлагащи и освобождаващи от ваксините. Недоносеността, АБКМ, АД няма да се вземат предвид. Демек, всички по ножа, пардон иглата.
Така било в ХАмерика.

Sick

оформя ми се идея да имигрирам в Германия, някъде в Южна, ще гледам цветя в двора, а децата ми ще ходят на градина и училище БЕЗ ВАКСИНИ

# 307
Хора, човека сам ще си забели пишката като му дойде времено. За какво го мъчите миличкото и давате възможност за възпаления. Като гледам моя син като седне на гърнето какво си прави с пишката - ами съвсем се убедих, че е безмислено да се забелват пишки!

Ами за да не се стигне до слепване или какъвто е там терминът.

# 308
И на мен статията ми се вижда несериозна.
Знам случаи на пострадали след ваксини на тази фирма,но не са в БГ.
Няма да се учудя някой ПРОваксинист да ги пуска тези неща,да чака да ги захванем тук в темата и после да реве,че говорим измислици и да тьрси отговорност.Знам такива хора!
Така,че внимавайте!

# 309
  • София
То е обратно - ако има вероятност за слепване, тогава да се предприема нещо. Ама то у нашата страна винаги на обратно подхождане - предварително се мешаме в природата, защото на някое дете може да се получи слепване. Някое дете може да се разболее от дадена болест изатова да ваксинираме всички!
Снощи бях на една сбирка на майки и се оказа, че на две от тях децата са им боледували от коклюш, на едното са му диагностицирали артрит - на 4 години е! Боледувало е и от мононоклеоза и казали на майката, че може артрита да е усложнение от нея. Не било от ваксини. Незнам, ама..това дете - толкова изстрадано и толкова болно...! Поне 5 се оплакаха, че децата им се напикават нощем, на три от тях децата са на 12 години!

# 310
  • София
Кристиян е прав - линка е от някой, който се е регистрирал на 16,05 и тогава е и пуснат линка, само за да ни кажел...може да е провокатор.
Внимавайте в бъдеще, да проучваме по-добре нещата!

# 311
Кристиян е прав - линка е от някой, който се е регистрирал на 16,05 и тогава е и пуснат линка, само за да ни кажел...може да е провокатор.

Ми, да, колко удобно.
Някой се регва, пуска мухата и само няколко дни по- късно, Персон, като един буден и съвестен гражданин, веднага сезира "правораздавателните" органи във Форума.  Laughing
Направо да повярваш, че е случайност!
Tired

# 312

Ми, да, колко удобно.
Някой се регва, пуска мухата и само няколко дни по- късно, Персон, като един буден и съвестен гражданин, веднага сезира "правораздавателните" органи във Форума.  Laughing
Направо да повярваш, че е случайност!
Tired
Стига де! Е, ама сте пък и вие... Хората трябва да вземат пари накрая. Че без тях... е трудно. Кво му пука на персон или друг, че ще се увредят едни деца?! Ще са направят нови! Издръжливи на живак и формалдехид, алуминий и въобще всичко. Ааа, то няма гаранция за това ли... Е, нищо. Ще ходят на доктор, че и за тях работа трябва да има.

ooooh!уморих се! Но така се мисли в тези среди. Човека е просто средство за припечелване на пари! Честито на увредените! Честито ми и на мен...

# 313
От кой лекар антиваксинист бихте искали да прочетете интервю в пресата?

# 314
Така било в ХАмерика.
То пък остава и да ви пука как е в Америка.
Като не искате ваксини, едва ли ЛЛ и комисията ще имат някакво зна4ение.

chukchi , стига се ядосва... Децата са си наши, не на ония групировки там. Те са без зна4ение.
Лошото е, 4е няма 4астно здравеопазване, градини и т.н. По- малко допири така има с тия системи.

Общи условия

Активация на акаунт