ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 36 326
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Мег, ти го знаеш това място, и ти присъстваш там с интервю  Wink. А за Румен Стойчев? Май стана като кастинг:)))

# 331
Моля, обяснете ми как се замърсява психологическата среда? Това го пише в материала даден от Вени.

# 332
А за Румен Стойчев? Май стана като кастинг:)))
Д-р Стойчев също е писал много, поне за който се интересува от темата, а и доста книги за здравето на децата стаха достъпни на български благодарение на него.
Намя ли шанс да събереш двама-трима доктори с еднакви и или подобни въпроси към всеки?!

# 333
Да, мисля си за двама, ако са повече се разводнява и става по-трудно четимо. Като се придвижат нещата, ще пиша. Остава и да се съгласят Grinning

# 334
Не е  по темата , но си заслужава да се прочете , защото е част от похода срещу човечеството .

Тук

# 335
Д-р Папазова и Д-р Стойчев  Peace
Гледах предаването На кафе  за вредите от ваксините с Д-р Папазова  Peace

# 336
Папазова е много подходяща, според мен. Класически доктор е доколкото знам.

# 337
  • в матрицата
Папазова вече е холистичен лекар. Доцент е, завършила с пълно отличие медицина и прогледнала, че това което са ги учили някак не било в полза на човека  Peace Оня от аватара ми се опита веднъж да я оплюе. но тя добре го нареди  Mr. Green

# 338
  • София
Папазова много участва при Гала, не е ли по-добре да не е някой, който се е показвал толкова. Все пак да не кажат - тука има един доктор, който е против ваксините и само него показват.
Да питам Петър найденов?

# 339
А аз пък гласувам за Мангъров...  Mr. Green  Така ми се иска да излезе в ефир и да говори за вредата от ваксините...  Laughing  По колко парички ще трябва да съберем?  Whistling

# 340
не можем да надцакаме фармите Simple Smile

# 341
  • София
Папазова много участва при Гала, не е ли по-добре да не е някой, който се е показвал толкова. Все пак да не кажат - тука има един доктор, който е против ваксините и само него показват.
Да питам Петър найденов?

мдам, споделям мнението ти

# 342
Оня от аватара ми се опита веднъж да я оплюе. но тя добре го нареди  Mr. Green

Извинявай, но все се каня да те питам - не ти ли е неприятно да гледаш снимката му на твоя аватар!? Mr. Green

# 343
А аз пък гласувам за Мангъров...  Mr. Green  Така ми се иска да излезе в ефир и да говори за вредата от ваксините...  Laughing  По колко парички ще трябва да съберем?  Whistling

Под аватара на Суза пише - "Вече по 130лв".
На калпак...
 Whistling

# 344
Моля, обяснете ми как се замърсява психологическата среда? Това го пише в материала даден от Вени.

Да се повторя и пак да питам.

Общи условия

Активация на акаунт