ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 36 330
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз д-р Папазова и д-р Гълъбов не искам да слушам/чета (за ваксините). Знам мнението им вече, искам някой различен...

# 346
  • в матрицата
Извинявай, но все се каня да те питам - не ти ли е неприятно да гледаш снимката му на твоя аватар!? Mr. Green
Ами " жертвам се" в името на това повече хора да знаят и да бягат от това джудже  Wink

# 347
А аз пък гласувам за Мангъров...  Mr. Green  Така ми се иска да излезе в ефир и да говори за вредата от ваксините...  Laughing  По колко парички ще трябва да съберем?  Whistling

Под аватара на Суза пише - "Вече по 130лв".
На калпак...
 Whistling
Намаляват калпаците и се вдига тарифата  Laughing

# 348
  • в матрицата
нее, има инфлация и коригира съответно  Mr. Green

# 349
Мисля, че много малко издания си позволяват луксна да публикуват информация срещу интересите на големите концерни и лобита в здравеопазването. Т.е. за широката публкита темата против ваксините е почти непозната, може би някой да е чувал нещо от д-р Папазова, но тя говори и по много други теми и тази просто се губи, ако човек не я следи специално.
От гледна точка на обществения интерес е добре да е човек с повечко титли пред д-р и с благ, логичен изказ. Ако е и познат донякъде, но не прекалено, също ще привлече внимание. Колкото и да е странно, хората продължават да приемта появящите се по ТВ за авторитети...
Иначе съм напъло съгласна, че за запознатите е много по-интересно да чуят мнението на лекар, който не се изказвал вече няколко пъти против ваксините.

# 350
А аз пък гласувам за Мангъров...  Mr. Green  Така ми се иска да излезе в ефир и да говори за вредата от ваксините...  Laughing  По колко парички ще трябва да съберем?  Whistling

Под аватара на Суза пише - "Вече по 130лв".
На калпак...
 Whistling
Намаляват калпаците и се вдига тарифата  Laughing

А, те и да намаляват, и да не намаляват, нали знаеш, че човешкото око е ненаситно?
Колкото повече, толкова повече.
  Mr. Green

# 351
По изискванията на Мег стигаме до Зав. отдел проф. д-р Мира Кожухарова, д.м., Национален консултант по епидемиология     Flutter   

Съвсем сериозно, аз не мога да кажа... Едни "кукувци" са изтъркани за публиката, други съвсем непознати "кукувци" - кой па ше ги слуша тях... Ония "кукувци" хомеопатите са ясни...  Tired 

По колко парички ще събираме, казвате, по двете ми предложения...   Mr. Green

# 352
Днес пак имах разговор с педиатърката относно извънредната имунизация за полио. Чувствам се зле, защото точно там е единственото ми притеснение и страх, които не съм изчистила напълно Sad
Обясни ми че ще уважи решението ми, за другите несложени нищо не каза, но за тази настоя да взема писмено отношение, понеже имат краен срок до края на май. И според нея нямало само в Таджикистан, а и в Румъния, Турция и Гърция.... имате ли идея от къде мога да проверя за случаите на полио в Европа и тези страни?

# 353
  • в матрицата
Azalea , ама тая твойта педиатърка как си ги измисля...нямам думи .Я да каже от къде черпи информация ,че епидемия има точно в тези държави. АМАН!! Що  на мен никой не ми се обажда и не ме вика да слагам това полио, да не би да ме пренебрегват  Thinking

# 354
Не че имало епидемия, а случаи, най-вече сред ромското малцинство, които пътували из държавите и се занимавали с просия и други. Тя има известен контингент пациенти от тях, квартала ни е такъв просто и го казва от собствен опит. Но аз искам да проверя, все пак са страни от Евросъюза, а нали нямаше случаи на полио в него.

# 355
  • София
Ако имаше случаи на полио в Гърция и Румния, пресата щеше да е гръмнала. Все пак миналата година за едни комари дето ги хапеха в Солун се говори месец може би...

# 356
Сутринта по БНТ казаха, че извънредната имунизация срещу полиомиелит е заради 28 случая в бивша съветска република (вероятна Таджикистан).

# 357
 Добре де, ако човек е отказал вече веднъж една ваксина - например полио, при всяка ли "извънредна" кампания за ваксинир newsm78ане ще трябва пак да отказва и сътветно пак да го глобяват!?

# 358
  • в матрицата
Не ми се вярва, глобата е само за задължителните ваксини.

# 359
Добре де, ако човек е отказал вече веднъж една ваксина - например полио, при всяка ли "извънредна" кампания за ваксинир newsm78ане ще трябва пак да отказва и сътветно пак да го глобяват!?

Няма да го глобяват за извънредните, така поне мисля... Те принципно са пожелателни, на мен не ми ги предлагат, щото явно знаят, че не ги желая...  Mr. Green

Има един момент, в който МЗ могат да наложат допълнителни задължителни имунизации, но то е друго...

Общи условия

Активация на акаунт