ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 36 332
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
От вас научавам за тази извънредна имунизация!! Само ние ли сме при ЛЛ, който не се интересува от нас - т.е. не се обажда, не ни търси, ако отидем - отидем, ако не- значи сме живи и здрави...

# 361
  • в матрицата
Ааа, и ние сме така Meg!   Mr. Green

# 362
Поне 5 се оплакаха, че децата им се напикават нощем, на три от тях децата са на 12 години!
И нощното напикаване ли се свързва с ефект от ваксини?  newsm78

# 363
Мен не ме търсят за извънредни имунизации, щото ми знаят мнението за имунизациите изобщо... ЛЛ на детето ми е приятелка - тя си знае, че ако има нещо, което да заслужава лекарско внимание, ще се обърна към нея или към специалист-педиатър... Ако ли пък не, ще си го преболедуваме вкъщи...  Peace

# 364
Хм, явно много кофти доктори сме си избрали.
Нито се интересуват от нас, нито им дреме има ли епидемии, няма ли.
Че не ни и привикват, на всичкото от горе.
Егати!
  Crossing Arms

# 365
Нашият ЛЛ беше избран на случаен принцип от близката поликлиника.... Е, птихме това-онова преди да дем бланката за избор, ама толкова... Понякога дори се чудя дали наистина ни е записал, ама ако не беше сигурно щяха да ми пратят писамце от РИОКОЗ да ми напомянта, че трябва да изберем...
Затова се учудвам, че толкова майки споделят как им се обаждат ЛЛ и ги привикват за едно-друго...

# 366
Нашият пък беше съвсем съзнателно избран, без никакви случайности.
Слава Богу, изборът ми е правилен!

# 367

Има ДВД на д-р Коток с лекция за ваксините. Може да се поръчва -

http://homeohelp.eu/homeopathybooks/shop.product_details/1/flypa … ages.tpl/208.html

# 368
Понякога дори се чудя дали наистина ни е записал, ама ако не беше сигурно щяха да ми пратят писамце от РИОКОЗ да ми напомянта, че трябва да изберем...

Joy  Провери дали детето ти съществува в системата...  Wink

# 369
А аз направих перфектния избор - фак ю ол, педиатри (дребни и продажни душици!). Малката как пък за ~две години един път нямаше нужда от балък, пардон педиатър! Нископлатена работа и разчитат доста на имунизации. За всяка поставена ваксина прибират дребната сумичка и са щастливи Simple Smile

И аз съм щастлив, когато са далече от мен. Не съм щастлив само, че са си свършили работата с мен, но не мога да го променя....

# 370
Има ДВД на д-р Коток с лекция за ваксините. Може да се поръчва -

http://homeohelp.eu/homeopathybooks/shop.product_details/1/flypa … ages.tpl/208.html
Ще гледам скоро и ще пусна feedback тук Wink

# 371
ох, стелт, това ще да е шега Simple Smile
Ми нали ми плащаха помощи и майчински за това дете, не ще да не съществува...
Или да сверявам доколко инфото върви правилно между ЕСГРАОН, НОИ, ЗК и РИОКОЗ  Joy

# 372
И моята педиатърка изобщо не ме е търсила за извънредните имунизации. ) При все, че много добре знае, че щерката няма нито една. )
Беше хванала мъжа ми за канарче миналият месец, да му обяснява как детето нямало да може да ходи на училище и т.н. Той малко се впечатлява, но бързо го вкарвам в релси.

chukchi, уфф, нещо много започват да ми идват тези приказки колко за нищо не стават педиатрите.
Хайде за ваксините ясно...въпреки че и там до някъде ги разбирам хората, на това са ги учили, на това държат. Но да се оплюват как съвсем нищо не знаят и не могат...не мисля, че има нужда.

В крайна сметка, който иска да си води детето при педиатър, който не иска, да си го държи в къщи и лекува на общо и лично усмотрение. Но не мисля, че е редно да се плюе по всички, ей така.
Темата не е за това какво могат и за какво стават педиатрите. А е за това, какво причиняват ваксините.

# 373
  • София
Поне 5 се оплакаха, че децата им се напикават нощем, на три от тях децата са на 12 години!
И нощното напикаване ли се свързва с ефект от ваксини?  newsm78

Кой може да каже - просто цитирах кой от какво се оплака?

# 374
chukchi, уфф, нещо много започват да ми идват тези приказки колко за нищо не стават педиатрите.
Хайде за ваксините ясно...въпреки че и там до някъде ги разбирам хората, на това са ги учили, на това държат. Но да се оплюват как съвсем нищо не знаят и не могат...не мисля, че има нужда.

В крайна сметка, който иска да си води детето при педиатър, който не иска, да си го държи в къщи и лекува на общо и лично усмотрение. Но не мисля, че е редно да се плюе по всички, ей така.
Темата не е за това какво могат и за какво стават педиатрите. А е за това, какво причиняват ваксините.
Mirama, градска си ми ти Wink
Защитаваш педиатрите ли? Нещо от това, което казвам за тях да не е вярно? Едва ли...
Пак казвам - нека се попитаме за причината дъщеря ми да е така (На две години и само веднъж сополива за две дни от настинка, която аз донесох). ПЪЛНО ОТСЪСТВИЕ на педиатър. Пълно отхвърляне на анти-човешките им действия. Отхвърляне и на други анти-човешки дейности, но нали темата е за ваксини... да не разводняваме Simple Smile

По темата - http://vaksinite.eratrio.com/Are_Vaccines_Safe/ - ЧАС и 15 мин, като всеки ден добавям по 1-2 мин. Супер много говори тази госпожа, но си струва... мисля да дам да направят задълбочен химичен анализ на някоя ваксина, но още не съм нито решил сериозно, нито намерил лаборатория.

И последно, Вени, нощното напикаване е поредното неврологично отклонение, което аз свързвам с... Sad Не искам да мисля и в това направление...

Общи условия

Активация на акаунт