ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 36 751
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Стелт, абе човек, какви нерви имаш бе? На два фронта (поне аз толкоз знам) се бориш, и то със зъби и нокти. Умора нямаш. Кажи каква е тайната?

Лични интереси...  Laughing  Не искам да имунизирам детето си и смятам, че имам право на това... Също искам да родя, така както аз намирам за добре и смятам, че имам право и на това...  Peace

# 436
При разговор със мед. сестрата /без присъствие на педито/ , стан ясно че извънредната имунизация е защото някъде си били останали н на брой ваксини за полио с изтичащ срок на годност  ooooh!

# 437
При разговор със мед. сестрата /без присъствие на педито/ , стан ясно че извънредната имунизация е защото някъде си били останали н на брой ваксини за полио с изтичащ срок на годност  ooooh!

Предполагам става въпрос за моноваксината Имовакс Полио, която беше по ЗК, но спряха да я поставят, заради новите изисквания в Наредба 15 и включването на Пентаксим като безплатен...

# 438
# 439
Здравейте с една "облекчаваща" новина. Ваксина за предотвратяване на сърдечните атаки, а много скоро и ваксина против различните пристрастявания - най-накрая някой да помисли и за наркоманите; вече ще има ваксина и за тях Peace
 Confused ooooh!
Стелт, ама ти наливаш от пусто в празно. Все едно някой да убеди Джуличка, колко е опасно човек да не ваксинира, което пък за мен беше като гръм от ясно небе.

# 440
г-жа Претенция, не съм съвсем съгласна с това, че стелт прелива от пусто в празно.
Както и че не е възможно, човек да се убеди в ползите от неваксинирането.

Когато дъщеря ми се роди, и прекара 1месец в болницата, през това време се бях осведомила за имунизационният календар и какво се предписва за недоносени деца. Че ваксинирането започва от 6месеца коригирана възраст.
Когато се прибрахме в къщи, личната лекарка искаше веднага да започне имунизациите. При което аз я изгледах с огромно учудване и и обясних как стоят нещата по закон.
Тогава реших да продължа да чета, защото явно тази жена не беше в час с недоносените бебета и какво трябва да се прави точно.
В някакъв момент съответно попаднах и на тази тема (тогава още си беше в здравния подфорум и дебатите се водеха както ЗА така и ПРОТИВ) което за мен беше по-добрият начин на дискусия, и се даваше повече гласност на това какво причиняват ваксините.
Така за 6месеца аз се убедих в това, че няма да ваксинирам детето.

Което не би било трудно и за повечето здравомислещи хора, ако си понапънат гънките на мозъка.
Отделно, от доста хора, познати, приятели съ чувала че се притесняват да ваксинират, но ги е страх и да не го правят.

# 441
Мисля, че г-жа Претенция имаше предвид раждането...  Wink

# 442
Стелт, ама ти наливаш от пусто в празно. Все едно някой да убеди Джуличка, колко е опасно човек да не ваксинира, което пък за мен беше като гръм от ясно небе.

Аз не те разбрах.  Embarassed

# 443
Peace
Джуличка, благодаря ти, че не го приемаш като обида, защото никога не бих искала да се почувства някой така от тази тема! Hug Това, което исках да кажа наистина е за другата тема, но вързано с тази. Там аз се чувствам така, както ти се би чувствала тук, когато някой иска да те убеди, че е страшно опасно да не ваксинираш.
 smihesorry за  offtopic

mrstraetz

# 444
Peace
Джуличка, благодаря ти, че не го приемаш като обида, защото никога не бих искала да се почувства някой така от тази тема! Hug Това, което исках да кажа наистина е за другата тема, но вързано с тази. Там аз се чувствам така, както ти се би чувствала тук, когато някой иска да те убеди, че е страшно опасно да не ваксинираш.
 smihesorry за  offtopic

mrstraetz

Ааа, сега вече те разбрах.  Peace
Споко, не съм се обидила, няма за какво.
  Hug Heart Eyes  bouquet

# 445
Статия по повод извънредните ваксинации против полиомиелит:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=720748
Снимката е  #Crazy

# 446
Ако те привикат на извънредно оползотворяване на ваксини, а детето ти е извън сраната какво се случва?

# 447
Нищо не се случва!
Кампанията е до края на месеца и който го уболи, уболи. Другите са се спасили...

# 448
Ох, най- ги обичам такива писания! Уж всички са надлежно ваксинирани, който пък не е РИОКОЗ го следи изкъсо и го бодва при първа възможност, пък изведнъж - регистрирани случаи на заболели  Shocked Ми нали всички са ваксинирани?! Пък не разболяли неваксинираните, а надлежно вакснираните - т.е. неваксинираните са виновни, нищо, че са здрави.... Изобщо, всяка логика трябва да изостави човек и да запретне ръкавчето на детото....

# 449
Уммм да, снимката е много любопитна. )
Насред боклуците и мизерията, дете с вдигнато ръкавче и услужлива лекарка му поставя ваксината.
Красота....идилия...

Общи условия

Активация на акаунт