ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 806
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Уммм да, вече без ваксини няма никакъв шанс дете да се запишев градина. ) Освен ако не се даде нещо на директорката.

Но пък....в наредбата пише
$Деца, на които не са извършени задължителните имунизации за възрастта,$ - тоест, това означава ли, че ако детето е на 4г, може да има само ваксините за възрастта 4г?. )))))
а не от бебе до 4г. )
Едва ли  Tired

Suzza, нали имаше вратичката за имунизационен статус.

Вени, предучилищната си е училище и е задължително.Няма как да  спрат детето.

# 211
  • в матрицата
Имаше вратичка на хартия, реално няма прието дете, защото имало вратичка   Peace Peace Нищо не се променя, освен факта, че  вече не можеш да съдиш РИОКОЗ...

# 212
  • София
Да де и аз това викам, ама може да акжат не искаме да посещава нашата градина, запишете го в училище, например!

# 213
Да де и аз това викам, ама може да акжат не искаме да посещава нашата градина, запишете го в училище, например!

А ако от училището върнат топката ? Това е чиста дискриминация . Щом детето е вече в предучилищна Whistling нито градината , нито училището имат право да откажат приемането му. Така го разбирам аз .

# 214
Имаше вратичка на хартия, реално няма прието дете, защото имало вратичка   Peace Peace Нищо не се променя, освен факта, че  вече не можеш да съдиш РИОКОЗ...
Реве ми се вече  Tired

# 215
Като не искат да ми го приемат в училище, се съди държавата за дискриминация.
Отделно, че родител няма право да отказва обучение на детето, нито училище, има право да отказва същото.
Ако моето дете не ходи на училище, заради непоставени ваксини, ще дойдат и ще глобят мен. А ако училището отказва да ми приеме детето заради същото, него с какво ще го глобят???

# 216
  • в матрицата
Само да кажа, че изцяло в вината за тази промяна е наша, на всички тук пишещи. От къде се сетиха изведнъж РИОКОЗ за този пропуск в закона... замисляте ли се.... Темата се чете и наблюдава,   а ние ще си сърбаме попарата .....

# 217
  • София
Със сигурност четат! Ама какво да правим - да затворим темата ли?

# 218
Това малко, като инспекторката, която ми пише глобите.Казала на ЛЛ : " Тя да не слага, ние ще пишем глоби, пак да не слага, пак ще пишем глоби и накрая ще го набодат с всичките".
Та наяата сега е : Те да си четат, ние няма да слагаме, пак да си четат, пак няма да слагаме и накрая ще си изморят да четат и без друго няма смисъл.  Mr. Green

# 219
Това малко, като инспекторката, която ми пише глобите.Казала на ЛЛ : " Тя да не слага, ние ще пишем глоби, пак да не слага, пак ще пишем глоби и накрая ще го набодат с всичките".
Ей, идва ми да извадя един арсенал от най-гадните ваксини и накуп да им ги забия в з.....те!  #Cussing out

# 220
На есен ще сме ученици,но ваксината трябва да е за октомври,когато навърши 7.Ще е интересно точно да видим как ще ни "приемат" newsm78

# 221
  • в матрицата
За училищата, тая наредба не важи  Peace

# 222
Ох, няма да се учудя, ако измъдрят нещо и за училище...

# 223
  • София
Е, не, това поне си е конституционно право!

# 224
Да, правото е конституционно и мисля, че би следвало тази простотия да не удържи в съда. Впрочем тия промени са провокирани от увеличаване на случаите на отказ зот ваксини и това, че родителите масово започват да си търсят правата. Чудесно решение на проблема, няма що. Дано поне съдът да бъде по-обективен, че ако чакаме решение от Страсбург, може би внуците ни чак да го дочакат..  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт