ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 697
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
И друг път съм се представяла тук-неонатологична сестра съм била. Вече не се занимавам с медицина. И не излизай с номера, че ето вижте я сега, тя последователката на медицината.
Даже си ме питал и какво ме е накарало да съм против ваксините.

Отговори ми на моя въпрос относно УЗ и тубарната бременност, моля.

Berend Botie, тук става на въпрос за бременност в тръбата, а не изобщо за извънматочна.

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 17:26 от Kalifornia

# 676
ох, тубарната бременност или извънматочната бременност е нещо съвсем ново за мен. Нека имаме предвид, че съм мъж и не ми се е налагало да раждам и да се образовам по въпроса. Все пак говорим за УЗИ и за вредата която нанася!

Сега разбирам, че има случаи на успешна Извънматочната бременност...

Моля да не работим с проценти, тъй като всички знаем за манипулацията на данни от медицината.

# 677
Случай на успешна бременност в маточна тръба няма и възможност за диагностициране и прекъсване на такава докато не е разкъсала тръбата си остава само УЗ Peace.

# 678
На моя позната не успяха да открият тубарна бременност с ултразвук , а с лапароскопия . Така отстраниха и тръбата на момента . Peace

# 679
За УЗ, съм на мнение , че три такива прегледа през цялата бременност са напълно достатъчни.Не знам каква е тази мания от момичетата, ходят дори при двама доктори.Вредите от УЗ , спорен въпрос все още, доколкото съм чела, но естествено не съм сигурна в думите си!След време може да се окаже, че не е съвсем безобиден, както става с много неща.
Бях чела в няколко чужди сайтове, че когато бебе се преглежда УЗ , шумът за него е като ниско прелитащ самолет, което не е никак приятно, може да повлияе негативно в изграждането на нервната му система.

# 680
http://www.puls.bg/health/news/news_7252.html
за този случай ли става въпрос..като гледам дата е от миналия месец  newsm78

# 681
Случай на успешна бременност в маточна тръба няма и възможност за диагностициране и прекъсване на такава докато не е разкъсала тръбата си остава само УЗ Peace.

На мои познати така им запазиха тръбите.

# 682
Имам снимано клипче на Тея в 4 или 5 месец как си затваря ушите с ръце и е отворила уста  Confused

# 683
А пък Точица правеше кълбета в корема. Д-рът я преследваше да и брои пръстите ..
В крайна сметка, имаме я на снимка как му показва среден пръст  Mr. Green

# 684
Само не казвай , че си правила преди 4-5 месец, защото тогава плода минава през какви ли не форми (животински, справка - Дънов) и е просто късмет, ако не се увреди плода или супер чиста карма...

Е, хайде по-кротко. Нека не твърдим, че хилядите бебета, които са гледани ежемесечно с УЗ, са просто късметлии Crazy Нека не намесваме кармичното, мантрите, аурите и тем подобни.
Почти няма бебета, които да не са гледане вътреутробно, и то често. Пък са си екстра сигурно в 99 процента.
Аз имам клип на малката дъщеря 3 и 4Д в шестия месец, прозява си се детето и нищо му няма.
Да не говорим колко бебета са оперирани веднага след раждането, защото са открити животозастрашаващи аномалии още преди раждането.
А да се твърди, че аномалиите са предизвикани  от УЗИ, някак е странно.

Дайте всички да си Фърлим джиСИемите, щото видиш ли, объркват пчелите, а няма ли пчели, няма кОмарите да опрашват китките, та да берем чЮреши....Телефонът в чантата до кръста или джоба на бременната носи повече вреди от уз.

# 685
Аз писах и преди, че съм твърдо ЗА ехограф около 8 г.с. от бременността - поне докато не науча за друг успешно използван метод за установяване на извънматочна бременност... Следващите УЗИ-та да си ги прави кой както разбира, негова си работа...  Peace

И отново не много по темата, но знаете ли с кои храни мога да си кача хемоглобина? Обикновено ми е нисък (116 при 120 долна граница), но от оня ден ми е 95, което с ниското ми кръвно и жегата направо ме скапва... Излишно е да казвам, че от топлото време не ми се ядат меса, карантии и други блажнотии и се чудя кво да ям...  newsm78

# 686
Червено винце Laughing

# 687
Стелт,чай от коприва (от левче в аптеката - листа), зеленища за ядене. Чаят го пий по указанието - 3 пъти дневно преди ядене, обяснено си е и количеството там.
А за УЗ (прекалено многото), както и ходенето при двама лекаря - ами от незнание го правят, правила съм го и аз. Сега вече, при следващото - то се знае!

# 688
Стелт,  сок от цвекло и моркови, чай от коприва (вече са ти казали), спанак, зелена салата, спирулина...
Аз не ям месо и с тези храни си оправям хемоглобина и сега по време на бременността.

П.П. Ягодите също са добри при анемия.

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 22:56 от Анонимен

# 689
комбинация хемово - нехемово желязо: телешко с грах или броколи.

Общи условия

Активация на акаунт