КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ - 2

• 186 775
  • 441
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Как ще ви го предам? Имам и един по-стар сак, но трябва да му проверя ципа за всеки случай, защото отдавна не сме го ползвали. Не разбрах откъде сте.

# 106
  • sofia
Как ще ви го предам? Имам и един по-стар сак, но трябва да му проверя ципа за всеки случай, защото отдавна не сме го ползвали. Не разбрах откъде сте.

Аз съм в София, а децата са в с. Доганово, което се намира до гр. Елин Пелин.

# 107
  • sofia
Изключително важно питане. При професионална приемна майка, на която помагаме, днес ще настанят новородено бебенце. Спешно се търси кошарка за спане. С всичко останало ще помогнем, тъй като имаме, а ако изскочи нещо допълнително, ще пишем. Който може да помогне , да се свърже с Каролина на 0894 606175.

# 108
  • Някъде на път....
Здравейте и от мен!
Имам дрешки за момиченце от 2 до 4г.  Моля да ме насочите на кого да ги подаря.

# 109
Здравейте, имам излишно детско дървено креватче 1.44 х 0.70 м с матрак и калъф за матрака. В София, Дружба 1, ако някой има нужда от такова, моля свържете се с мен.

# 110
  • София
Имам 2 нови юргана , които мисля, че са нужни на живеещи в къща /или вила/, където по принцип е по-студено. Ако за някой представлява интерес да ми пише на ЛС.

# 111
  • sofia
Публикувам го и тук защото от тази тема се набраха много от даренията за лагера на децата от с. Доганово.

Ще се опитам на базата на даренията, които минаха директно през нас и онези, които получиха в дома в с. Доганово( по пощата и лично), да обобщя дарените от вас вещи. Те бяха необходими за морския лагер на децата и вие веднага се отзовахте. Благодарим ви, децата заминават във вторник.

Ето и хората, които предоставиха на нас даренията си:
Вероника(ronisam)
Симона Тенчева
Янита Георгиева
Мериан Василева

Тези, които лично се заеха бяха:

Моника Тинчева
Кристин Манукян
"Пауър тийм-4 ООД"

При мен са документите от дома  и ако някой желае да се запознае с тях , моля да ми пише.
Даренията, които предоставихте се изразяват в :
бански
чорапки
хавлии
шноли за коса
плажно мляко
куфари и сакове
гуменки
дрехи и
козметика.

Благодарим и на ф-ма Ли Тур(http://bg.li-tour.com/) , които чрез няколко белгийски дами, дошли на поредното си посещение в България, посетиха дома на място и занесоха на децата джапанки и много други подаръци, подходящи както за морето , така и за позлване в  дома.

Надявам се, да не съм пропуснала някого в списъкът 

Благодарим ви отново, децата ще имат един страхотен морски лагер, благодарение на вас

# 112
  • sofia
Имам 2 нови юргана , които мисля, че са нужни на живеещи в къща /или вила/, където по принцип е по-студено. Ако за някой представлява интерес да ми пише на ЛС.

Можеш ли да ги изпратите (закарате) в гр. Трън?
Там подпомагаме едно младо семейство с две дечица и се нуждаят от тези неща.

# 113
  • София

Можеш ли да ги изпратите (закарате) в гр. Трън?
Там подпомагаме едно младо семейство с две дечица и се нуждаят от тези неща.

За съжаление нямам тази възможност.

Искам да допълня, че имаме и няколко нови вълнени одеала, но ако има начин да ги предам на някой в София ще го направя с удоволствие за тях.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 14:30 от rimar

# 114
Бих искал да даря канцеларски материали тетрадки на бедни семейства ,или сираци към 100тетрадки са  от Плевен съм .Колети да пращам нямам възможност.

# 115
  • Пловдив
Здравейте искам да дам на нуждаеща се майка или семейство детско креватче - кошара, от дърво с матраче. Изключително запазено.
Имаме също така за подаряване лятна количка доста запазена, лека и удобна.
От Пловдив съм.

# 116
  • София
lavender, имаме запазени детски, дамски, мъжки дрехи, играчки, пъзели, детски видеокасети. Има ли семейство близо до София ( четох, че подпомагате такова в Трън), където могат да бъдат полезни тези неща.

# 117
Zdraveite, imam zapazeni zimni i letni majki i damski drehi. Moga li da gi darya nyakade. Az sam ot Petrich.

# 118
Не съм сигурна дали тук е мястото, но... Разполагам с неща, които бих искала да даря, ако някой се нуждае от тях:
- стари летни, есенни и зимни дамски обувки ( боти и ботуши) номерация 39-40;
- стари или почти нови дамски и мъжки дрехи- летни и зимни- размери М,Л-ХЛ;
- дамски чанти- чисто нови или почти нови;
- дамски колани;
-шалове, шапки, ръкавици за възрастни( или големи деца);
- стара ютия.
от София съм

# 119
  • София
Май никой не иска облекло. Щом и за нови вълнени одеала няма желаещи  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт