КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ - 2

• 186 843
  • 441
  •   1
Отговори
# 225
Изпращането на дрешки ме затруднява да не кажа абсурд
но пък грабвам готовите торби и ги нося на най близката църква до нас
вярвам ,че жените който работят в църквата ще преценят
 и аз съм доволна
че съм се отървала от излишен багаж и съм направила едно добро .
Дано да съм ви била полезна

# 226
Момичета, изпращането на дрешки в Монтанско ще ме затрудни. Офисът на Еконт, който ми е близо работи от 9 до 18ч., което съвпада с моето работно време, плюс пътя става още по-невъзможно. Вариант бяха съботите, но сега и те са работни.
Отделно има разлика в цената дали е на адрес или до техен пункт /не е евтино, поне според мен - до 10 кг е към 16лв/
Дали някой ще има път натам или към Трън?
И аз се присъединявам към чакащите за Трън. Вяма да мога да пратя багажа по Еконт - твърде обемен и тежък е и не ми е по възможностите.

# 227
  • София
Изпращането на дрешки ме затруднява да не кажа абсурд
но пък грабвам готовите торби и ги нося на най близката църква до нас
вярвам ,че жените който работят в църквата ще преценят
 и аз съм доволна

Къде е? При нас не искат.

# 228
  • София
И аз се присъединявам към групата за Трън! НЯмам възможност да ги изпратя по ЕКОНТ, така че ако се организира нещо или някой натам...

# 229
  • Sofia
Някой може ли да каже адреса на Трън.....мисля, че по БГ пощи ще излезе доста по-евтино и съм готова да пратя чрез тях

# 230
  • София
Някой може ли да каже адреса на Трън.....мисля, че по БГ пощи ще излезе доста по-евтино и съм готова да пратя чрез тях

И аз мислех за този вариант.

# 231
Някакви конкретни нужди има ли в някой дом от дрехи, обувки или друго?
Да ме насочите?

Група хора са решили да съберат пари и ме помолиха да организирам как да се изхарчат.
В София сме, можем да купим нужното и да пратим по Еконт или занесем ако е по-близо.

Все още не знам каква сума ще се събере, но да събера идеи и да съм готова да информирам за точната кауза.

Благодаря  Peace

# 232
  • Canada
Постът ми не е актуален вече.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 23:33 от karelia79

# 233
  • В Балкана
Здравейте,

С моята приятелка сме събрали две чанти с женски дрехи, известно количество детски и 1-2 чифта детски обувки.
Бихме искали да ги дарим в София или в близката околност (за да може да ги закараме на място, а не да изпращаме по куриер/пощи). Някакви предложения?

# 234
Здравейте на всички желаещи да даряват!
Аз вече изпратих 4 кашона на гр.Трън по пощата, които се равняват на 20кг. Всичко общо платих 13лв., а чрез Еконт щеше да ми струва 20лв. Така че, използвайте БГ Пощи-по евтино е със сигурност, а и работното им време започва в 7.30ч.!

Ето и адреса на гр.Трън:
Румяна Боянова Иванова
гр. Трън
ул. "Ал. Стамболийски" 25
( сградата на лесничейството )
P.K. 2460
Тел.: 077319272 – ЦОП
Моб. : 0885 026831

В Трън до колкото разбрах, за сега положението е овладяно, за разлика от гр. Бойчиновци! Ако искате да дарите събраното от вас на гр.Бойчиновци ето и адреса:

гр. Бойчиновци  П.К.:3430
ул. "Гаврил Генов" №2
Получател - Асен Найденов - мл. експерт етнически и демографски въпроси.
Тел. 0882 698445.

Разбрах, че на първо място имат нужда от ВСИЧКО, за новородени и деца (20 новородени от общо 50 деца), а след това на второ място и за възрастни.

Дарявайте там, където има нужда от вашето дарение, а не някъде, където просто ще се оттървете от ненужните ви вещи! Нека си бъдем взаимно полезни!

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 14:27 от kirionka

# 235
  • София
Ако искате да дарите събраното от вас на гр.Бойчиновци ето и адреса:

гр. Бойчиновци
ул. "Гаврил Генов" №2

Тел. 0882 698445.

A,пощенския код знаете ли какъв е?

# 236
Ако искате да дарите събраното от вас на гр.Бойчиновци ето и адреса:

гр. Бойчиновци
ул. "Гаврил Генов" №2

Тел. 0882 698445.

A,пощенския код знаете ли какъв е?

Пощенски код: 3430

# 237
Има ли някоя мама нужда от бебешки дрехи?Имам още и искам да ги изпратя?

# 238
Здравейте, имам доста запазени дрехи за момичета на възраст над 15 години, моля, ако в някой дом имат нужда, пишете, за да видим как да ги изпратя.

# 239
  • пловдив

Момичета, беше открита тема с директни адреси и контакти на места където могат да се пращат дрехи
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=695988.0

освен това тук в Благотворителния си има и лични пуснати теми за спешна нужда. Поразгледайте ги.  Понеже по профилите ви не може да се разбере от кое населено място сте, не можа да помогна и с насочване за най близко място, където да занесете дрехите....

Бобинкаа миналата година имаше зов за помощ за бебе, което трябваше да се роди мисля февруари, ако искаш пиши едно ЛС на открилия темата и попитай за адрес... преполагам нужда от дрехи там все още има
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=734277.msg25981893#msg25981893

Специално ДБМ звено Пловдив към момента е подсигурило дрехи на домовете, които посещава.

Общи условия

Активация на акаунт