КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ - 2

• 186 786
  • 441
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
lavender, имаме запазени детски, дамски, мъжки дрехи, играчки, пъзели, детски видеокасети. Има ли семейство близо до София ( четох, че подпомагате такова в Трън), където могат да бъдат полезни тези неща.

Да, не семейството е гр.Трън ще са полени. Касетите обаче-не.
Вариантите са два-или да ги изпратиш, или да ги закараш.......Ние скоро няма да ходим.

# 121
  • sofia
Май никой не иска облекло. Щом и за нови вълнени одеала няма желаещи  newsm78 newsm78 newsm78

Одеалата ще свършат работа на семейството от гр. Трън, но ние няма да ходим скоро, а няма къде да ги съхраняваме. Не знам какво да кажа, освен, че горивото е адски скъпо и нямаме възможност да пътуваме толкова често, колкото и ние бихме искали Confused

А за дрехите, да, домовете с които работим нямат нужда и колкото и да се опитаваме да пренасочваме хората, просто нямаме информация за всички нуждаещи се.

# 122
  • София
Изпратете ми на лични адреса им и колко са големи децата, да преценя за дрехите и играчките.

# 123
  • sofia
Не съм сигурна дали тук е мястото, но... Разполагам с неща, които бих искала да даря, ако някой се нуждае от тях:
- стари летни, есенни и зимни дамски обувки ( боти и ботуши) номерация 39-40;
- стари или почти нови дамски и мъжки дрехи- летни и зимни- размери М,Л-ХЛ;
- дамски чанти- чисто нови или почти нови;
- дамски колани;
-шалове, шапки, ръкавици за възрастни( или големи деца);
- стара ютия.
от София съм

От информацията, с която разполагаме и хората, които подкрепяме.........малко от тях се нуждаят от предоставяните от теб неща Sad  

# 124
Момичета пиша тук,за да не пускам нова тема.Вижте какво намерих днес и съм потресена
http://news.varna24.bg/379892.html,да помогнем на това майче.Аз мисля днес да й звънна и да видя от какво имат нужда.

# 125
Момичета пиша тук,за да не пускам нова тема.Вижте какво намерих днес и съм потресена
http://news.varna24.bg/379892.html,да помогнем на това майче.Аз мисля днес да й звънна и да видя от какво имат нужда.
Е това си е за отделна тема. Освен това трябва някой да направи връзка с майката, среща, повече подробности и адрес  Peace

# 126
  • sofia
Е това си е за отделна тема. Освен това трябва някой да направи връзка с майката, среща, повече подробности и адрес  Peace

Аз бих казала, че някой трябва на място да провери случая . Не винаги всичко изнесено в медийте отговаря на истината. Надявам се, скоро да има яснота и да не е това, което си мисля и което знам .

# 127
Е това си е за отделна тема. Освен това трябва някой да направи връзка с майката, среща, повече подробности и адрес  Peace

Аз бих казала, че някой трябва на място да провери случая . Не винаги всичко изнесено в медийте отговаря на истината. Надявам се, скоро да има яснота и да не е това, което си мисля и което знам .
Ето, има я вече темата. ОБАЧЕ е хубаво да споделиш, това, което знаеш и това което си мислиш  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678502.0

# 128
  • sofia
Както много от вас знаят, ДБМ си партнира с много други НПО и когато можем се подкрепяме.
Ето за какво молят от колегите от П.У.Л.С.

Благодаря ви предварително.

Списък на най-необходими неща за клиенти на кризисен център и рехабилитационнапрограма на Фондация „П.У.Л.С.”

1.   Зимни и есенни якета, маратонки и обувки, ботуши
a.   За 9-10 годишно дребно момче /36/
b.   12 годишно момиче /37-38/
c.   10 годишно момиче /36-37/
d.   16 годишно момиче /38/
Приемаме и други размери тъй като настаняваме кризисно и във всеки един момент имаме нужда от връхни дрехи и обувки /обувки особено спешно/
2.   Есенни и зимни дрехи за деца и младежи
3.   Тетрадки и учебни пособия, книги, учебници

За кризисния център:
1.   Кухненска посуда
2.   Одеала и спално бельо
3.   Детски и дамски пижами
4.   Почистващи препарати
5.   Дамски обувки и ботуши

За повече информация: Юлия Андонова – консултант 076 60 10 10, 0894 502 956
гр. Перник.

# 129
  • София
Мога да дам одеала, ако има кой да ги вземе в София.

# 130
  • sofia
Мога да дам одеала, ако има кой да ги вземе в София.

Добро утро Hug
Мисля, че има, но е най-добре да се разберете с Юлия на оставения тел.

# 131
Здравейте, аз живея в София и имам 2 момиченца, съответно на 4 г. и на 2 месеца. Имам доста дрешки от бебето, които мога да даря. Почти нови са, тъй като дрехите на каката дарявах и съответно сега купувам нови. Преди давах нещата тук в София, но мисля, че на други места нещата ще са по-полезни.
Моля ако имате идея да ми дадете координати на семейства или домове или защитени жилища, където мога да пратя нещата от, които имат нужда и съответно имам налични. Имам вариант и за някои домакински уреди - пасатор /почти нов/ и други неща. Няма смисъл да пиша всичко, което имам. Ако разполагам с координати ще питам и съответно ще изпратя от каквото има нужда.
Много благодаря за инфото.
Сега ще се опитам да прочета цялата тема назад и да видя как процедирате и дали има написани адреси.
Хубав ден от мен!  bouquet

# 132
Здравейте, аз живея в София и имам 2 момиченца, съответно на 4 г. и на 2 месеца. Имам доста дрешки от бебето, които мога да даря. Почти нови са, тъй като дрехите на каката дарявах и съответно сега купувам нови. Преди давах нещата тук в София, но мисля, че на други места нещата ще са по-полезни.
Моля ако имате идея да ми дадете координати на семейства или домове или защитени жилища, където мога да пратя нещата от, които имат нужда и съответно имам налични. Имам вариант и за някои домакински уреди - пасатор /почти нов/ и други неща. Няма смисъл да пиша всичко, което имам. Ако разполагам с координати ще питам и съответно ще изпратя от каквото има нужда.
Много благодаря за инфото.
Сега ще се опитам да прочета цялата тема назад и да видя как процедирате и дали има написани адреси.
Хубав ден от мен!  bouquet

Здравейте,

в момента събираме спешно всичко за една майка, очакваща бебе през ноември - момиченце. За бебето има нужда от одеалце още едно, дрешки за след 3-тия месец, шишета, играчки. Общо взето сичко би и свършило работа. Ако имате желание, моят номер е 0894606173 - Кристина Peace

# 133
Кристина/Moon Walk/ - ще Ви звънна в понеделник. Утре ще погледна за одеялце. Дрешки обаче имам само за новородено бебе вкл до 2 месец. От каката всичко съм раздала. Имам яке- малко зимно  за 4-5 месечно бебче и някои други неща. Като звънна ще се разберем.
Приятна вечер!

# 134
  • Варна
Здравейте, имам доста плюшени играчки, здрави и запазени. Мога да ги изпратя където е необходимо. Трябва ли да ги имам сертификат от химическо чистене?

Общи условия

Активация на акаунт