КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ - 2

• 186 816
  • 441
  •   1
Отговори
# 285
съжалявам за 1 и 2 годинки имам...

# 286
Здравейте мами....имам много дрехи за момченце....кажете ми къде и на кой да ги изпратя....

На предната страница в последния пост има адрес, на който можеш да ги изпратиш. Там има много деца, които имат нужда от дрехи.

# 287
  • София
Здравейте,
Имам използвано, но запазено столче за кола, тип кошница за 0-13 кг., на Чико. Искам да го подаря. Ако някой има нужда, моля да ми пишете на ЛС.

# 288
  • София
Здравейте мами....имам много дрехи за момченце....кажете ми къде и на кой да ги изпратя....

На предната страница в последния пост има адрес, на който можеш да ги изпратиш. Там има много деца, които имат нужда от дрехи.

Когато изпратих дрешки се чух с г-н Найденов. Имат нужда от всичко.

# 289
  • София
Да обобщя какво остана, че голямо сортиране падна.  Blush

N 30 затворени обувки
N 31 пантофи
N 31 затворени обувки
N 31 отворени обувки
N 32 затворени обувки

Мъжки черни затворени кожени обувки (42 и 43 номер).

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 16:11 от missence

# 290
  • Варна
Търся къде да подарим кошница 0-13 кг, матраче 70/140, лятна количка Бертони. За Варна става дума. Искаме да ги дадем на някой в нужда, а не утре да ги гледам в продавалника. Ако можете да ми дадете съвет - благодаря.

# 291
Аз нямам какво да даря,защото все още сме на фаза инвитро,но съм започнала една инициатива във фейсбук. Правя декорирани коледни сладки по поръчка и парите ще ги даря благотворително на деца в нужда. За моя радост доста хора си поръчват от цяла Бг и то в добри количества и едва смогвам,но се надявам да събера една добра сума.

# 292
Аз нямам какво да даря,защото все още сме на фаза инвитро,но съм започнала една инициатива във фейсбук. Правя декорирани коледни сладки по поръчка и парите ще ги даря благотворително на деца в нужда. За моя радост доста хора си поръчват от цяла Бг и то в добри количества и едва смогвам,но се надявам да събера една добра сума.
Ирина първо успех - сигурна съм, че скоро ще ни се похвалите с бебок Hug
Начинанието ви е страхотно. Ние (ДБМ) имаме Коледен базар на 13 и 14 декември, на който също ще предлагаме такива сладки. ако искате и имате възможност да се включите, пишете ми, тъкмо ще се запознаем, ще ми бъде приятно Hug

# 293
Някой с възможност за пращане до Плевен има ли дрешки, обувки и играчки за 3 годишна кукла?

# 294
  • София
Някой с възможност за пращане до Плевен има ли дрешки, обувки и играчки за 3 годишна кукла?

Имат ли претенции за цвят на обувките? Какъв номер?

# 295
Ирина първо успех - сигурна съм, че скоро ще ни се похвалите с бебок Hug
Начинанието ви е страхотно. Ние (ДБМ) имаме Коледен базар на 13 и 14 декември, на който също ще предлагаме такива сладки. ако искате и имате възможност да се включите, пишете ми, тъкмо ще се запознаем, ще ми бъде приятно Hug

Здравей,а къде ще е този Коледен базар? Аз от вкъщи си ги правя, натрупала съм една голяма купчина бисквити за рисуване,но малко по малко ги правя и изпращам. В понеделник ми предстои пореден трансфер и ще трябва да полежа и да си почивам малко повече вкъщи. 
Тук може да се види какво изработвам https://www.facebook.com/media/set/?set=a.429849233816778.107374 … 510334&type=1

# 296
Ирина, ето Ви информация https://www.facebook.com/events/578559368940817/
Но не се притеснявайте, да лежите е по - важно и когато цялата процедура свърши да ни се похвалите Hug

не, а номера им е мисля 25-26 Hug

# 297
Имам излишни ползвани шишенца за хранене всякакви размери и видове. Ако някой има нужда да пише на лични

# 298
  • София
Ирина, ето Ви информация https://www.facebook.com/events/578559368940817/
Но не се притеснявайте, да лежите е по - важно и когато цялата процедура свърши да ни се похвалите Hug

не, а номера им е мисля 25-26 Hug

Моите са от 30-ти нагоре.

В гр. Трън децата до каква възраст са?

# 299
И аз се присъединявам към питането за Трън? И също така искам да попитам децата в Якоруда на каква възраст са?

Общи условия

Активация на акаунт