"Дързост и красота"- тема 68:"Страст и реклама[ция] "

• 22 809
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Абе странна ми е представата ти за плюене, но нямам никакво намерение да споря  Stop
И да драматизъм е, когато някой се избъзика, че мненията са толкова сходни, че чак имаш чувството, че е един и същ човек, ти да скокнеш, че те били оплюли  Shocked

Малко чувство за хумор не е излишно, на както и да е  Whistling

# 526
# 527
mif дик редовно си печели тая награда.дават го в над 100 страни а първия в щатите Богати и жестоки е оцелял в около 30.Ама в щатите рейтинга доста падна последните години тъй че даже е под въпрос оцеляването му.мен ми е много интересно дали са купили сериите от 2010 иначе някъде август ще го спрат.

# 528
Защо да не са купили сериите от 2010 Naughty Naughty Naughty
Какво им пречи? Naughty Naughty

# 529
Фенчиту, пусни някоя по-нова снимка на хипопотама де  Naughty Crazy Mr. Green

# 530
ми ако рейтинга в бг е паднал.преди време някой беше писал че щели да о спрат след сериите от 2009 не че вярвам ма знайш ли.

# 531
Ааа, няма как да падне рейтингът много-много  Naughty
Последните серии са ужасна боза, но сериалът си има твърд електорат така да се каже  Laughing
Навикът е голяма работа

# 532
  • Край ''синьосиньото синьо море''
За втори път апелирам Naughty Пишете името на този,който с поста си е провокирал вашето писание....Щото някои мнения остават ''във въздуха''.....И случайните гости в темата ще се объркат.... Naughty Mr. Green

# 533
Че да четат темата по-често и ще ни свикнат  Crazy
Може ли сега и случайните гости на балкона да седнем да ги мислим  Crazy

# 534
Последните серии са ужасна боза, но сериалът си има твърд електорат така да се каже  Laughing
Тъй като гльодам,не знам колко е твърд Laughing
Ако съдим по тоз форум,който се преема за отражение на България,доста малко са феновете на филма,за разлика от милионите фенчета на шедьоври от сорта на забранения зеленЧУК ooooh!

# 535
Преди време в официалния форум на ДиК беше пусната тема, че сериалът ще бъде спрян тук през лятото на 2011. Като допълнение беше включен и резултатът от нещо като допитване към гледащи в България и според него на хората вече им е омръзнало от Брук и от вечните й победи. Също така беше споменато, че мнозинството в България харесва Тейлър и въобще не понася Брук. Опитите на сценаристите да налагат Лоугънките като най-централни и най-побеждаващи явно се отразяват зле и на нашите рейтинги...
Аз преди го бях споменал това в темата ни, а някой друг беше дал и линка към онази тема в официалния форум. И преди това имаше някакви слухове, че ще го спират в БГ, но не мисля, че излезе някаква официална информация по въпроса.
Дано да не го спрат, все пак епизодите от 2011 са някак си по-свежи с въвеждането на нови млади лица като Хоуп, Оливър, Лиъм и новият Томас, както и със завръщането на Амбър, а и сюжета с рака на Стефани и историята й с бедните. Вече към края на 2010 започна така дразнещата бозава драма ще има ли нещо между Брук и Томас, която и днес, през май 2011, продължава. ooooh! Същото важи и за ужасно протяжния и досаден четириъгълник с Хоуп, Лиъм, Оливър и Амбър...

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 21:50 от SuperGeorgi

# 536
Имам въпрос: някой може ли да ми помогне да си поставя картинката на профила? Нещо не правя правилно, но не знам точно какво. Избирам опцията "имам лична картинка", пействам в полето адресът и, натискам бутона "промени профила" и щастливо установявам, че съм успяла! Обаче, като изляза от профила си и вляза отново във форума...никаква картинка нямам, или стои още сърцето там...Може ли малко помощ?

П.П. Сега като си вляза с юзъра и паролата във форума - виждам картинката, като изляза от профила си и вляза във форума - виждам сърцето /старата картинка/. Това нормално ли е или не?

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 21:53 от mif

# 537
миф,Нека ти помогне някой,който е запознат.

А гуспудинчуту кък си измисля ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Не искали да гледат филма,защото им омръзнало от Брук ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Интересно ако имало толкоз фенове на Убийцата,защо не искат да гледат филма заради нея ooooh! ooooh! а предпочитат да спре филма,заради Брук Laughing Да не би да е защото им е писнало от разгонената Джуклица Laughing
А коя е лелята в подписа ти Crazy

# 538
Форестър, казвам ти какво съм чел в онзи форум, но не твърдя, че е 100% истина. Макар че според мен си е много обективно това допитване (или там каквото е било)- аз лично не познавам друг освен теб и още 1-2 в тази тема, на които Брук да им е любимката в сериала, а Тейлър да им е по-противната от двете. Хората, които познавам и с които съм си говорил за сериала знаят коя как си прави нещата и как си пробива пътя до някой мъж и затова нищо чудно, че харесват повече Тейлър. И мисля, че това си е масовото мнение не само на българите, а и на хората по света, които гледат сериала или дори само го мяркат-отвреме навреме. Naughty
Голяма работа дали Брук е главната героиня или не. На нея идеята й е да е негативна главна героиня зад маската на 'ангелче' както я нарекохте някои тук. И благодарение на страхотната игра на ККЛ образът й се получи идеално през годините, само дето напоследък в Америка вече сякаш се опитват да го попроменят, но не мисля, че ще им се получи.
Лелята в подписа ми е една, която ти никога няма да бъдеш, колкото и да искаш. Whistling Joy

# 539
миф, виждам ти снимката на Торн, сърцето вече го няма  Peace

Фенчиту, таз леля в подписа, сигУРно ти е наборка  Joy Joy
Да не забравяме, че отдавна вече не си много млад  Mr. Green

разбира се, че в БГ има само 2-3 заблудени "фена" на брукасита  Naughty Crazy
тук не се толерира много скачането от легло на легло и раждането на дЯца от всеки мъж, до който си се добрала  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт