"Дързост и красота"- тема 68:"Страст и реклама[ция] "

• 22 822
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
На въпросът защо Ерик все се връща при Стефани: защото е свикнал. Навици. Връща се когато няма по - добро предложение. И при първа възможност изчезва отново. Със Стефани отношенията им са според мен като между майка и син - тя е поела ролята на покровителката, на царицата - майка в кошера...и той е дресиран. И доста смачкан психически. Слаб като характер.

# 511
Ама наистина все едно аз ви пиша през никовете Crazy

# 512
Много обективни мнения наистина.
Съгласна съм за Ерик и Стефани. Тя винаги е била лидер, Ерик е по-мекушав от нея. Податлив на манипулация, слабохарактерен и преди всичко просто мъж, който като види по-младо като Дона, какво очаквате... А Стефани е невероятно силна жена, която буквално носи цялото семейство на гърба си. Какво ще правят, ако нещо й се случи не знам, но тя винаги им защитава интересите, гледа да им оправя и личният живот дори. Не че е кой знае колко правилно, но тя просто не може да стои и да гледа безучастна. 

# 513
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Mr. Green
Нена, нямаш ли чувството, че в последните 2-3 страници спориш с един и същи човек?  newsm78 Тежка ще ти е задачата, от мен да знаеш. Не е лесно да разговаряш с разтроена личност  Mr. Green
Знам едни хлапета отсреща,дето се събират с лаптопите и си правят майтап, де що форум видят....  Mr. Green

# 514
Лоша работа... Laughing
Като ти свършат аргументите да почнеш да плюеш по опонентите си...
Лоша работа... Laughing

# 515
Лоша работа... Laughing
Лоша работа... Laughing
Че те това го правят от години Naughty

# 516
  • somewhere near the sea
Лоша работа... Laughing
Лоша работа... Laughing
Че те това го правят от години Naughty
Пак се гледаш дълго в огледалото Naughty
Ето ви една новина:
"Дързост и красота" получи своята шеста поредна номинация за наградата International Монте Карло -телевизионен фестивал категорията "теленовела / сапунена опера"/. За тази награда  сериалът е посочен заради последните пет години, сза това че е имал около 35 милиона дневно зрители в над 100 страни, следователно "Дързост и красота" остава най-гледаният сериал в света в своя жанр.

Номинациите са били предварително избрани сред 15-те най-добри резултати в чуждестранни програми в 67 страни. Победителите ще бъдат представени на 51-я телевизионен фестивал в Монте Карло.
 "Наградите ще се раздават на 10-ти юни 2011, в "Грималди Форум" в Монако.

# 517
Катринчето има ли номинация за нещо Naughty

# 518
Ако има номинация за к*рвата на сапунките - тя е безспорен победител в тая категория  Laughing

Лоша работа... Laughing
Лоша работа... Laughing

Че той винаги така си прави  Joy

# 519
миф, ще ми обЯсниш ли плийз де го видЕ това плюене  newsm78

Изказаха се съмнения, да, но чак пък плюене  newsm78
Не толкова драматично де  Crossing Arms

# 520
миф, ще ми обЯсниш ли плийз де го видЕ това плюене  newsm78

Изказаха се съмнения, да, но чак пък плюене  newsm78
Не толкова драматично де  Crossing Arms

Сигурно е валял дъжд, а тя си е мислила, че някой плюе в темата  Mr. Green

Катринчето не може да бъде номинирана, защото такава категория не е измислена още  Mr. Green

# 521
Трябва да й дадАт Оскар Naughty

# 522
  • somewhere near the sea
Катринчето има ли номинация за нещо Naughty
Не се споменава за нея.
Патрик Дъфи (Стивън Logan) и Хедър Том (Katie Logan) ще гостуват на принц Албер II на Монако
В Grimaldi Forum,  Монако. Поканени са в ложата. Може би това е някакъв вид признание.

# 523
БлагодАрим за информация,но защо точно тез двамата newsm78
Принца не знае ли коя е Главната Героиня Naughty
Малко съм разочарован от него Naughty
Дали ще си говорят на френски Crazy

# 524
миф, ще ми обЯсниш ли плийз де го видЕ това плюене  newsm78

Изказаха се съмнения, да, но чак пък плюене  newsm78
Не толкова драматично де  Crossing Arms
Обяснявам: всеки път, когато фокуса се измести от същината към личността на пишещия /в отрицателна, а не в положителна посока!/ това си е плюене.
А драматизъм няма в емотиконите, които съм употребила в поста си: " Laughing"
 Peace

Радвам се за номинациите на сериала! Не го очаквах, честно казано, това говори много за филма, браво! Peace

Общи условия

Активация на акаунт