"Дързост и красота"- тема 68:"Страст и реклама[ция] "

• 22 788
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
'От граматическото му оформление ли си очарован'
Ми сигурно от това то същността нали знаеш няма значение(за тебе).
Ти като не можеш да обориш същността какво-или имало правописни грешки или не било оформено на перфектен български или пък били раздвоени/разтроени тия дето не ти изнася кво пишат.ето ти рейтинги за април   http://www.telemaniac.com/wp-content/uploads/Top-50-April-2011.xls
първия няма и 2 милиона пък оня ше ми разпрая дик имал 4,5 милиона в 10,15 тейлър като се прибрала.Ма теб като не ти изнася че оня може да е мошеник-не било оформено.

Стига си ми правила забележки както си искам тъй ше пиша!! тебе като не ти изнася не го чети.и на мене не ми харесват 'книжовни' простотии дето пишеш като  нЕкво ма да съм ти праил на въпрос?

# 556
ето ти рейтинги за април   http://www.telemaniac.com/wp-content/uploads/Top-50-April-2011.xls
първия няма и 2 милиона пък оня ше ми разпрая дик имал 4,5 милиона в 10,15 тейлър като се прибрала.Ма теб като не ти изнася че оня може да е мошеник-не било оформено.
Страхотно,напълно си прав,аз не съм се и съмнявал Crazy

# 557
Сакън,пак изоставена любимата ви баба Laughing
Дали Сега не е крайно време да се почерпи и да гътне някоя невинна жертва с колата Laughing

И твоята любима баба е изоставена. Naughty Но не, защото не може и не може да забрави любовта на живота си, а защото се заговори, че се е на*бала и със сина на тази любов докато е женена за нея. Joy И, естествено, кой ще се усъмни, че Брук би се на***ла и с този Форестър като стой та гледай!? Joy

# 558
Иска ти се да се е на*бала с твоя любимец,ама не е Naughty Naughty Naughty Naughty
Аз видях само да се галят по...........нослетата Crazy

# 559
Иска ти се да се е на*бала с твоя любимец,ама не е Naughty Naughty Naughty Naughty
Аз видях само да се галят по...........нослетата Crazy

И аз затова казах, че се е 'заговорило', че се е... Naughty Но майтапа ми беше по-скоро в това, че никой не би се изненадал ако Бруки направи нещо такова, защото всички си я знаят каква е евтина... Joy

# 560
Под "всички" разбираш приказките на двете ти любими дебелани ли?

# 561
Под "всички" разбираш приказките на двете ти любими дебелани ли?

Не само на тях. И Ридж веднага повярва на това, въпреки че тя отчаяно се опитваше да се защити. И този път нито Стефка, нито Тейлър са му влияли по някакъв начин- той просто се замисли и осъзна, че Брук е правила какво ли не и той до голяма степен я е обичал заради това нейно буйно държание стил 'неговата Лоугън', но... със сина му границата вече е била прекрачена.
А и не са само Стефка, Тейлър и Ридж. На много други в и извън сериала им е известно на какво е способна Брук. Naughty

# 562
рич може да си е помислил нещо такова заради секса на Брук с Оливар,където тя отново е невинна жертва Naughty Naughty Naughty Naughty

# 563
'В същия епизод и Ридж най-накрая се насочи към напускане на Брук след като Томас, ПОДтикнат от Стефка, го излъга, че с Брук са правили секс заради плодовете'

'И този път нито СТЕфка, нито Тейлър са му влияли по някакъв начин'-
да бе да по никакъв начин.Стефани Само е подтикнала томас да излъже и той Е излъгал.ма то на стефани нали й е простено....
Що ми се струва че рич ше тръгне да се жени за тейлър ше каже че твърдо иска да е с нея ама в деня на сватбата...сичко ше се разбере и знаем историята наскоро стана при нас.Ей тия 'повторения' обаче мене си ме дразнят.

# 564
да бе да по никакъв начин.Стефани Само е подтикнала томас да излъже и той Е излъгал.ма то на стефани нали й е простено....
Да,интересно някои хора как сами не вярват на себе си,но се опитват да излъжат нас ooooh!

# 565
'От граматическото му оформление ли си очарован'
Ми сигурно от това то същността нали знаеш няма значение(за тебе).
Ти като не можеш да обориш същността какво-или имало правописни грешки или не било оформено на перфектен български или пък били раздвоени/разтроени тия дето не ти изнася кво пишат.ето ти рейтинги за април   http://www.telemaniac.com/wp-content/uploads/Top-50-April-2011.xls

Стига си ми правила забележки както си искам тъй ше пиша!! тебе като не ти изнася не го чети.и на мене не ми харесват 'книжовни' простотии дето пишеш като  нЕкво ма да съм ти праил на въпрос?

Харесва ли ти или не, много трудно се разбира какво пишеш  Naughty
Пък дали ще подскачаш като ощипан или ще си вземеш някаква поука, си е твой избор.
Явно трудно приемаш критика и тръгваш да нападаш мен, сякаш аз съм ти виновна.
И да, по принцип ти избягвам постовете, именно, защото трудно се разбира.
Просто този път ми станА интересно какво толкоз си написал, че гуспудинчиту толкоз те поФали и реших да се зачета  Whistling

# 566
Брук е правила какво ли не и той до голяма степен я е обичал заради това нейно буйно държание стил 'неговата Лоугън', но... със сина му границата вече е била прекрачена.
Изобщо тия безумни изпълнения на двете жени с децата им са ми страшно в повече и "дрънчат на кухо" - такива неща чак не стават в живота - и с плодове и без плодове, и с депресия и без депресия. Аз директно ги игнорирам тия истории от филма, изобщо не ги мисля, защото са въздух под налягане - със същия успех сценаристите можеха да "преспят" героините /Тейлър и Брук/ с ...извънземни човечета, що не? Колко му е?  Thinking

# 567
............. Рич просто се замисли и осъзна, че Брук е правила какво ли не и той до голяма степен я е обичал заради това нейно буйно държание стил 'неговата Лоугън', но... със сина му границата вече е била прекрачена.

Знаех си аз,че всичко между брукито и Рич е само секс,похот и вдигнати крака....    Mr. Green
А когато му писне от курве....ите й номерца, и му се прииска любов,нежност,топлота ,бързо-бързо се преориентира към Тейлър .
    Grinning   

За кой ли път брукито доказва ,че си няма и понятие какво е любов.За нея, да обичаш , означава да се гъзиш на някого по кюлотки ....    hahaha   hahaha   hahaha   

# 568
Нашата медийна звезда се е фанАла като куче за кокал/цитирам любимата ви Мецана от последната серия/ Laughing

# 569
Под онова, че Ридж не е бил подтикнат от Стефка имах в предвид, че този път тя нищо лошо не му е говорила за Брук и не го е настройвала, а той сам си отвори очите. И съм съгласен, че не се знае дали ще е задълго. И според мен сега ще даде поредните напразни надежди на Тейлър, но после като разбере, че Брукито е невинна, пак ще се метнат у леглото и айде пак 'грандиозната любов' ще победи. ooooh! Една от главните причини да се чудя дали въобще да гледам сериала в следващите седмици, защото то няма да е само рев на Брук във всеки епизод, ами ще се знае и че е невинна и накрая ще излезе, че доброто винаги побеждава щом тя пак се е разкрачила за Риджу и той й се е навил. ooooh!
Друг въпрос обаче е това, че четох, че този сюжет щял да има неочаквано развитие. А разказания вариант на историята е нещо крайно банално за този сериал, така че, знам ли... Дали пък... Брук наистина не е спала с Томи? Joy

Общи условия

Активация на акаунт