Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 868
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • някъде по морето
Здравейте, може ли някой да ми каже коя е песента в рекламата на вода "Девин"???
Много ми харесва...

Здравейте, и аз търся тази песен. Ако някой знае коя е, моля да сподели.

Май никой не иска да ни каже.... Sad

# 106
# 107
  • някъде по морето
Guess Who , много ти благодаря!

# 108
Новата реклама на Астера с Яна Марнова е много неприятна. Тя е като дърво в нея.

# 109
Тя по начало си е като дърво и актьорските ѝ умения са силно съмнителни, но това е друг въпрос.

# 110
# 111
# 112

А тази ми е любима...

# 113
  • София
Рекламата е добра. Но основно харесвам този актьор, така и не му разбрах името, но много ми харесва, гледала съм го в няколко филма. Този човек е способен да изиграе всичко.

# 114
Робърт Карлайл (Robert Carlyle).

# 115
  • София
Много мерси!
Сега, като му чета  биографията, се потвърди предположениетоо ми, че животът му не е от праволинейните и че си има нещо особено в него.

# 116
а някой знае ли как е истинското име на Мариан от рекламата на Ариана?  Laughing

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 19:50 от plam$

# 117
  • In The Middle Of Nowhere
На Булсатком ми харесва- със студента, който яде три пъти на ден, чисти си квартирата и живее с мацка. Crazy
ха-ха, верно е много яка Peace

Тази ми е любима  Laughing вече не знам колко пъти съм я гледала и всеки път ми е интересна, няма омръзване!  Laughing

И онази с бебето и хладилника е симпатична.

Адски противна ми е онази на чипс Лейс/ли беше/ с двамата олигофрени дето уж оправят принтерите, а пък всъщност ядат чипс  ooooh! Направо се изприщвам като чуя "к'во стаа бе, харпун?"

# 118
Много ме дразни рекламата на "Зелена България"
Самата идея е похвална, но изпълнението е ужасно.

А частта, че проекта ще бъде одобрен, защото пича "носи зелено" няма да  коментирам, какви асоциации ми навява  Mr. Green

# 119
  • София
отвратителна е, мислех да я спомена. А колко ли пари са взели  за тази тъпа, тъпа, че вдлъбната реклама!

Общи условия

Активация на акаунт