Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 876
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Харесва ми на наденицата Леки дека ке краднат мОмата. Laughing

ааа, да оригинална е  Peace

# 91
На мен не ми харесва. Особено актьора, който подмамва мОмата с цветето. Някак си пискливо говори  Whistling
Но пък ми харесва физиономията като му отнасят калпака  Mr. Green

# 92
Тя и мОмата е малко грозновата.

# 93
  • Mediterraneo
Спотовете на Зелена България, някакви европейски фондове и проекти, направо ме потрисат! Анимирани простотии...

# 94
  • Варна
Много ме дразни рекламата за чипса с бабата, дето почва вика за помощ. Момчето иска да я почерпи и и се усмихва, а тя му грабва чипса и почва да пищи.

# 95
  • София
Много ме дразни една реклама на някаква банка, която ужким е със социален елемент, но по-скоро се опитва да насажда чувство за вина. Онази, хората по кръчмите и магазините и детето в сиропиталището.

Обаче много ме кефи рекламата за някакви шарени бонбони - с мечката, която се пресяга през отвора в стената. Много е елементарна, но може би затова всеки път като я гледам се развеселявам и се хващам на номера. Измислена е като онези стари фокуси с кибритените клечки и картите,които си разигравахме по лагерите.

# 96
  • София
рекламата на "Захир" (за отслабване) е просто  Shocked От къде я изкопаха тази "красавица"  ooooh!

# 97
Много ме изкефи рекламата с бебето и зеленчуковата супа, рекламата е на хладилник за no frost системата му  Grinning

# 98
  • София
Харесва ми рекламата, в която гърците са намерили начин да се справят с "напрежението в големия град".
"Гърците са го измислили! Узо Паралия!".
Допада ми начина, по който е загатната една характерна тяхна черта - мързела.
Харесва ми музиката.
Кадрите, атмосферата, настроението ...
Всеки път захвърлям всичко и я гледам с голямо удоволствие.

# 99
  • София
И по БНТ попаднах на реклама тип вменяваща вина и изнудваческа. Нещо за изоставените деца - тъжно ли ти е, смени канала или вземи дете! Направо избесвявам като ми попадне пред очите и ушите следд първите два тона на музиката! Това е неуважение както към зрителя, така и към децата. Не знам кой я е измислил, но постига обратен ефект. Който иска да помогне на изоставените деца, го прави и сега. Гнусно е да се опитват да манипулират зрителя така грубо.

# 100
От най малоумните реклами е тази на Загорка- този дето обядва с норвежка сьомга и гръцка салата?!?! Понякога се чудя, кой ги мисли тези глупости? Кой обядва норвежка сьомга- въобще има ли връзка с действителността екипа правил рекламата?! И от толкова вносни неща около живота на духльото, той мечтае за българска бира... мда бе. Все едно да може да избираш между немски и китайски автомобил и да избереш продукцията на жълтурите.

Готина е "социалната мрежа на България" на шуменско ... макар, че малко се излагат с тези "традиции" от 1882-ра?! 4 години след Освобождението... айде бе. Всите ни пра пра дядовци са пиели бира?! Аз при Захари Стоянов или Вазов не съм срещал българи пиещи бира  Grinning Mr. Green жулят ракия и вино... тези реклами ни изкараха по чехи и германци от чехите и германците  Joy

И са ми отвратителни всички реклами с лигави детски гласчета- "мама това, мама онова...." бляяяяяях! Като повлече една реклама крак и след това всички започват дза използват същия прийом. Отвратително!

Но пък когато се получи естествено, е убиец: Пример:

# 101
  • някъде по морето
Здравейте, може ли някой да ми каже коя е песента в рекламата на вода "Девин"???
Много ми харесва...

# 102
Страхотна е рекламата на хладилници Беко с бебето, което се цупи на зеленчуковата супа. Перфектно направена.

Мразя всички реклами, в които дебили си тъпчат устите с чипс, хрупат и мляскат и говорят с пълна уста.
И рекламата за "новата рецепта" на Активия също ме дразни. Някакви трътки кусат, мляскат и са мно-о-го  убедителни, че новата Активия е едва ли не с току-що набрани плодове.

Изобщо, мразя всички реклами, в които някой яде, ама то не е ядене, а направо тъпкане с чипс или хамбургери, дъвчене, преглъщане...  Sick

# 103
Мен също ме дразни новата реклама на активия, просто не им се получава, пък и накрая някаква казва, че трябва да го опитам! Брей! Дразни ме и тази с бабата и чипса.. а ми харесва тази с дребните бонбони които са представени в дъга и мъжът който отваря втората  вратичка, но от там го напада лъвска лапа.. Joy  някак си е супер неочаквано..
А на децата  им харесва ииииииии с маслооооо..

# 104
Здравейте, може ли някой да ми каже коя е песента в рекламата на вода "Девин"???
Много ми харесва...

Здравейте, и аз търся тази песен. Ако някой знае коя е, моля да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт