Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 751
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Славейче,я сподели ,защото аз май съм пропуснала и все още не разбирам за какво става дума

Ами аз първоначално изобщо не направих връзката със седемте гряха. http://www.bodyform.co.uk/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=58236 тук можеш да ги разгледаш всичките клипчета (цъкаш на въртящите се кутийки), има написано и "мотото" на всеки грях и сега вече виждам логика в цялата концепция  Crazy

# 16
  • София
на какво беше една реклама с младеж, който скача до прозореца на едно момиче, свири на кирата пее "Високо, високо, високо".
Голяма простотия, а на сина ми му е направило впечатление, че скача баткото и днес цял ден пее "високо, високо...."  ooooh!

# 17
На вафли Мура  Mr. Green А иначе детето пее песен на ФСБ, не рекламира  Mr. Green Високо, високо, високо

# 18
  • София
На вафли Мура  Mr. Green А иначе детето пее песен на ФСБ, не рекламира  Mr. Green Високо, високо, високо

ох, наистина ме успокои, че в чудо се бях видяла днес  Laughing

# 19
  • София
  bouquet за новата тема!

# 20
  • София
   Благодаря за новата тема!Аз щях да си чакам, да ми излязат нови публикации в старата, защото няколко дни не бях я отваряла!

# 21
# 22
# 23
# 24
  • Варна
Момичета, търся една реклама. Беше на някакво уиски и в една кръчма трима мъже обсъждаха от къде са минали и имаше някаква буря и хвърчащи къща и кон. На мен ми хареса и исках пак да я гледам, но не се сащам кое беше уискито.

# 25
# 26
  • София
рекламата на сайта на "Мтел" със слушането на музика за мен лично е голяма тъпотия.

# 27
  • София
И на мен ми е много неприятна.

# 28
  • София
   Харесах си една рекламка, на някакъв чипс, едно бабе как го открадна от момчето! Всеки път се хиля!

# 29
  • гр. София
Видях един потресаващ билборд. Някаква мацка се изтегнала с разкопчана ризка, от която се подават големи силиконови гърди. Надписът беше "Прекалено красива съм, за да работя" и отдолу с по-едри букви"Благодаря Ви, доктор..." (нарочно не пиша името на пластичния хирург).

Ужасно пошло. Значи ние, които работим, сме грознички, така ли излиза?  ooooh!

Друг е въпроса, че и тя работи, но по друг начин...

Общи условия

Активация на акаунт