Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 924
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
На чипс Лейс, с двамата от офиса - единия уж оправя принтера, а другия - за хартия, или нещо такова - харесва ми Simple Smile

Тая реклама я гледам 100 пъти и чак сега от твоя пост разбирам че е на чипс. Малко им липсва посланието. От цялата реклама се запомня само: какво става бе харпун?! каквото и да значи това. Тъпа ми е и определено неефикасна.
Подкрепям.Като я видя тази реклама и веднага сменям канала.

# 76
# 77
  • София
На чипс Лейс, с двамата от офиса - единия уж оправя принтера, а другия - за хартия, или нещо такова - харесва ми Simple Smile
Тая реклама я гледам 100 пъти и чак сега от твоя пост разбирам че е на чипс. Малко им липсва посланието. От цялата реклама се запомня само: какво става бе харпун?! каквото и да значи това. Тъпа ми е и определено неефикасна.
Подкрепям.Като я видя тази реклама и веднага сменям канала.
И аз не я понасям тази реклама.Страшно тъпа.

# 78
  • Mediterraneo
На мен пък ми харесва и определено схванах идеята още от първото гледане.

# 79
схванах го няма кво толкова да се мисли  Peace

# 80
На Булсатком ми харесва- със студента, който яде три пъти на ден, чисти си квартирата и живее с мацка. Crazy

# 81
На Булсатком ми харесва- със студента, който яде три пъти на ден, чисти си квартирата и живее с мацка. Crazy
ха-ха, верно е много яка Peace

# 82
  • sofia
Много ме дразни рекламата на Баумакс, и по точно гласът и интонацията на дървеното човече, което казва някакви тъпи изречения за пчелите и меда и т.н. Направо не я издържам.

# 83

Според мен пък си е много ясна...бягат от задълженията двамката, за да могат да похапнат спокойно от чипса. Но мнения разбира се - различни, всеки с вкуса си  Peace

Eто една реклама, която ми харесваше, от преди доста години, с Ким Бейсинджър:

# 84
  • Mediterraneo
Много ме дразни рекламата на Баумакс, и по точно гласът и интонацията на дървеното човече, което казва някакви тъпи изречения за пчелите и меда и т.н. Направо не я издържам.

Абсолютно!

# 85

Абсолютно!
На мен ми е психарска.

# 86
Много ми харесва рекламата, в която бабата взима пакетчето /Мисля някакъв чипс/ и почва да вика "Помощ", а той стои шашардисан и не знае как да реагира.

# 87
# 88
  • София
"ДСК" със супер дразнещата "мама", на която синчето й си е купило апартамент и е излязло от опеката й. А, като му видях и снимката  ooooh!

Изобщо не ми харесва и рекламата на някакъв тел. от Handy с фолклорното изпълнение  Rolling Eyes

# 89
Харесва ми на наденицата Леки дека ке краднат мОмата. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт