Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 871
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Много ми харесва новата реклама на нокия с катериците Laughing
Обаче не мога да я намеря на клипче..

# 121
  • София
на "Шуменско" рекламата не е лоша като замисъл   Peace

# 122
А на мен пък рекламата на Каменица ,новата която ни връща в миналия век ми се струва като напън на някъкви хора да направат по хубава реклама от тази на Шуменско /двама души писаха на стената на фабриканта ....... Party/.Доста скучна и дълга имам усещането ,че съм виждала вече нещо подобно и то е по добро Wink

# 123
  • Mediterraneo
А на мен пък рекламата на Каменица ,новата която ни връща в миналия век ми се струва като напън на някъкви хора да направат по хубава реклама от тази на Шуменско /двама души писаха на стената на фабриканта ....... Party/.Доста скучна и дълга имам усещането ,че съм виждала вече нещо подобно и то е по добро Wink

Абсолютно! Не им се е получило.

# 124
Извинявам се, че не съм изчела цялата тема и може да съм пропуснала, а да сте го обсъждали - не е точно просташка реклама, но много ме вбесява тази с "Подарявам ти безкрайното море..." на някой тел. оператор май беше. Като я видя само ми бърка в мозъка, девойката толкова отвратително и изкуствено шепне, че не мога да сваря да превключа телевизора... За мое огромно съжаление първата реплика е точно нейна, с противното шепнене, та когато и да превключа все я слушам... младежът го понасям, но от това момиче направо настръхвам.
Даже кикиморите от рекламата на Активия не са ми толкова неприятни (макар че и те са ми много високо в класацията).

# 125
  • София
MG18, тази на "Каменица" не съм я гледала или поне не се сещам  Rolling Eyes

# 126
  • някъде по морето
Можете ли да  ми дадете линк за рекламата на "Беко" - хладилниците с бебето?
Благодаря!

# 127
На нас ни е много любима рекламата на сладолед Фамилия,но я няма качена никъде.. Rolling EyesМного е хубава Peace

# 128
  • София
Аз съм фен на хубавите реклами. Simple Smile Изброил сте по голяма част от дразнещите (да не кажа вбесяващи) реклами- "  Каменица", "Лейс","Зелена България"..
Не видях да сте споменали обаче - тази . "Аз съм заек супермен, хрупкам пръчки всеки ден"  Sick Буквално ми се гади от нея. Изпълнение, кастинг,песничка.. ooooh!

На Шуменско рекламата е много идейна.  Grinning

# 129
Дезодоранта за мъже на Гарние, който трае 72 часа  Shocked Имам чувството, че тая реклама е на продук за некъпещи се, иначе не си обяснявам как ще трае 72ч.
Същото и за един овлажняващ лосион за тяло, чието действие е 7 дни!!!  #Crazy

# 130

за мен това е най-хубавата реклама от серията на Хенди

# 131
  • София
Дезодоранта за мъже на Гарние, който трае 72 часа  Shocked Имам чувството, че тая реклама е на продук за некъпещи се, иначе не си обяснявам как ще трае 72ч.
Същото и за един овлажняващ лосион за тяло, чието действие е 7 дни!!!  #Crazy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Чудя се как са достигнали до извода, че трае 72 часа... кой се е решил да провери  newsm78

# 132
Преди години излъчваха  реклама на мастер карт мисля,с един човек който на обществени места го посрещаха доста различно-или много добре -или доста грубо, и накрая става ясно,че е футболен съдия.Много ми харесваше тази реклама,ако някой знае къде мога да я открия ще му бъда благодарна.

# 133
Дезодоранта за мъже на Гарние, който трае 72 часа  Shocked Имам чувството, че тая реклама е на продук за некъпещи се, иначе не си обяснявам как ще трае 72ч.
Същото и за един овлажняващ лосион за тяло, чието действие е 7 дни!!!  #Crazy
Това наистина е безумно Joy Joy

# 134
Съвсем случайно реших да изгледам реклама на ТопШоп или някоя от другите подобни фирми.
Рекламираха някаква гривна, подобна на PowerBalance, само че името й беше 5x Balance.
Говорят там за ефектите на гривната и започват да тестват в/у едно момче.
Карат го да се наведе с ръце към пода, за да види дали ще опрат пръстите му до земята.Разбира се, такова нещо не се случи.Веднага сложиха гривната иии хоп ... момчето вече беше толкова пластично - пипна с пръсти земята. Имаше доста такива умопомрачителни опити, "доказващи" ефективността на гривната.
Ако намеря клипче, ще дам линк..  #Crazy Не успях да опиша много добре, но идеята предполагам се подразбира.
В графата за най - неразбираеми реклами слагам тези на Хенди. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт