Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 633
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Across the Multiverse
Нали рекламите се правят, като се представят няколко идеи и се одобрява най-добрата….. представям си другите какви са били.  Laughing
То БГ рекламите може и да не са точно на този принцип подбрани  Tired

# 391
Е тя тази с Ники и приятелите му май не е българска  Thinking
А иначе преди време бях на такова проучване за реклама на прах за пране.Пуснаха ни три реклами, трябваше да гласуваме коя ни харесва най-много и това е.На излизане ни дадоха по 10 лева   Mr. Green

# 392
  • Across the Multiverse
Е тя тази с Ники и приятелите му май не е българска  Thinking
А иначе преди време бях на такова проучване за реклама на прах за пране.Пуснаха ни три реклами, трябваше да гласуваме коя ни харесва най-много и това е.На излизане ни дадоха по 10 лева   Mr. Green
Да, не е българска, аз за българските имам предвид. И аз искам някой да ми даде 10 лв.  Laughing

# 393
Е тя тази с Ники и приятелите му май не е българска  Thinking
А иначе преди време бях на такова проучване за реклама на прах за пране.Пуснаха ни три реклами, трябваше да гласуваме коя ни харесва най-много и това е.На излизане ни дадоха по 10 лева   Mr. Green
Твоят приятел Сашко по случай рекламата с Ники,е обещал да доведе цялата си група от детската градина да се пробват вкъщи  Joy Joy Joy
Аз пък обичам бабата на Стийммопа, както и жестоката реклама на Джони с алстромериите и наклонената купа.Убийствена е.Детския хор с госпожа Муколизин я знам наизуст.Много ме дразни,ма всеки път запявам с нея покрай децата....
За мен рекламите на Хенди са правени от друсалци Joy Joy Joy
Детето вика "Тия лошите,вместо да ги убиват лаптопите,що не вземат да ни дадат един..."То това е и целта на рекламата....
Много ме дразни обаче някаква реклама на някой от мобилните оператори с песента на Марая Кери.Пускат я на всеки 15 минути и наистина ми бърка в здравето...
Прави ми впечатление,че досега не съм чула реклама с  "Last Christmas".Липсва ми.Явно са решили да не я ползват заради миналогодишното гласуване за най-досадна коледна песен.
Домейн Пещера- рекламата му е страхотна.Впечатляваща,изпипана,красива

# 394
  • Across the Multiverse
Прави ми впечатление,че досега не съм чула реклама с  "Last Christmas".Липсва ми.Явно са решили да не я ползват заради миналогодишното гласуване за най-досадна коледна песен.

И мен много ме дразни рекламата с Марая, мега тъпа е. А за сметка на "Last Christmas" "Let it snow" е на всяка втора реклама и тази година може тя да се пребори за приза.

# 395
  • UK
Здравейте!
И аз да се включа в темата .
Аз немога да повярвам кой мозък е измислил рекламата на Виваком с фиксираната сума, където играят карти мъжете. Всеки път като я чуя и ми идва  Sick

Иначе тоалетната на Ники и бабата на стиммопа са ми фаворити.

# 396
Здравейте!
И аз да се включа в темата .
Аз немога да повярвам кой мозък е измислил рекламата на Виваком с фиксираната сума, където играят карти мъжете. Всеки път като я чуя и ми идва  Sick

"-Това да не ти е Виваком Суперфикс "Crazy - няма такава простотия... hit

Песничките на сладолед Фамилия и на Емека ми харесват Simple Smile

# 397
Искам да пускат хубави коледни реклами, имам коледно настроение вече... но те явно - не!  Close

# 398
  • UK
За коледни песнички са ми фаворити рекламите на една марка кафе. Винаги коледните им мелодийки са нежнички и много хубавки.

# 399
Песничките на сладолед Фамилия и на Емека ми харесват Simple Smile

И на мойта дъщеря - припява си и иска коледно вълшебство от песента на сладоледа  Grinning

Сменям канала или изключвам телевизора щом се появат моите "любимци" Юлиян Константинов и Иво Танев  Sick  с рекламата за "пусни смс  и ще станеш милионер"...

# 400
Днес попаднах във фейса на сигнал против използването на музиката на Високи, сини планини с рекламна цел - http://www.facebook.com/notes/alexander-milanov/%D1%81%D0%B8%D0% … 10150465723566830 и http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150520717191830 - беше ми интересно да го прочета....Споделям го с вас.....

# 401
  • София
Ох, Боже! Събери си вересиите! Току-що гледах една реклама на телефон с двама боксьори, които трябва да си пишат името  ooooh! ooooh! ooooh! Думи нямам, ейййййй!!!!

Рекламите на Емека са ми много сладурски!

# 402
  • Разпиляна във въображението
Когато гледам рекламата с Марая Кери се чудя дали фирмата си е платила правото да ползват кадри от концерта на певицата преди време.

# 403
Ох, Боже! Събери си вересиите! Току-що гледах една реклама на телефон с двама боксьори, които трябва да си пишат името  ooooh! ooooh! ooooh! Думи нямам, ейййййй!!!!

И аз щях да пиша за нея - мега тъпа...пак на Хенди  Tired

# 404
Когато гледам рекламата с Марая Кери се чудя дали фирмата си е платила правото да ползват кадри от концерта на певицата преди време.
Четеш ми мислите. Всеки път като я видя и затова се сещам.

И аз щях да пиша за нея - мега тъпа...пак на Хенди  Tired
От рекламите на Хенди само с миньора, мога да кажа, че ми допада, а останалите им са много тъпи.

Общи условия

Активация на акаунт