Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 573
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Много ме дразни рекламата на савекс - за чесъна, когото го навличат мокър на детето (нали излизат сме 30 мин. и го перат в пералнята пак на 30 мин) Кога го сушат!) и го пращат да играе в пиесата!

И аз това се чудя, кога го изсушиха този дунапрен. А на края разговора между двете деца." Ти какво си?...Чесън..А ухаеш на цветенце."

# 436
Аз това исках да попитам,влиза детето в стаята и майката казва ама нали е за довечара,бабата цапа детето и изведнъж имаме само 30 минути,та аз ли не схващам или ... newsm78.Иначе това детенце как казва чесън ,чувам череша и всичко друго само не и чесан

# 437
  • Ню Йорк
рекламите на Близу са ужасни. Тия и двамата са толкова дървени, че чак тръпки ме побиват  Shocked

# 438
Може да излизат след 30 мин и с мокрия чесън да се мотат в МОЛ-а до представлението

# 439
  • София
еее, ама вие хич не вдянахте! Онова с 30-те градуса си го присвояват на 30 минути! Което е доста тъпо, защото дали ще са 30 или 300 минути зависи на каква програма ще сложиш пералнята, а пък за да изсъхне и за 30 минути баси комбинацията от пералня и сушилня им трябва!

# 440
нее е просташка, а ми е смешна рекламата, в която всички споделят с Гала - като на лекар Joy Joy Joy

# 441
нее е просташка, а ми е смешна рекламата, в която всички споделят с Гала - като на лекар Joy Joy Joy
Нищо чудно и да споделят, тя нали демонстрира в предаването си, че е приятелка с всички и на всички Joy Joy

# 442
Нищо чудно и да споделят, тя нали демонстрира в предаването си, че е приятелка с всички и на всички Joy Joy
И се интересува от проблемите на хората, особено когато са свързани със стомаха. Сетих се за две такива предавания, които са ги показвали в "Господари на ефира" Laughing Joy Joy Joy

# 443
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
И се интересува от проблемите на хората, особено когато са свързани със стомаха. Сетих се за две такива предавания, които са ги показвали в "Господари на ефира" Laughing Joy Joy Joy
Ми жената може би има нерезрешми (досега) проблеми със стомаха. Mr. Green

# 444
Здравейте момичета,може ли и аз да се включа в темичката,много ми харесва.Незнам дали сте я обсъждали тази реклама на бонбоните Скитълс,много ми е смотана.Там където този влиза в една стая,от единия прозорец текът бонбони а от дугия го удря голяма котка,въобще не мога да я разбера! Simple Smile

# 445
Радват ме рекламите на боб...и най-вече тази със Стела и дребните Mr. Green

# 446
Рекламите на Хенди. Мислих, че не съществува по-идиотска реклама, от първата, докато не видях и останалите. Не мога да си обясня какви хора ги раждат тези идеи, как изобщо с примитивния си мозък са градирали до там да се занимават с реклама и как и някой им е платил за тази работа. Особено:"Трябваше да си вземете багер." - "Трябваше, да."

# 447
  • София
И хенди вече се изчерпаха с тази серия и започнаха съвсем с изгъзици да се занимават. Попадението е актьорът, който озвучава рекламата.

А рекламата с Гала...  Crazy Ако не я знае човек, че е просто една кукувица, току-виж взел, че се вързал. Предаването й се е превърнало в абсолютна боза, то не са разни холисти, врачки, мани, мани, всякаква фира при нея.

# 448
Здравейте момичета,може ли и аз да се включа в темичката,много ми харесва.Незнам дали сте я обсъждали тази реклама на бонбоните Скитълс,много ми е смотана.Там където този влиза в една стая,от единия прозорец текът бонбони а от дугия го удря голяма котка,въобще не мога да я разбера! Simple Smile

Какво да й се разбира Simple Smile...толкова е безумна и тъпа, че само "Твореца" си я разбира!

# 449
Радват ме рекламите на боб...и най-вече тази със Стела и дребните Mr. Green
тва пък какво е? Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт