The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 414
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • КиТ
Исках да напиша нещо, но аватарът на Силвето просто ме разконцентрирва постоянно Shocked

hahaha hahaha hahaha hahaha

Дано наистина не държан Стефко за фон,щото той верно Дейман си фенове,ма и обратното също е в сила се пак Mr. Green

# 166
Джули Плек: Дълбоката загуба е част от Елена

И имаше снощи въпрос за Нина в Стани тъпанар, от 9:55 натам

# 167
# 168
  • Разпиляна във въображението
Исках да напиша нещо, но аватарът на Силвето просто ме разконцентрирва постоянно Shocked
hahaha hahaha hahaha hahaha

Хич, не е смешно. Ако знаеш само какви помисли минават през съзнанието ми Crossing Arms

# 169
  • София
Теб само аватара, а мен и аватара и подписа, особено от дясната страна ooooh!. Не е лесно да си стоножка в наши дни

# 170
  • София
Ох, ма леле тоя Илайджа къв е готин, особено на снимките У фацето... просто... а и жена му е готина, винаги се държат за ръце по снимките.

# 171
  • Атлантис, Галактика Пегас
Kordelia, искам да те попитам нещо странично. От къде идва потребителското ти име? Много ми е приятно когато го прочета, защото една от любимите ми екранни героини съществували някога се казва така. Едва ли е тя, но пак ми е хубаво като видя това име.

Аз от спойлерите за Делена нищо не разбрах. То за тях нищо  съществено не пишеше.
Идва от майката на любимия ми литературен герой от фантастика: Майлс Воркосиган от поредицата за Бараяр на Бюджолд, майка му се казва Корделия Нейсмит страшно много я харесвам като героиня.  Peace Освен останалото (като например да зареже всичко заради един мъж) и тя е мъжка майка като мен.

# 172
Виждам, че голям интерес са предизвикали моя подпис Simple Smile Сега си добавих и един разсъблечен аватар. На голям разврат съм го ударила, но какво да се прави като има толкова хубави мъже. А каста в ДВ как е избиран не знам, но всички са страхотни. Twisted Evil Няма един грозен мъж, а и жените са много хубави.

# 173
  • на кого му пука
... Сега си добавих и един разсъблечен аватар. ..

ОДОБРЯВАМ

А да, и установих че Деймън е с черно бельо.

# 174
  • КиТ
И имаше снощи въпрос за Нина в Стани тъпанар, от 9:55 натам
http://vbox7.com/play:45b09939&r=emb
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
тва са брадчедите на Стефан,едно птиченце ми подшушна Whistling Whistling Whistling(тешко и горко на ЕЛАН Mr. Green)

Непозната,ти пък и бельото му гледаш Crazy

# 175
  • Разпиляна във въображението
Предишният аватар ми харесваше повече Whistling

# 176
  • София
Идва от майката на любимия ми литературен герой от фантастика: Майлс Воркосиган от поредицата за Бараяр на Бюджолд, майка му се казва Корделия Нейсмит страшно много я харесвам като героиня.  Peace Освен останалото (като например да зареже всичко заради един мъж) и тя е мъжка майка като мен.
  На мен поредицата за Вор също ми е любима, а Корделия определено заслужава адмирации Simple Smile Макар, че незнам дали в името на любовта ако съм бетанка, бих отишла на Бараяр  Heart Eyes Трябва да видя дали има още нещо излязло което да съм пропуснала, дори да не е пряко свързано с поредицата, добре че ми напомни.
  Моят ник също е от любим мой герой от книги  Simple Smile

# 177
# 178
  • София
Момичета да ми попитам днес ще има ли нова серия и тя последна ли от сезона? Благодаря.

# 179
Да и на двата въпроса  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт