The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 422
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • КиТ
Ох, за мене целия тоя форум си е наказание с изключение подфорум "Кино и телевизия" (без романтиките).

Ми да де за Кино  и телевизия говоря,другаде не стъпвам Crazy и не ме вълнуват  Mr. Green

# 151
  • Срещу планината:)
Днес получих пратка книги от Бард, в порив на няква лудост си бях поръчала и Аз, вещицата сега се чудя дали си заслужавало. Ще я чета разбира се, но след останали.  Wink Някой който е чел да сподели?

Аз Peace. Блудкава е, имам чувството, че нищо не се случва през цялата книга. Много отклонения и излишни пасажи. Доста изтъркан сюжет, малко като сапунка. Има някакъв замисъл в цялата работа, обаче нещо не са го развили както трябва

Ау що не проведохте този разговор една седмица по-рано Tired.Аз си я купих,само първа глава съм прочела за момента.Дано ми хареса Rolling Eyes

# 152
  • Атлантис, Галактика Пегас
Днес получих пратка книги от Бард, в порив на няква лудост си бях поръчала и Аз, вещицата сега се чудя дали си заслужавало. Ще я чета разбира се, но след останали.  Wink Някой който е чел да сподели?

Аз Peace. Блудкава е, имам чувството, че нищо не се случва през цялата книга. Много отклонения и излишни пасажи. Доста изтъркан сюжет, малко като сапунка. Има някакъв замисъл в цялата работа, обаче нещо не са го развили както трябва

Ау що не проведохте този разговор една седмица по-рано Tired.Аз си я купих,само първа глава съм прочела за момента.Дано ми хареса Rolling Eyes
Joy Joy Joy И аз това си помислех като прочетох това което написа Нели... Ама карай.  Wink На вкус и цвет... все фломастеры разные Mr. Green

# 153
  • София
Аз съм го писала това, ама в Литературния форум Wink. Но не в нашата тема, Корделия, а в някаква за вампирски книги. Но знам ли, да не вземе да ви хареса пък newsm78. После чакам мнения Peace

# 154
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз понеже други вампирски книги не съм чела и не смятах да чета. Но рекламата на книгата ме направи впечатление по край Дневниците  Mr. Green за това я взех.

# 155
Здравейте , да попитам само чели ли сте серията : Непокорна ... и тн. ,че си ги купих всичките ,но нещо не ми вървят

# 156
# 157
  • на кого му пука
Втория спойлер малко ме издразни.Явно и в трети сезон сценаристите смятат да държат Стефан само за фон на Деймън.Нищо против втория но все пак филма се върти около любовта на жена с вампир и то с точно определен вампир.

# 158
Mokka, мерси за инфото   bouquet

Дано да го дочакам Делена момента, че вече жаждата за нова серия яко ме е хванала  #Crazy Mr. Green

# 159
  • София
Втория спойлер малко ме издразни.Явно и в трети сезон сценаристите смятат да държат Стефан само за фон на Деймън.Нищо против втория но все пак филма се върти около любовта на жена с вампир и то с точно определен вампир.

Нормално Деймън е по - харесван от феновете заради напрежението в т.нар. Делена моменти. Във връзката между Стефан и Елена няма непредсказуемост за съжаление в момента.
На мен не ми харесва да държат който и да е от двамата като фон. Би трябвало да се развиват заедно... но ще видим какво ще стане.

# 160
# 161
  • на кого му пука

На мен не ми харесва да държат който и да е от двамата като фон. Би трябвало да се развиват заедно... но ще видим какво ще стане.

И аз точно на това се надявам.Не е нужно да ги делим на добрия и лошия ,или на дивия и скучния.Има поле за изява и на двамата.

# 162
Kordelia, искам да те попитам нещо странично. От къде идва потребителското ти име? Много ми е приятно когато го прочета, защото една от любимите ми екранни героини съществували някога се казва така. Едва ли е тя, но пак ми е хубаво като видя това име.

Аз от спойлерите за Делена нищо не разбрах. То за тях нищо  съществено не пишеше.

# 163
  • Разпиляна във въображението
Исках да напиша нещо, но аватарът на Силвето просто ме разконцентрирва постоянно Shocked

# 164
  • в здрача
Исках да напиша нещо, но аватарът на Силвето просто ме разконцентрирва постоянно Shocked
А мен подписът и.

Общи условия

Активация на акаунт