The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 397
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да се изкажа и аз, че Йо ...ми чете мненията и се надяваше да съм по - редовна тука. Ще си кажа: Джена и Джон ще ми липсват, особено Джон той ми е любимеца след Тай. Не съм фен на Стефан/Деймън колкото и да са красиви и секси, не си падам по тях така че минус един фен там. Мат го разбирам, че иска да си остане човек, но по-дяволите кво му пречи, че Кар е вамп, като гледам Елена не я е спряло да си е човек и да си се гушка с вампир Стефан! Но признавам си искам Кар да е с Тай. Така ще са си на място нещата, Мат вечно мрънка, все нещо не му харесва. Според мен той ще се съюзи с Лиз сигурно или просто ще изчезне от сериала. Радвам се, че Джулс я гътнаха мразех я, но накрая ми стана жал за нея, защото просто каза, че искала да помогне на Тай.  Sad Хареса ми сцената на Кар и Тай: "Мерси, че не ме изяде и не ти бях вечерята" и "Мерси, че ми помогна". Вампир и върколак да си помагат....неочаквано убийствена комбинация колкото и опасна да е. Джон направи страхотен жест към дъщеря си и аз бих го направила. Умря за да живее тя. Поревах си доста, после и на сцената за Джена. Жал ми стана за Аларих...няма късмет това момче...освен да се замонаши друго не виждам кво ще стане? Даже в следващия сезон незнам какво ще прави той? Освен да намери Клаус и да си отмъсти заради това, че му отне Джена и да го опържи едно хубаво. Определено искам да видя Клаус мъртъв и да го поизмъчват. Илайджа го харесвах, нооо предаде Елена все пак семейството над всичко. Интересно ми е какво ще стане с Катрин. Харесвам я, повече от Елена.

# 106
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Интересно ми е какво ще стане с Катрин. Харесвам я, повече от Елена.

И аз  Peace

# 107
1. За Джена и Джон не ми е мъчно - Джена наистина нищо не правеше в сериала, а Джон бе необходим, за да може Елена да не стане вампир. В крайна сметка тя и не иска да стане вампир.
2. Клаус все още ми е смешен и не го харесвам и като актьор и като персонаж във филма. Илайджа го разбирам. Иска си семейството.
3. Не съм плакала на епизода.
4. Еларик ще го гушкам много. Много ми харесва и искам да го утеша...
Miriel,напълно съм съгласна с теб  newsm10, взе ми думите от устата  Mr. Green

Искам нещо да питам-някой знае ли коя е песента от еп.18,когато са танците от 60-те и Деймън танцува първо с Елена, а след това и с Бони.Мисля, че я нямаше в саундтрака, а много ми харесва. Praynig

# 108
  • София

Искам нещо да питам-някой знае ли коя е песента от еп.18,когато са танците от 60-те и Деймън танцува първо с Елена, а след това и с Бони.Мисля, че я нямаше в саундтрака, а много ми харесва. Praynig

Виж ето тук: http://twifun-bg.com/?p=127961
А тука са всички саундтраци към сериала http://twifun-bg.com/?cat=2805

# 109
Джес, мерси, нотези съм ги изтеглила.Има само една песен 4. Trent Dabbs „Last Kiss“ , която я няма и може би точно тя ми трябва Cry

PS: Ура, намерих си и нея  newsm44 smile3521

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 15:27 от myri76

# 110
myri76 Я виж тази ли?
http://www.youtube.com/watch?v=rGzSPsJ01_U
ПП:Ако е ето  Simple Smile http://www.4shared.com/audio/ZJUVrw7B/Trent_Dabbs_-_Last_Kiss.html

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 15:26 от Mother 0f All

# 111
Мерси, Мамче, с 1 минута си ме изпреварила   love001 newsm51

# 112
За нищо  Hug Hug Hug

# 113
  • Deutschland
Oх,на мен много ми хареса епизода.Толкова много неща се случиха.И  на мен ми стана мъчно за Джон и Джена.

# 114
На мен ми хареса серийката.Не вярвах,че ще ми стане мъчно за Джон,ама на... Sad За Джена направо се размазах.Много гадно ми стана.Тя,милата,току що разбара за цялата тази свръхестествена история и вече стана главно действащо лице в ритуала,при това като вампир.Страхът изписан на лицето й от момента,в който Клаус се насочи към нея...нещо ме стисна за гърлото.А момента,в който Елена й каза "Turn it off" ме довърши.Много силна сцена се получи.Страхотна игра на Сара и Нина.   Sob bouquet
Деймън много ми хареса в епизода.Държа се изключително мъжки.А Бони беше истинска фурия.Как само огъваше дървета-не е истина.

П.П.Да не забравя-Ч.Р.Д. на моя любим Мат Дейвис ,ака.Аларик Салцман nbirthday Ей,това майските бебета сме били много хубави бе. Rolling Eyes Grinning

# 115
  • Бургас
По епизода. Не очаквах Илайджа да ги предаде, но филма трябва да продължи. Някак не му подхожда. даде дума, а уж държи на нея. Познава брат си, а се хвана на лъжата му. Знам, ли  newsm78
Аларик...На две мадами попадна и двете си заминаха заради Клаус. би трябвало вече много да ги мрази.
Джон постъпи страхотно. Както би трябвало да постъпи един баща.
Вампиро-върколашката двойка са ми много хубави и сладки. Даже да си призная ме вълнуват повече от триъгълника Елена, Стефан, Деймън.

# 116
Добро утро,
аз ви чета повече отколкото пиша, но просто този епизода много ме трогна, та се разписвам и аз.
1º много ме доядя на Илайджа  Heart Eyes за това, че накрая спаси брат си заради лъжите му (м/у другото и аз не съм от фенките на Клаус, като персонаж и идея е добре, но актьорската игра и самия актьор са ми под всякаква критика. Илайджа, къде къде по добре ще ше да изиграе Клаус ....  Crossing Arms).
2º Аларик горкия, не му върви с жените. А Джена, сцената на ритуала наистина бе много силна и може би най добрата й роля до сега.
3º Изревах си далака на писмото на Джон (в 1ви сезон ми бе антипатичен, но с появата си във 2ри, имаше нещо в него  Blush. Жалко че го премахнаха).
4º Вампиро-върколашката двойка са ми супер. А Бони бе направо страховита  Twisted Evil.

# 117
  • КиТ
Да се включа и аз с анализа макар,че вече сте казали най-основното Mr. Green
Джон нещо свястно да направи,не ми стана гадно за него заради всичко което беше направил преди..един вид изкупи грешките си Peace На Джена й беше време само се развяваше по екрана Mr. Green Стефко доста тъпа постъпка с това разменяне,но знаеше,че Елена ще бъде потресена след смъртта на леля си...общо взето нищо не можа да направи Rolling Eyes И ми направи впечатление,че Тай си се превърна много бързо в човек,а в същото време тогава уж Клас се трансформираше,доста голямо впечатление ми направи Thinking Иначе и аз подкрепям за бъдеща връзка между него и Кер много сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дес,а така пише по често Hug Hug Hug
Бичи,а ти недей само да четеш Mr. Green

Не забравяйте за лятото и Лост гърл,ма той май по-късно почваше newsm78

# 118

Бичи,а ти недей само да четеш Mr. Green

Не забравяйте за лятото и Лост гърл,ма той май по-късно почваше newsm78

Септември почва, три какво го засили  Joy Бичи  Hug

# 119
  • София
И ми направи впечатление,че Тай си се превърна много бързо в човек,а в същото време тогава уж Клас се трансформираше,доста голямо впечатление ми направи Thinking Иначе и аз подкрепям за бъдеща връзка между него и Кер много сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не забравяйте за лятото и Лост гърл,ма той май по-късно почваше newsm78[/b][/i]

Според мене Бони направи нещо с заклинанието и затова се превърна бързо в човек. Но нямам идея дали е правилна теорията ми.
А за "Изгубено момиче" отново повтарям за пореден път от днес започват снимките, а едва през септември започва официално. Има и дата, но чакам сигурно потвърждение.

Общи условия

Активация на акаунт