The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Съгласна съм с теб!

Нина е напуснала България на 2 години, израснала е с английския език, а това, че е имала желание да научи родния си език, говори много добре що за човек е. В интервюта по телевизиите, винаги казва нещо на български, а в интервю за едно списание беше казала, че се гордее, че е българка.  Много е лъчезарна и те зарежда с енергия.

Що се отнася до подписките, да наложим натиск на телевизиите. Много българи (включително и аз) нямат кабелна телевизия и ще е добре да се излъчва по БТВ, например.

# 706
Тя е живяла към година и половина след това тук, ходела е на училище в София. Нормално е като всяко дете на българи да си знае езика, аз не ги разбирам тия хора - като съм дъщеря на българи, ям баница и кюфтета и говоря български, ако ще и на Антартктида да живея пак съм българка. Какво са тръгнали да се обясняват, че била канадка.

Все тая, трябва да натиснем бтв наиистина, доста имейли им писахме и ние, и потребители на страницата във фейсбук ама все тая

# 707
А дали ще стане с имейли?  newsm78
Да направим подписка, която да "закрепим" за имейл с молба да го излъчат и всеки, които се е подписал да пусне този имейл... нещо такова, да сме повече хората, които настояваме, да ги измъчим и така да им писне от нас, че да започнат да го излъчват.  Laughing

А така искам да видя Нина и някой от колегите й в българско предаване. Но няма свястно такова, освен "Шоуто на Слави", което никак не харесвам, но ако трябва ще се прежаля.  Laughing
Все пак само той е канил известни актьори...

Да попитам, епизодите, които се качват в "Замунда", с български субтитри ли са?
Ако са, да помоля, ако някой ги има изтеглени всички епизоди, да ми ги прати, понеже не мога да си направя регистрация в "Замундата".

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 16:54 от _Sylvia_

# 708
# 709

mokka, благодарско!   bouquet  bouquet
Абе, през повечето време в интервютата, Пол си държи устата отворена...  newsm78 Grinning Grinning
Иначе, изглежда ми, че дъвчи много дъвки (като мен).  Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 14:26 от _Sylvia_

# 710
Mokka благодаря ти за информацията! Simple Smile Simple SmileОлее настръхнах!Гол с пяна и мехурчета?! luvbed newsm76Това наистина ще е страхотно!Между другото на Иън много му е пораснала косата, дано да я намалят  малко, с по-къса коса повече му ходи пък и си искам стария Деймън!

# 711
  • сусурлево
запис

# 712
Най-после смогнах и си изтеглих всички епизоди, обаче субтитрите на някои от тях са протресаващи.  Crazy
Та, ще помоля, ако сте сваляли субтитри или знаете къде със сигурност са преведени добре, кажете, че се изнервям с тези "преведени" и несвързани изречения.  ooooh!

# 713
Най-после смогнах и си изтеглих всички епизоди, обаче субтитрите на някои от тях са протресаващи.  Crazy
Та, ще помоля, ако сте сваляли субтитри или знаете къде със сигурност са преведени добре, кажете, че се изнервям с тези "преведени" и несвързани изречения.  ooooh!

На втори сезон доколкото разбрах са потресаващи повечето, защото беше такова мрънкане за субтитри че си нямаш на идея. Търси на Kiddo i Vania

# 714
  • София
Ох, да! Великото мрънкане за суб! Все едно ако гледаме епизода един ден или няколко часа по - късно ще се поболеем! Съответно преведени - недопреведени се пускаха някакви и то от хора, които имат самочувствието на преводачи с опит... едната девойка няма да забравя как се обясняваше, а тя надали илаше 15-16 години...
За сметка на това суб, на хората, които мокка е посочила са добри и искрено ги поздравявам за труда!

# 715
Mokka ако можеше, щеше и субтитри да прави ама за това вече няма време  Joy Но Ваня и Кидо превеждат страхотно, сега гледам че са техни субтитрите и на Кръвта, така че наистина ги препоръчвам.

Айде вече малко наш превод
Пол Уесли за Стефан през 3-ти сезон
Защо Деймън е гол в една стая с Елена?

# 716
Вече имаме тема и за Тайният кръг, за тези които питаха http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599527.0

# 717
  • КиТ
Mokka ако можеше, щеше и субтитри да прави ама за това вече няма време  Joy Но Ваня и Кидо превеждат страхотно, сега гледам че са техни субтитрите и на Кръвта, така че наистина ги препоръчвам.

Ма ще стане една шашава стоножка  Crazy Joy Joy Joy

Вече имаме тема и за Тайният кръг, за тези които питаха http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599527.0

Записвам се веднага Mr. Green Peace

# 718
# 719
Някой знае ли кога ще излиза трейлъра на сезон 3? newsm78 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт