Черноморец 2011

• 66 614
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
И аз мисля, че е най-добре да се обадиш и да попиташ Peace

# 241
  • Sofia
Кажете, моля, как стои въпроса с готвенето в Камелия? Видях че нямат стаи с кухненски бокс. Обща кухня има ли, изобщо какви са условията? И разрешават ли собствени електроуреди?

# 242
Благодаря   bouquet Ще се носят кърпи няма начин  Grinning

И аз мисля, че е най-добре да се обадиш и да попиташ Peace

Няма как, ще търим направо на място Wink

# 243
Герганче, ако не е тайна къде ще отседнете?

# 244
Здравейте.Ние в момента сме в Черноморец.Отседнали сме в Бевърли Хилс.Чудесно място,близо до централният плаж.Има страхотен двор и собствениците са хубави хора.Времео е тъкмо за плаж.Плажът е чист.Но преди 2години бяхме тук и на плажът имаше заведения и бирарии,които сега ги няма.

# 245
Герганче, ако не е тайна къде ще отседнете?

Само сме си набележили някой места - Авалон, Спика, Стеди....отделно няколко къщи за гости. За сега плана е да разгледаме на място и ако нищо не ни хареса да търсим някой от тези варианти. Мисля че има прекрасни къщи,  с прекрасни условия, които просто ги няма по сайтовете в интернет.

# 246
Аз също се интересувам от впечатления в "Камелия", дали има макар и обща кухня.. и също така за "Сините тераси" - цени, впечатления?

# 247
Не мисля,че тук е мястото да питате за цени,при условие,че имате координати.
Съвсем е възможно да стане разминаване в адресите.

# 248
  • София
Джоджо,а ти какво предлагаш?Не ми се чете цялата тема,че нямам време,но хванах някакъв пост че някой ще идва при теб...предполагам имаш семейно хотелче или нещо такова?

# 249
Не мисля,че тук е мястото да питате за цени,при условие,че имате координати.
Съвсем е възможно да стане разминаване в адресите.

За "сините тераси" как точно му е името, за да открия кординати?
Простете, но доколкото съм чела темата нямам спомен да има кординати за това хотелче/къща за гости?

# 250
Eй това е проблема Grinning
Къщата на която съм записала телефона се намира на първа линия до плажа,точно до база,,Хасково"улица,,Морска".
Знаете ли колко сини тераси има Mr. Green
Има карти,търсете улиците и точното място за по голям ориентир.
След едно обаждане ще имате точна информация за всичко което ви интересува,а ние тука ще викаме-това Да,онова Не. Mr. Green
Всеки си има критерии които са водещи при избора на място за почивка.
За тези които за първи път ще бъдат на Черноморец/лично мнение/ предлагам варианта -на място.
Гледаш-избираш.
Човек 11 месеца се подготвя за почивка и трябва да му е хубаво на душата за останалите 11 Grinning

Джоджо,а ти какво предлагаш?Не ми се чете цялата тема,че нямам време,но хванах някакъв пост че някой ще идва при теб...предполагам имаш семейно хотелче или нещо такова?
При мен наистина има почиващи,но повечето са изпитани във времето и приятели Hug
Но винаги има място за още приятели Hug

# 251
Преди малко децата се върнаха очаровани от къмпинг,,Черноморец".
Утре ще се размърдам и аз,но за съжаление няма да има снимки.
Било е чудесно.

# 252
Виждам приятели на първа линия   smile3503

# 253
Времето е супер.
Рано сутрин преваля и охлади,сега е прекрасно.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт