Черноморец 2011

• 66 607
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Изглежда чудесно.
Да се призная дотам не съм ходила.Много ми е далеч.
Не знам дали има магазини на близо.
Къде ще ходите на плаж-,,Градина"или централен?

# 256
  • Sofia
Е колко може да е далеч, то целия Черноморец се прекосява за 15 мин.  Mr. Green Аз само до работа пътувам повече от час с кола, така че и на 10-15 мин да е магазина не е проблем. А на плаж така или иначе ще ходим с кола на Градина. Нарочно избрах по-встрани от шумотевицата, казаха че има ливада зад хотела - да има къде да търчат зверовете.  Mr. Green

# 257
Е, за 15 мин няма да можете да го обиколите, но за малко повече Mr. Green
И магазини и заведения има в близост Grinning
Хубаво изкарване и после ще разказваш Grinning

# 258
savina_33, тази ул. Пушкин е много близо до главен път Бургас - Созопол. Не те ли притеснява шума на колите? Много години сме почивали в Черноморец, но една година бяхме на квартира на ул. Оборище - ужасен шум от колите, не можеше да се спи, от 3 през нощта се събуждах.

# 259
На картата изглежда близо, но всъщност се пада малко в страни уличката, докато "Оборище" е успоредна на пътя и съвсем близко. Peace

# 260
  • Sofia
Ами притеснява ме и специално питах собственичката, каза че не е толкова близо колкото изглежда и е много тихо. Дано не ме е излъгала.

# 261
Щом си два юнака,там ще е рай за вас.
Срещу вас няма да има съседи,а полянки.
И би трябвало да е тихо.
Поразходих се Laughing

# 262
  • София
...ужасен шум от колите, не можеше да се спи, от 3 през нощта се събуждах.
Живея в центъра на София, но на забутана уличка, не съм на някой булевард. Миналата седмица една приятелка от Русе ми беше за малко на гости и се ужаси от шума. Чудеше се как спим на този шум. А вчера дори къртиха асфалт, но на малката никак не й се отрази. Спа си много добре, проспа и бурята. Всичко опира до праг на чувствителност. Който е свикнал на по-шумно място дори няма да забележи.

Миналата година се къпахме веднъж на къмпинг "Черноморец". Водата беше чиста, но по плажа имаше камъни и трябваше да внимаваме за дупки като влизахме във водата.

# 263
  • Sofia
джоджо, благодаря.  Hug А пътя до там читав ли е за кола? Четох някъде отзиви, че нямало път.

# 264

Черпя ви с малко снимки на къмпинг Черноморец, направени по Великден, април месец Grinning

# 265
Не правете грешката да ходите в така наречения "хотел" Роза. Пълна трагедия, утре ще пиша подробно във всички теми за хотела, поне ако мога да предупредя и предпазя някой да не си дава парите там.

# 266
  • София
джоджо, това кейче на плажа на к-г "Черноморец" ли е?

# 267
Не съм Джоджо, но мога и аз да отговоря Laughing
Всички снимки са от к-г Черноморец и  кейчето и плажчето  bouquet

# 268
Копирам си мнението и тук, няма смисъл да пиша нещо друго, а и искам да разпространя на колкото се може повече места мнението си за хотел Роза. Бях в хотел Роза миналата седмица и съм крайно разочарована. Вярно, не очаквах кой знае какво от български хотел в Черноморец, но този ми скри шапката. Първо е много важно да се има предвид, че хотелът има 1 звезда и не е с 3 звезди, както се пише по всички туристически сайтове и агенции. Хотелът е под всякаква критика, особено като материална база, храна и отношение на персонала. Вместо да се чувствам приятно, като нечий клиент, трябваше да ми е неудобно да си поръчам една мента. Сякаш не е ол инклузив и в платено в цената, ами им искам даром. Гледат те колко ядеш, колко пиеш, тотална селяния.
Закуската от сутринта е същата следобед, като вече е позасъхнала и поостаряла, за да се яде...Някакви неща се обяснява, че ти се "полагат"...абе общото усещане е все едно си дивак от гората на лагер.
Имах две резервации и се наложи да се преместя от една стая в друга. Първата стая беше ок, просторна, но поне контактите не стърчаха и всичко работеше. Втората беше наказание, оказа се, че е на първи етаж до рецепцията, където денонощно се тича, подскача , говори, вика....няма и 3 минути тишина и спокойствие. Много по-лошото е, че тази стая е над помещения (нещо като гаражи), пълни с боклук и само да си подадеш носа и миризмата те убива, особено в жегата си представете. Седиш само на климатик иначе няма начин. В самата стая и един човек не може да се размине, според мен цената и трябваше да е различна, спрямо предната. Отделно чистачките нахлуват без да чукат, първо се отваря, ако е заключено се вади ключ и ако не може да отвори почва да тропа. Опитаха се да ни изритат още в 10, при положение, че освобождаването е до 12, а настаняването след 14, трябваше да проведем три скандала, за да си запазим стаята до 12, при положение, че не са ни настанили по-рано от 14, а и аз си съобразих заминаването изцяло с факта, че имам време до 12, което значи един плаж още. Няма цени на нищо обявени, няма меню, няма касови бележки, няма 80% от обявените екстри - децата бяха страшно разочаровани. Мисля, че за тези пари доста по-читавии свестни места могат да се намерят, да не говорим че този хотел лъжат, че е с три звезди, но реално звездата е една.

# 269
  • София
Не съм Джоджо, но мога и аз да отговоря Laughing
Всички снимки са от к-г Черноморец и  кейчето и плажчето  bouquet

Явно кейчето е ново,защото миналото лято го нямаше. Дано не нанесе някакви поражения. От местни жители зная, че преди години на централния плаж е имало много повече пясък, а плажната ивица е била поне два пъти по-широка. След построяването на малкия кей постепенно плажната ивица се е стеснила. Като деца нашите често ни водеха в Черноморец и се катерехме по един кораб и се къпехме между лодките, сега корабът го няма, а точно на неговото място са построили и не достроили малкия кей. Тази година не зная как е, но миналата година точно на това място по пясъка имаше тиня и смърдеше ужасно. А преди години там беше най-хубавото място за къпане на малки деца.
Въпреки всичко, според мен в Черноморец е едно от най-подходящите места за малки деца. Централният плаж е плитък и почти по всяко време може да потопите бебче във водата. Почти всички други плажове са по-дълбоки, по-шумни и децата се страхуват от водата.

Общи условия

Активация на акаунт