Черноморец 2011

• 66 674
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Ехооо прекрасен ден Hug
Има много усмивки по лицата на хората.
Дори тези които си тръгват го правят с усмивка.
Нека и вашия ден бъде усмихнат  bouquet

Малко съм изненадана,че въобще са намерили място в ,,Роза"
Моя позната нямаше тоя късмет.

# 346
Аз където и да тръгвам си правя резервация предварително, не мога да си представя, че ще тръгна по квартири и хотели да избирам. Предварително избирам място средна ръка, да не е безбожно скъпо, но не и много евтино. И досега съм имала късмет.Но това е моя начин Peace

# 347
Ааа спах спокойно, обаче в Роза стаята която са ни дали ще е на 4 етаж с изглед към морето-така ни казаха в агенцията - не знам дали ще е над гараж и дали ще се усеща миризмата на боклука, но искрено се надявам да не ......Герганчето - да те поуспокоя малко - че на място явно е по-евтина стаята ОИ - защото през агенцията е повече от 55  Wink  Хубав и слънчев ден на всички!!  Simple Smile

Бъди спокойна - гаражите са към улицата, а морето е от другата страна, което значи, че няма да имате никаква допирна точка с боклука и тези помещения:)

# 348
Това не е ол инклузив, Герганчето Sunglasses а някакво жалко, много жалко подобие  Laughing Joy

това е някаква пародия на хотел и ол инклузив hahaha

Aз като някаква мизерница много го харесах  Crossing Arms
Както и да е, не ми се говори повече. Харесват ми постове като на misheva - обосновани и точни, а твоето е заядливо и злобно  ooooh!

# 349
...
Ще продължавам да събирам мнения от тук, понеже имам още доста време до септември.
Тръгвали сме си от Черноморец чак през септември два пъти до сега, защото мъжът ми години наред работи там през лятото, но след края на август не винаги става за море. Нека хората, които са местни кажат, но моето впечатление от тези два пъти е такова. Особено след като вече се влезе в септември.

# 350
Това не е ол инклузив, Герганчето Sunglasses а някакво жалко, много жалко подобие  Laughing Joy

това е някаква пародия на хотел и ол инклузив hahaha

Aз като някаква мизерница много го харесах  Crossing Arms
Както и да е, не ми се говори повече. Харесват ми постове като на misheva - обосновани и точни, а твоето е заядливо и злобно  ooooh!

ОК, казах точка! Ние гладни не сме останали!

Джоджо даже имахме избор между две стаи - стая в дървената къща и стая в бялата къща до хотела, в която спят шефовете, ама там ме притесняваше да не плаче малката и да не ги смущаваме. А даже май в някоя от другите теми една съфорумка беше писала че няма места за юли в "Роза" Wink

# 351
Не виждам някъде хората да са били наречени мизерници нито пък някой се заяжда с потребителите. Очевидно е, че нападките са по адрес на хотел Роза.
В крайна сметка жалби, сигнали и оплаквания за хотела вече са подадени към съответните органи, множество туроператори са преупредени за това, че предлагат невярна информация и че сигнали могат да бъдат подадени и срещу тях. Остава да видим дали ще си свършат работата въпросните институции.

# 352
Някой по-горе беше питал за плажа на къмпинг Черноморец - много е приятен, но е мъничък. Охраняем е. Относително чист е, а и морето е много тихо и приятно там.

Разделен е на безплатна и платена част - в платената могат да се наемат чадъри и шезлонги, които се плащат по около 5 лева, като чадър върви с 1 шезлонг, не може само чадър. Има и едно много приятно заведение точно над плажа, има всякакви неща, включително и за хапване разни салатки.

# 353
Наистина е малък плажа на к-г Черноморец,но е много приятен,няма народ и гъчканица и е плитко доста,идеално за деца.Относно чадърите мисля,че 5лв. са много,предвид другете цени в Черноморец,лично мнение PeaceНие бяхме точно до този хотел Ванеса,наистина изглежда добре,но не видях никого там,дори мислех че не работи.Това заведение Славяни и на нас ни хареса,почти всеки ден обядвахме там,през две къщи ни беше,добре готвят,сянка,супер.
Който се колебае и не е ходил още в Черноморец,да го направи,много ни хареса всичко и догодина със сигурност сме пак там Wink

# 354
  • София
Здравейте, искам да попитам дали някой има лични впечатление от комплекс Гардън бийч?

Също, ако може да ми препоръчате друг хотел или квартира като основното изискване е да е максимално близо до плажа. С две малки деца сме, едното прохождащо, другото и то лесно се уморява, един куп багаж и е весело.... Crazy

Аз сега ще се връщам малко по-малко да се опитам да изчета темата. Simple Smile

Усмихнат ден! Simple Smile

# 355
  • Пловдив
Някой по-горе беше питал за плажа на къмпинг Черноморец - много е приятен, но е мъничък. Охраняем е. Относително чист е, а и морето е много тихо и приятно там.

Разделен е на безплатна и платена част - в платената могат да се наемат чадъри и шезлонги, които се плащат по около 5 лева, като чадър върви с 1 шезлонг, не може само чадър. Има и едно много приятно заведение точно над плажа, има всякакви неща, включително и за хапване разни салатки.

А колко е отдалечено от центр.плаж?

# 356
Здравейте, искам да попитам дали някой има лични впечатление от комплекс Гардън бийч?

Също, ако може да ми препоръчате друг хотел или квартира като основното изискване е да е максимално близо до плажа. С две малки деца сме, едното прохождащо, другото и то лесно се уморява, един куп багаж и е весело.... Crazy

Аз сега ще се връщам малко по-малко да се опитам да изчета темата. Simple Smile

Усмихнат ден! Simple Smile

Писах на предна страница за Гардън бийч и другите, и в кои лично аз бих почивала. Който обича навалицата, денонощния шум и врява, то Гардън бийч е неговото място.

tandonova, около 500-700 м- километър, два..., знам ли, не вървиш по права линия. Най-добра представа ще добиеш, ако видиш картата.

# 357

Значи се получава 10 лв за 4адър и шезлонг - достааа скъпичко . А иначе  е близко до улица Бриз и Славянска. Далече е от централния плаж - може би 20 - мин.

# 358

Значи се получава 10 лв за 4адър и шезлонг - достааа скъпичко . А иначе  е близко до улица Бриз и Славянска. Далече е от централния плаж - може би 20 - мин.

Далечко е от централния плаж, определено. Да, за Черноморец тези цени на чадър и шезлонг са височки, а дори на много по-големи и известни плажове може да наемеш и само чадър. То и затова нямаше хора там никакви почти. Може пък поради липса на клиенти да си преосмислят политиката, знам ли:)

# 359
Здравейте и от мен. Чета ви толкова отдавна, че все едно ви познавам Simple Smile, а сега даже мога и да пиша тук. И ние ще почиваме на Черноморец - пак, за трети път ни е. Много приятно местенце за хора с дребни деца. Да питам за плажа на къмпинг Черноморец - пясък има ли - от преди 2 години помня, че морето беше прибрало пясъка и имаше само камъни, но хазяина тогава каза, че периодично се появява и изчезва пясъка там.

Общи условия

Активация на акаунт