Черноморец 2011

• 66 695
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • Шумен
По телефона твоите изисквания съвпаднаха ли с това което ти предложиха?
Ами, почти, само климатик липсва и...двете легла които трябва да се събират за да се получи спалня в едната стая но..на фона на преходните стаи, преживява се  Laughing Rolling Eyes
Сторм...това да, но не вдигаше никой.

# 391
Амиии, не се припокрива много явно, но пък бъди позитивна, на живо може всичко да е ок Hug

# 392
  • Шумен
Амиии, не се припокрива много явно, но пък бъди позитивна, на живо може всичко да е ок Hug
Надявам се, значи живея хахахах

# 393
Хайде малко шаренко Simple Smile

Плажът на к-г Градина, 20 часа:

НИвИроятен изглед към бараките на нЕкой си бай Гошо от последния етаж на вила Камелия  Mr. Green

Басейнът на вила Катрин:

Кристалната вода на плажа на Градина:

# 394
Какво казахте за семейната къща "Йончеви", ул. Зорница 3 ???
Очаквам подробности ако някой нещо знае.

# 395
  • Троян
А за този можете ли да кажете нещо, хотел Бохемия http://pochivka.bg/o-8568-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_% … D0%BC%D0%B8%D1%8F
Не успях да прегледам цялата тема.

Къде ще ходите на плаж? Ако е на градския е далече, ако ползвате кола до Градина или к-г Ч-ц е добре.
В студио ли ще отседнете? Ако да, цената му не ми допада.
Далече е от заведения и магазини.
За плажа със сигурност ще се ходи с кола,а иначе гледахме да е на по пусто място ,да е тихо.Цената и на мен ми се струва малко множко,но мъжа ми накрая реши там да е.

# 396
Добър ви ден,ранобудни момичета.
Като някой русалки ще на скочили рано рано.
А аз сега се измъквам от леглото.

Вчера ходих на много дълга разходка из очарователния Черноморец с уникална природа.
Да ма прощава този дето го е измислил това изречение.

За този период е характерно спокойствието.
Улиците са освободени от автомобили.Самите квартири са полупразни и това също осигурява спокойствие.
С лелята на моя мъж обиколихме наследствените земи.
Да видим на продадените какво е построено и какво може да се построи на тези дето са още непродадени.
И така загубих очарованието на Черноморец.
Самите къщи са построени с идеята на туриста да му е удобно.
Но всичко прилича на обикновен жилищен квартал с малки кооперации,но между блоково пространство е заето от басейни.

Но църковния двор,той е друга работа.
Зелено,тихо,красиво.Сега има и дървена люлка.Райско място.
От неговото очарование се опияняват и двата хотела над него.

# 397
Да църквата ни наистина е едно от най хубавите и спокойни места в градчето. Мога да прекарам с часове на пейките в двора и-човек има чувството че наистина е много близо до Бог.
Много положителни емоции и усмихнато лято на всички!

# 398
Sunny smile  bouquet
Вчера към 19.00 имаше семейства с деца,ако имаше наоколо и животни,щеше да  картинка.
Аз имам един грях-минала година си уговорих среща с едно момиче,но си тръгнах непредвидено.
Сега отивам в минало годишната тема да я издиря.Дори телефона и изгубих. Embarassed

# 399
Здравейте, момичета! От доста време ви чета с интерес, защото и ние тази година за първи път ще почиваме на Черноморец. От всичко прочетено до тук разбирам, че това е едно прекрасно място за почивка и релакс, далеч от всякаква шумотевица. Никъде обаче не срешнах някоя от вас да говори за вилната зона, която е малко преди градчето. Ние ще сме там, наели сме една вила. Аз обаче не мога да се ориентирам за кой плаж става точно въпрос. Предупредени сме, че няма магазини наблизо и че плажа е неохраняем. Моля за малко повече информация, ще съм ви много благодарна.

# 400
Сигурно става дума за Червенка-вилна зона на 3 км южно от с. Черноморец. Намира се на 27 км от Бургас в посока Созопол. Има 10-тина улици, хубави къщи и чудесни скали за плаж. Нос Червенка е защитена територия от категорията природна забележителност.
Вчера ,,червените скали"бяха прекрасни.
Ще си починете супер.
Има красив път с осветление и може по всяко време да ходите до магазин и заведение.
От пътя се вижда Созопол и ,,Св.Иван"и фара.
Може да ходите на к.Черноморец/хубаво е и вече е охраняем/или царевия плаж.Избор голям.
Завиждам ви Hug

# 401
# 402
lucy_s откога сте в Черноморец и в коя къща ще сте ? Simple Smile

В Черноморец сме от 1.08 в къща за гости Христови - за трети път Simple Smile

# 403
Благодаря на Джоджо за бързия отговор, но уви! Тези красоти ще са ни за другия път. Оказва се, че ние ще сме точно в другата посока. Като идваш от Бургас, преди Черноморец. На снимките, които гледахме, пясъка на плажа е по - тъмен, ако това може да ви ориентира.

# 404
  • Троян
Ние сме на Черноморец от 14.08. ,досега все сме били в хотел "Анди" където бяха много мили с нас,в ресторанта беше много вкусно,а цените са доста народни,но лошото е ,че няма дворче където да могат да тичат децата.Тази година ще идим как ще е в този семеен хотел 'Бохемия"

Общи условия

Активация на акаунт