Черноморец 2011

• 66 725
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Александра_  преди няколко страници споменах за един Гардън Бийч, но всъщност имах предвид този от първия ти линк..Както и да е, исках да кажа че имаше много хора, изглеждаше доста добре и е точно на плажа Wink

# 436
  • Сливен
един бърз въпрос за семеен хотел Йоана - изглеждаше добре на снимките с двор и място за игра за децата.
Джоджо, помощ! Малко късно открих темата Praynig

# 437
Много полезна тема Heart Eyes. Знам, че е коментирано няколко пъти, но тъй като не мога да се ориентирам добре, ще помоля за малко информация. Търся хотел, максимално близо до къмпинг "Градина", тъй като вечер ще сме там при приятели, и няма как да се придвижваме с кола. Максимум за 60 лв на вечер (двойна стая/студио), за началото на месец август Simple Smile. За сега намерих само тези, които отговарят на изискванията, имате ли отзиви за тях?
http://www.complex-gradina.com/gallery_03.html
http://pochivka.bg/o-3653-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%BB% … D1%83%D0%BD%D0%B0
Ако имате и други идеи, ще съм благодарна да споделите. Не е задължително да е хотел, просто да има нормални условия. Благодаря предварително Simple Smile

Писах в предни страници мнението си за хотели на к-г Градина. Искаш активна почивка или активна дандания? Ако е второто, то това е твоето място!

# 438
  • София
Второто Laughing. Ние ще ходим така или иначе за два-три дни, нямам никакви проблеми с шума. Ще звънна тогава да проверя за места, силно ме съмнява да има, но знае ли човек. Все се надявах да намеря и нещо по-евтино, но пък избора на места в непосредствена близост до Градина, е силно ограничен. А бунгалата на самия къмпинг не ми изглеждат хич добре, а разликата в цените не е много голяма. Благодаря ви Hug.

# 439
  • София
Преди около десет години изкарах едно лято с приятели на к-г "Градина" в една каравана почти на първа линия. Това беше хай-хубавото лято в живота ми.
Ако имате къде да спите, да се изкъпете и какво да ядете, стига да сте с хубава компания почивката ще ви хареса. Ако сте мрачни и заядливи, все нещо ще ви подразни.
Ние утре също ще сме в Черноморец. 

# 440
Преди около десет години изкарах едно лято с приятели на к-г "Градина" в една каравана почти на първа линия. Това беше хай-хубавото лято в живота ми.
Ако имате къде да спите, да се изкъпете и какво да ядете, стига да сте с хубава компания почивката ще ви хареса. Ако сте мрачни и заядливи, все нещо ще ви подразни.
Ние утре също ще сме в Черноморец. 

Хаха, явно повечето сме мрачни и заядливи, защото темата ми за караваните не беше отразена от никого.

# 441
  • София
Касита, не съм я прочела.
Като писах за мрачните и заядливи въобще не се сетих за теб. По-скоро си мислех за онези, недоволните от х-л "Роза". На едната й пречеше, че камериерката имала мустаци, на другата нито една стая не й беше харесала.
Не съм била никога в този хотел, но не вярвам да е чак толкова зле.

Може ли линк към темата за караваните?

# 442
 Laughing Е то и аз не се смятам за особено заядлива, но пък съм в умерена доза мизантроп, за това и пренаселеността на хотелите около Градина ме отблъсква.  Mr. Green

Ето я темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=595950.0

Явно караванаджийте са малко. А най-истинската почивка на море е точно там.

А Роза е наистина място за хора без големи претенции. Факт е, че някои от нещата са верни.

# 443
  • София
Много полезна тема Heart Eyes. Знам, че е коментирано няколко пъти, но тъй като не мога да се ориентирам добре, ще помоля за малко информация. Търся хотел, максимално близо до къмпинг "Градина", тъй като вечер ще сме там при приятели, и няма как да се придвижваме с кола. Максимум за 60 лв на вечер (двойна стая/студио), за началото на месец август Simple Smile. За сега намерих само тези, които отговарят на изискванията, имате ли отзиви за тях?
http://www.complex-gradina.com/gallery_03.html
http://pochivka.bg/o-3653-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%BB% … D1%83%D0%BD%D0%B0
Ако имате и други идеи, ще съм благодарна да споделите. Не е задължително да е хотел, просто да има нормални условия. Благодаря предварително Simple Smile
Mного добре изглеждат и двата хотела, особено комплекс Градина ми се вижда супер. Хотел Лагуна дали е точно на къмпинга и близо до плажа, не можах да разбера... Цените и на двата са много прилични. Дано да се включат хора, които са почивали в тях да споделят впечатления от първа ръка.

# 444
  • София
На Червенка не ви ли харесва?
Един колега миналото лято си беше наел една вила за по 50лв/ден. За две семейства с деца им идваше доста евтино.
Бяха много доволни. Имаше само един недостатък. Трябваше да се ограничават с къпането, защото бяха на септична яма. Имаше доста шегички на тема "Наторяване на градината" и "Поливане на магданоза".

# 445
Искам да попитам за "Слънчевата къща".Спря се на този хотел за сега.Устройва ме цената, а и не намирам свободни места почти никъде... Sad
http://bghotelite.com/guest-house-the-sunny-home.2597_bg

# 446
Като писах за мрачните и заядливи въобще не се сетих за теб. По-скоро си мислех за онези, недоволните от х-л "Роза". На едната й пречеше, че камериерката имала мустаци, на другата нито една стая не й беше харесала.

Аз не мога да разбера какъв ви е проблемът с това, че някой е изказал кофти мнение за прословутия "хотел" Роза и защо се дъвче през два поста този въпрос? Очевидно мнение, което е различно не се толерира. Само че целта на форума е да се обменят мнения и впечатления и всеки с такива може да ги сподели. От място за спане до място за спане има съществена разлика. Аз не оспорвам нито едно от хубавите мнения, нали? Епитети и определения не съм дала за никого, защото е признак за ниска култура. Сигурна съм, че доста хора от и извън форума, които са прочели мненията са се замислили дали да резервират там.
Да, нито една стая не ми хареса. Нямаше и причина за обратното, нямам навика да спя с боклука и да си плащам за екзотичното удоволствие. Преди да резервирам там изчетох всички теми тук и където намерих още, създадох си впечатления на базата на прочетеното и на място бях страхотно разочарована, макар че нямах кой знае какви очаквания. За жалост всичко, което съм написала е истина, друг е въпросът по какви критерии се сравнява и оценява. Важното е, че има такава настървена фенска маса, за която много от нещата не са проблем. Странна реакция получих на постове, които пуснах съвсем добронамерено и с цел да предупредя.

# 447
Искам да попитам за "Слънчевата къща".Спря се на този хотел за сега.Устройва ме цената, а и не намирам свободни места почти никъде... Sad
http://bghotelite.com/guest-house-the-sunny-home.2597_bg

Къде си звъняла и няма места?
Интересувам се, защото и аз тия дни ще запазвам места Simple Smile

# 448

Wink като не си била в този хотел, защо даваш мнение?
някои хора като са недоволни от нещо, искат да предпазят и останалите от разочарование - критериите наистина са различни - от там и различните мнения...проблем ли е това? Grinning
май някой друг се заяжда, но това излиза от темата Crazy
иначе Черноморец наистина е едно приятно местенце - ако имате време непременно да отидете на скалите вдясно от рибарския кей Party

# 449
  • София
Почти във всеки форум двете мнения вървят копирани едно след друго. Прекалено досадно е. Поне да бяха писани, а не копирани.

Общи условия

Активация на акаунт