Черноморец 2011

• 66 657
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • out of space
Червенка преди Черноморец ли беше?

След, на около 3 км. на юг.

# 16
В новата част където се намира пътя за Червенка има още пет нови хотела.
Преди една седмица съпругът ми ходи и аз го помолих да направи снимки и да ви покажа,но той беше силно възмутен от още растящото строителство и забравил.

# 17
  • Пловдив

Е не мога да ги оправя тия плажове и това е! Значи след Черноморец в посока юг са плажът с тополите, после е Градина, а Червенка е след това и преди Златна рибка, така ли? И на Червенка ще да са караваните  Thinking.

Джоджо, строят хотели, ама пътя не го оправят. Ужасно разбит е!

# 18
Имам проблем с отваряне на актуална карта и затова не мога да дам точни координати кое къде е.

# 19
Мнение за Вила Камелия и за хотел Оазис? За втория чета много кофти неща, а изглежда обещаващ.

Някой ходил в дом Кръстеви да има снимки, че нямат сайт, а ми се ще да погледна.

# 20
  • out of space

Е не мога да ги оправя тия плажове и това е! Значи след Черноморец в посока юг са плажът с тополите, после е Градина, а Червенка е след това и преди Златна рибка, така ли? И на Червенка ще да са караваните  Thinking.

Джоджо, строят хотели, ама пътя не го оправят. Ужасно разбит е!

мммм не ги знам тези Тополи, но Червенка е преди Златната рибка и Градина.

По-добра карта не можах да намеря /кръгчето не го гледай/ http://laskas.com/ufiles/2010-07/prodajba-ne-e-v-regulaciq-bez-p … omorec-akladi.jpg

# 21
Ако ходите на ,,Градина"вила Камелия е добре.
От централния плаж е достаа далеч.

# 22
Ако ходите на ,,Градина"вила Камелия е добре.
От централния плаж е достаа далеч.

Нямаме угодия, май. Ходим на Градина, но сега с бебето ми се ще да сме и близо до централния, за да може мъжът ми и голямото дете да ходят там следобед...Уф. Ама пък като условия ми се вижда супер. Е га ти, вече съвсем се обърках.
Гледам и хотел Роза, ол инклузива им е убийствен- по 330 лв. на възрастен и то в силен туристически сезон, но нямат плаж и всъщност се обезмисля плащането на пълния пакет, тъй като ние няма да ползваме междинните хранения, а вероятно, ако ползвам и шатълите пък голямото дете и мъжа ми изобщо няма да се хранят в хотела...Уф, уф, уф. На къде да хващам?
А ми се иска пак да съм на Черноморец- това е нашето място. За семейство с две деца, необичащи навалицата къде другаде. А и сме свикнали.

# 23
  • София
Здравейте и от мен.Да се запиша, за да ви следя, че и ние тази година ще почиваме в Черноморец от 24,06.  Simple Smile До сега не сме ходили там и за това ви чета с интерес и сте ми много полезни   bouquet
Да питам има ли добре заредени магазини с детски храни в Черноморец или да си нося каквото ще ми трябва? И другото което се надявам да не ми потрябва, ама да си питам, за да съм подготвена: Как стои въпроса със здравната помощ там на място или тичаме до Бургас  newsm78 Дано не ни се налага  Praynig

# 24
Аполония Палас не беше ли в Синеморец?

ooooh! ooooh! ooooh! Обърках двата щата.Даже се зачудих защо не пише в темата за Синеморец  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 25
  • СОФИЯ
А мнения за хотел РОЗА?

# 26
А мнения за хотел РОЗА?
За хотел,,Роза"миналата година се писа много и повечето бяха доволни.

# 27
Момичета една мама има нужда от препоръка:
presssi/http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=59613/-тази  година ще  почивам  в  Черноморец  през  юни ще съм  с  двете  деца .Ако  може  да  ми  препоръчаш  хубав  хотел  или  къща  , с  хубава  стая  с  тераса да  е  чисто  и  да  има  хубав  двор ,  да е  по  близо  до  централния  плаж , защото  ще  ни  докарат  и  оставят  , а  малкия  сега  стана  на  две  и  ще  ходим  на  плаж  с  количката .

# 28
"Коско" или как му беше името на този баш на плажа на края на ул. Св. Никола?

# 29
  • Пловдив
"Коско" май е в началото на Черноморец, ако не се бъркам. Хич не ми се вижда близо до плажа.

Общи условия

Активация на акаунт