Черноморец 2011

• 66 802
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Ориентирайте се по картата за да видите колко са отдалечени хотелите от централния плаж.
Тип като ,,Веселина"са в началото,защото там има място за такива големи сгради и басейн.
Тези които са на централната улица са достроявани на база стари къщи.
Не знам къде остава паркирането на колите.
Тук много често питате за хотели които са нови,условията чудесни,но не познавам собствениците.
Семейството ми притежаваше земя до станция,,Време"/пътя за Червенка/ която продаде и там изникнаха хотели.
Лично на мен не ми допадат защото приличат на общежития.
Малко съм разглезена защото живея на тихо място и ако трябва да почивам на такова място ще е мъчение.
Бих предпочела по малка къща с двор.
Бих седнала на кафе на двора отколкото до ба сей със щъкащи деца и викащи майки.
Предпочитам да има още две-три семейства,отколкото 20-25,че и повече

# 106
Тъжна съм.
Откраднаха ми едно джудже от градината.
И то малки съседски момиченца.
И ако не се беше намесила майката,,тъпата"майка,щяха да го върнат.
А сега...сега лежи счупено и захвърлено.

# 107
Съжалявам за джуджето.  Confused Дано това остане най-лошата ти случка за това лято.

# 108
Тъжна съм.
Откраднаха ми едно джудже от градината.
И то малки съседски момиченца.
И ако не се беше намесила майката,,тъпата"майка,щяха да го върнат.
А сега...сега лежи счупено и захвърлено.

Джоджо, като ти знам градинката с джуджетата, и на мен ми докривя. А то тъпи майки има навсякъде...

# 109
  • Panagyurishte
О...х, много съм неориентирана! Постоянно откривам нови и нови приятни местенца - само за едно съм сигурна - ще сме в Черноморец! Ще ми се да се включим в около 50 лв за нощувка, иска ми се да има заградна площ, ако може с някаква детски кът, мъжа ми държи и на басейн....Не мога да резервирам предварително, защото не съм сигурна за датите, а и съм с мноооооооого малко дете/използвам чужд профил, заради ограничението, аз с моето мнооооого малко дете нямам време за писаници Laughing/та си отбелязвам местата  и после ще ги търся на място.... newsm78

# 110
  • София
Момичета, вчера се върнахме от Черноморец и искам да споделя впечатления. Моите родители имат апартамент там и за квартира не плащаме, но вече 20 години като няма къде да ходим другаде на море ходим там.

Значи, първо, централния плаж на селото не е даден на концесия тази година, което на практика го прави неохраняем. Плажът е много мръсен, почиства се от общината колкото може /такава гадост не е било никога/, след третия ден майка ми се сдоби с мистериозен обрив на крака и повече не стъпихме там. Макар и края на юни, плажът беше в почти пълния си капацитет. Частта на плажа със широка ивица, където морето е полегато и е много подходящо за деца, освен че беше още по мръсен с битови отпадъци, по дължината на цялата ивица към морето имаше водорасли, събрани на брега, които миришеха ужасно и събираха мухи.  ooooh!

Плажът на къмпинг Черноморец, за мое голямо учудване, е много добре направен и изчистен тази година, има си заведенийце на брега, душче и т.н. Проблемът му е че е много малък, и второ - в хубавата му част се плаща за чадъри и шезлонги. В частта за свободно плажуване, ивицата е скъсена от камъни - т.е. пясъчната част е малко.

Плажът на Градина е ясен - като всяка година.

Това го казвам, не за да ви кажа да не ходите в Черноморец, а защото ако аз бях турист не бих си завела детето на централния плаж, а от тук на сетне не е и неободимо квартирата да е билзо до плажа. Наистина ви казвам, не виждам начин 1. В сезона - юли и август да има места на централния плаж и 2. сега е мръсно, а тогава какво ще е - не знам.

Иначе заведенийцата бяха добре. сравнително евтинки, вкусничко - хората наистина са се приготвили сезона да започне.

# 111
 Maruma, благодаря ти! Звучи много добре! Аз така и така на Ч-ц съм ходила точно веднъж на централния плаж и винаги и само на Градина. Виж, плажа на к-г Ч-ц ще се пробва задължително!
Може ли малко повече за заведенията? Къде има прилични обедни менюта, къде е добре да се храни човек с малки деца.

# 112
  • София
Ние ядяхме основно в "Кондор" /май така се казва/ на улицата от плажа към центъра, където са заведенията, точно пред него има лодка по която се катерят децата. Винаги има супа от "днес", синът ми се разпра да яде пилешка супа, която струва 1.20 лв. За ориентир - боб - 0.80 лв, две кюфтета/кебабчета с гарнитура зелева салата - 1.80 лв. Мусака, пълнени чушки и т.н. бяха по 2-3 лева. Рибата, която ядохме също беше прясна /наше изискване/ - и има от 3 до 12 лв порцията. Заведенийцето е приятно имат и обедно меню.

Ядохме и в пицарията на улицата успоредна на тази - която започва от р-т Морското око нагоре, тя е с жива музика и също сме много доволни. Но е една идея по скъпичко.

"Вромос" хич не ми се понрави тази година, не знам защо, а като се сетя какво заведение беше едно време...

# 113
 Grinning Още веднъж- благодаря от сърце за информацията за любимия ми Ч-ц.

Хм., ми то в Кондроса цените не са мръднали сигурно от 2006-та.  Mr. Green
А другото заведение с пиците сигурно е било Замъка.

# 114
  • Пловдив
Оооо,това за плажа е много лошо... ooooh!Дано е само временно! Rolling EyesМиналата година беше много добре!

# 115
Централния плаж на Черноморец има концесионер, но защо плажа е в такова състояние не се знае.

# 116
Всеки ден съм на плажа,но да е изпълнен с хора newsm78
В сряда освен нас имаше около 50 човека:възрастни и деца.
Вчера сутрин около 30,а следобед просто не питайте.
Бяха дошли  семейства с деца и успях да се скарам с две майки.
Питам ги-защо не ползвате найлоновата торбичка да си съберете боклука и го оставяте на плажа.
-Че и него ли да мъкнем Shocked
,,Кондрос"с тези малки порции е само за малки деца Grinning
Ако намерите повече от 10 бобчета,аз ще ви сготвя цяла тенджера.
Има доста деца-все едно е ясла Laughing

# 117
джоджо.. или другите от темичката помагайте - мислим с любимия да посетим в началото на август Черноморец.Препоръчайте ни местенце - имам изискване за отделна бяна с тоалетна, евентуално интернет, но не е задължително и климатик. Можем да отделим около 30 лв за нощувка  Praynig

# 118
Интернет има на всякъде стига да може да го хванеш Mr. Green
Повечето цени са около 12-15 и много рядко 20-25 лева.
На улица,,Морска" и ,,Църковна"има интересни места.
Също,,Шипка".

# 119
Аея, заповядай избери си:
http://bghotelite.com/search_bg.php

Общи условия

Активация на акаунт