Черноморец 2011

• 66 812
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
,,Не мога да разбера какво лошо има в това да имаш 5 етажна къща?"
Дай Боже всеки му.

Но заблудените туристи искат Море,Плаж.  grinning039
Досега един не ми се е обадил,че му домъчняло за къщата.
Още при първите топли дни,им замирисва на Море. Laughing

Преди малко имаше дъга.
Сега отивам да видя има ли чадъри.
-днес няма.Но до 23 сигурно ще има.
В момента в които ги сложат ще пиша.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 20:40 от джоджо

# 136
Оффффф, пиша това и спирам, че нещо не говорим на един същ език  Rolling Eyes

Няма нищо лошо в това да имаш 5 етажна къща или хотел и плажа и морето да са чисти и спретнати. В Черноморец проблема е че с времето плажната ивица намалява и тези  които са властимали тогава не са си свършили работата за да не се позволи на морето да завзема пясъка. Говорим за времето преди 15-20 години.
Иначе по моето детство си спомням с носталгия за така наречения "дебелия пясък" , евиния плаж от където от полякините си купувах сребърни пръстенчета и за широката плажна ивица Heart Eyes

А и на туристите гостували в нашата къща им домъчнява и за морето и за къщата  Grinning

# 137
    Цитат
    Maruma, смятам, че не само в Черноморец положението е такова.В малките населени места е така, а и всички местни данъци и такси отиват в Созопол и за Черноморец се отделят минимални суми.
    Какво да направят месТните / пише се "местните", защото "месните" има съвсем друго значение/ за да има повече паркове и площадки за децата?! ]
    Ами за мен месТните от    Черноморец,  първо трябва да започнат да разбират, че туристът не е само 10 или 15 лева на нощувка, пък другата година, друг ще дойде на негово място.
    Цитат
    Ей тука не се съгласих с теб Mr. Green
    - Черноморец трябва да мисли за гостите си.За да се върнат пак.
    В това подркепям Джоджо. От миналогодишната ми почивка в градчето, не уседих, че местните /повечето/ се грижат за атмосферата на ваканционното селище, а напротив  . Логично, моята почивка тази година е другаде.
    Колкото за лекар, пък педиатър още повече, не разчитайте на такъв в Черноморец.

[/list]

# 138
    Хайде сега понеже съм от месТните изяжте ме! Не е редно да се слагат всички под общ знаменател.
     Аз също съм недоволна от некоректни туристи, означава ли това, че трябва да оплюя всички туристи тук?!
    Само да вметна, че повечето хотели, къщи за гости и вили, които посрещат туристи не са на месТни, а на такива закупили имоти от месТни и после построили хотелите, къщите за гости и вилите.

И последно всеки има право да отиде да почива където си поиска според желанията и възможностите Peace

# 139
    • Пловдив
    ,,Не мога да разбера какво лошо има в това да имаш 5 етажна къща?"
    Дай Боже всеки му.

Но заблудените туристи искат Море,Плаж.  grinning039
    Досега един не ми се е обадил,че му домъчняло за къщата.
    Още при първите топли дни,им замирисва на Море. Laughing

Преди малко имаше дъга.
    Сега отивам да видя има ли чадъри.
    -днес няма.Но до 23 сигурно ще има.
    В момента в които ги сложат ще пиша.

Мерси! Peace

# 140
    Добро утро.
    Слънчево, усмихнато небе и бурно море.
    Днес Черноморец е прохладен.
    Мирише на кафе и топли питки,а ако сте се успали/като мен/църковните камбани ти напомнят-и днес е ден.Усмихни се.

# 141
    Добро утро и от слънчева и ветровита София Simple Smile Да се надяваме днес втътра поне малко да поспре и да помечатем за любимото море Simple Smile

# 142
    • София
    Никога преди не сме били в Черноморец, но ми се иска нещо различно тази година. Бихте ли препоръчали нещо за семейство с малко дете. Да е близо до плажа и да не е много скъпо.

# 143
    Сега се уча да качвам снимки и ще се опитам всяка сутрин да ви пращам Слънцето. Laughing

В момента Черноморец е като мравуняк.
    След 14.00 ще започне Великото преселение към вътрешността на страната.
    КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО.
    ДЕЦАТА ДА СА НА СТОЛЧЕТА И С КОЛАНИ.

Знам,че четете./вчера се убедих/Затова си позволих големите букви.
    И съм длъжна да споделя-върнаха ми джуджето.

# 144
    • Panagyurishte
    Никога преди не сме били в Черноморец, но ми се иска нещо различно тази година. Бихте ли препоръчали нещо за семейство с малко дете. Да е близо до плажа и да не е много скъпо.
    Най-обстойно прегледах всички хотелчета и къщи за гости в черноморец, които намерих в различни сайтове - виж къща за гости Яворов, къща Бриз, Янакиев, но нямам лични впечатления...
    Момичетата които са по-запознати с града, ще ти помогнат по-добре

# 145
    Най-обстойно прегледах всички хотелчета и къщи за гости в черноморец, които намерих в различни сайтове - виж къща за гости Яворов, къща Бриз, Янакиев, но нямам лични впечатления...
    Момичетата които са по-запознати с града, ще ти помогнат по-добре

Аз като питах за Бриз момичетата казаха че не е близо до плажа, за другите не знам  Wink

# 146
    • София

Има такова голямо предлагане, че по което и време да отидете, няма начин да не си намерите нещо подходящо.
    Лично моят съвет е да отидете, да разгледате централния плаж, след това "Градина" и според това кой плаж ще изберете да започнете да си търсите квартира. Почти във всички къщи стаите са със самостоятелен санитарен възел. Оглеждате на място, ако ви хареса - плащате и наемате.
    Моя приятелка от Бургас има къща от баба си и дядо си в Черноморец. Направиха й ремонт. Във всяка стая има самостоятелна баня и тоалетна, всички мебели са нови. Стаите на приземния етаж са перфектни за семейства с малки деца. От коридора директно се излиза в градината.
    В повечето къщи на местните има същите условия. Цените са им поне два пъти по-ниски от хотелите, а имат дворчета, където децата могат да играят.
    Другият ми съвет е изберетеберете някоя по-забутана улична. Хотелите до морето са много шумни и няма да можете да се наспивате.
    Миналото лято го прекарахме в Крайморие. До нас имаше едно ресторантче. Всяка сутрин правеха супи и се разбрах с готвача да ми отделя от супата преди да я застрои. Срещу 1,20 лв всеки ден имах осигурена топла супа.  Тогава точно захранвах дъщеричката ми и тя с удоволствие ги опитваше.
    Черноморец е сравнително добро място за почивка за семейства с малки деца. Спрямо другите курорти е в пъти по-евтино и по тази причина е за предпочитане.
    Сега се сетих за нещо много неприятно. Хазяи и хотелиери са окупирали входовете на градчето. На влизане , като видяха софийския номер на колата ми, буквално се хвърлиха върху нея да предлагат свободни стаи.

# 147
    ,,Сега се сетих за нещо много неприятно. Хазяи и хотелиери са окупирали входовете на градчето. На влизане , като видяха софийския номер на колата ми, буквално се хвърлиха върху нея да предлагат свободни стаи.,,
    Всички коли които са с различна регистрация от Бургас  са подложени на това.
    Дори нашата Grinning

Съседката срещу нас от години посреща туристи.
    При нея е пълно със семейства с деца.Има семейства от години идват.
    А защо никой не се е похвалил?
    Къщата е доста киправа и много удобства/самата тя има малки внучета/за семейства/големия брой посещения говорят за това.
    Ако някой е почивал при леля Марче,да каже две-три думи.

# 148
    Ние ще сме в Черноморец от 4.07,а като гледам прогнозите за тогава са за облачно време с превалявания SadВече съм превела капарото и няма отказване,дано имаме някой друг слънчев ден и топла вода в морето,че моят син по принцип не излиза от водата и не знам какво ще го правя ако прогнозата се сбъдне.

# 149
    • София
    Егати излагацията с месТните Simple Smile Извинявайте, момичета Simple Smile

Виждам, че и аз и джоджо и Кашпичка реално сме на едно мнение. Но това не променя нещата Simple Smile

Кашпичка, моята идея беше точно това - не е проблемът в къщите, а в това, че всеки си гледа да си напълни неговата къща, а селото предлага все по-малко от това, което търси туриста  Peace  И лошото е, че за 15 лева на легло, това което се предлага е малко. В Китен хората за тези пари получават повече  Peace Но си права, че ако на туриста не спре да се гледа като на ходеща банкнота, скоро по нашето море нещата няма да са никак добре.  Peace

Съседката срещу нас наистина си разшири къщата, но и остана двор, в който направи барбекю за родителите и мини площадка за децата. Ами получи и се на жената. Това могат да направят местните за туриста  Peace Не очаквам да се съберат и дружно да направят площадка до плажа  Peace За това трябва да настояват пред кмета и общината  Peace

Общи условия

Активация на акаунт