Черноморец 2011

• 66 608
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Момичета,здравейте!
Насочили сме се към Черноморец това лято,но мъжа ми ме попари,че в средата на плажа имало отходна тръба,която се изливала директно в морето,вярно ли е това?

Има вода, която се излива в морето, но това не е отходна тръба. Тази вода е подпочвена, извира от кладенец близо до люлките, там се влива и дъждовната вода. Тази вода си тече там от време оно.Така че бъдете абсолютно спокойни, водата е чиста. Peace

На мен пък ми е интересно, къде се излива канализацията на Черноморец?  И дали и като миналата година едни автомобили - цистерни с отходни води правят непрекъснати курсове до пътя за Градина и си изсипват товара там , в една шахта, която се влива в морето?

# 287
storm76 Hugмного питаш smile3534
За съжаление всички знаем къде водят тръбите Embarassed
Ама за това е лековита морската вода Mr. Green
На Черноморец има хотели дето струват майка си,баща си и вуйчо си,ама за вуйна не стигнали парите и познайте къде се излива отходната вода.
На подадените сигнали се отговаря уклончиво и,че нямало доказателства.
Тръбите не са на място където директно да ги видите.
Ако имате интерес,обадете ми се и ще ви заведа.

# 288
Какво е вашето мнение за къща на гости Йончеви, която се намира близо до централния плаж.
Тройна стая (3+1) струва 50 лв (сам. санитарен възел, климатик, хладилник, място за паркиране + ползване на печка, микровълнова фурна, ютия...). Плажа е на само 50 м. Така го казват собстевниците.
За хотел Оазис разбрах само лоши неща, а какви са оценките за къща на гости Йончеви?

# 289
# 290
Добър ден! Снощи се прибрахме от Черноморец. Както писах и преди, бяхме резервирали студио във вила "Камелия". От там останахме повече от очаровани- стаите се чистеха всеки ден, на три дни сменяха чаршафите, имаше и хавлии /видях, че някой питаше по-назад в темата/.

Относно Ч-ц- ами, Ч-ц си е Ч-ц. Курорт от среден клас, ориентиран към семейства с малки деца. Като цени сравнително евтино, но въпреки това по заведенията до петък беше не почти, а направо празно. Във вторник в "Замъка", където преди година-две нямаше места от 17 часа натам, сега вечеряхме само аз, съпруга ми и децата. Хора горе-долу се мяркаха повече в Кондрос.

Цените са си същите, които аз помня от поне 5 години.

Градския плаж- стъпих един път там и повече не повторих. Не е за мен. Не че нещо му има- чиста водичка, чист пясък, обаче хора, хора, хора...дупе до дупе. Мерси, не е за мен.

Реално друго за самото градче не мога да кажа, защото ние сме се разхождали там общо две вечери. Стояхме на плаж до 21 часа, хапвахме там и после душ и по леглата. Т.е. представата за активна почивка на море за нашето семейство е далеч от шума на курортите и разните невероятни "атракциони".

Плажа на к-г "Градина":

джоджо, благодаря за закуската, посрещането и отделеното време!   bouquet

П.П. До вила Камелия е вила Катрин. Гледах я от терасата си. Невероятна чистота се спазваше на басейна, двора и терасите. Съответно не съм видяла стаите, но пък се запознах със собственичката- невероятна млада жена.

# 291
Здравейте. Със семейството и приятелите планираме да почиваме в Черноморец в края на август. Резервирали сме хотел Оазис. Тук се пишат обаче само лоши неща - студен басейн, малки стаи, мръсно и т.н. Нека тези, които са почивали там си дадат мнението. Става ли за почивка или не. И по точно този нов панорамен етаж, който сега се рекламира. Ще се радвам на мнения, защото аз откривам и много хубави неща. Едно от, които е близост до плажа. Трябва да преведем и капаро така че ще се радвам на мнения.

# 292
  • Пловдив
Касита,много хубави снимки... Peace

# 293
Здравейте. Със семейството и приятелите планираме да почиваме в Черноморец в края на август. Резервирали сме хотел Оазис. Тук се пишат обаче само лоши неща - студен басейн, малки стаи, мръсно и т.н. Нека тези, които са почивали там си дадат мнението. Става ли за почивка или не. И по точно този нов панорамен етаж, който сега се рекламира. Ще се радвам на мнения, защото аз откривам и много хубави неща. Едно от, които е близост до плажа. Трябва да преведем и капаро така че ще се радвам на мнения.

На плажа съпруга ми се запозна със семейство, което почиваше в х-л Оазис на панорамния етаж. Понеже се бяхме насочили първоначално за тазгодишната почивка за там, но в последствие се отказахме, заради лошите отзиви, ги поразпитахме Simple Smile
минуси:
басейн- студен;
стаи- малки и не особено чисти;
панорамен етаж- зверска жега, която даже и с климатик не се преглъща;
занемарена сграда, което се вижда и на пръв поглед без да е нужно да почиваш там. /всъщност това е може би една от най-грозните къщи в Черноморец, претендираща да е хотел./

плюсове:
невероятна гледка, ако имаш тераса към морето
непосредствена близост до градския плаж и центъра

tandonova, благодаря!

# 294

Относно Ч-ц- ами, Ч-ц си е Ч-ц. Курорт от среден клас, ориентиран към семейства с малки деца. Като цени сравнително евтино, но въпреки това по заведенията до петък беше не почти, а направо празно. Във вторник в "Замъка", където преди година-две нямаше места от 17 часа натам, сега вечеряхме само аз, съпруга ми и децата. Хора горе-долу се мяркаха повече в Кондрос.

Цените са си същите, които аз помня от поне 5 години.

да се включа и аз... не че съм мама, но забелязвам че знаете всичко  Grinning
та значи... от 25 миналият месец съм тук - хора няма... /не и както го знам отпреди 2-3 години/... сега почва да се пълни, но пък за сметка за това цените на хранене са си поносими.
Определено селцето /градчето де/ е ориентирано към семейства с деца и е доста спокойно.
Ако очаквате голям лукс ..е няма да стане..има си  курортни комплекси за това...
Информация за вили и къщи за почивка нямам-цени и обслужване, но пък мога да ви кажа че в "Кондрос" и "Липите" е хубаво и евтино. На мен лично най ми харесва ресторант "Кръста" където не само обстановката е впечатляваща, но има и жива музика. Ако някой се интересува от нещо конкретно мога да проверя. Тук съм до края на август. Wink
Слънчево лято на всички Simple Smile

# 295
  • Русе
Здравейте!
С интерес следя темичката. Сутрин денят ми започва с отваряне на темата и прочит на всичко, което сте написали.
До сега никога не сме били в Черноморец, всъщност не сме били по-надолу от Св. Влас.
Ние сме с резервация във "Вромос" от 30.07. Преди да направя резервацията разпитах Джоджо за него. Ако има и други мнения, било то положителни или отрицателни - моля, споделете.
Ще сме две семейства с по две деца.
Следя с интерес също така и мнения за заведенията за хапване. Знаете ли как е на "Вромос" кухнята? Интересува ме главно дали имат обедно меню.
А има ли в Черноморец нещо като Лунапарк, площадки с люлки, пързалки и т.н. за децата?

# 296
Лунапарк има баш на центъра на Ч-ц- батути, бънджита, топки в басейни, въртележки....бла-бла.
Хубава детска площадка и фитес на отрито далеч от центъра точно на влизане в градчето.

obla_4e, знам това, което съм искала да знам. Почивам години наред само и единствено в Ч-ц.  Simple Smile Да, не е това, което видях например през 2008-ма. Нямаше място за разминаване в началото на юли. А сега слаба работа.
Кръстът е прекрасен ресторант като обстановка и кухня, стига да няма чалгареси.

# 297
Здравейте, бяхме миналата седмица в Роза. Имаше мнение по-горе в което бяха изброени + снимки доста лоши неща. Аз лично съм много доволна и нямах нито един от изброените проблеми. Нямаше стърчащи контакти, ръждясали сушилки, лоши миризми и най-малко лошо отношение от страна на персонала. Напротив - всичко беше идеално. Явно зависи кой с каква нагласа отива на почивка и естествено от стаите. Без колебание бих отишла на почивка отново там. Единствения минус наистина са мухите, но според мен и 5* хотел да отидете, е невъзможно в студения ресторант да не влизат мухи. Предимно се хранехме на външната тераса - и така дори и този проблем нямахме. Весело изкарване на онези, на които тепърва им предстои.

# 298
  • Русе
Касита, благодаря за отговора! На моите деца им дай такива забавления(да има кой да плаща). Където и да идем - все за батути питат.
Не държа да има много хора на плажа. Толкова години съм се наситила на народ по плажовете на Св. Влас и Слънчев бряг, а дори и миналата година на Обзор. За нас ще е по-добре да има по-малко хора, за да може и в 10 часа да отидем, да има къде да се разположим две семейства с четири деца и всичките им атрибути. По възможност държим да е на първа линия  Wink Laughing. По всяка вероятност обаче точно като отидем ще се напълни, защото българинът масово си взема отпуски след 01.08.

# 299
  • СОФИЯ
love145 - моля те, сподели още неща за "Роза" - първия ден след 14.00 часа ли беше настаняването? Накакво имахте право - от храненията ? А последния ден? Ако искаш може и на лични - да не спамим темичката! Но пък може и още някой като мен да се вълнува  за там ......

Аа и за анимация да питам - имаше ли за деца нещо вечер оргинизирано?

Общи условия

Активация на акаунт