Прием Детски Градини Варна - 2011 тема №2

• 42 762
  • 777
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Да, тази информация отдавна трябваше да излезе..... Има много неясни неща. Как така във всяка градина, едновременно ли ще се теглят? Може ли детето да е прието и на 4те места например? Или ако го приемат на първо желание, автоматично отпада за следващите? Но как става това ако не е цетрално еглене, а за всяка градина.

Аз лично не мога да си обясня принципа, а съм ИТ специалист Crazy

# 16
  • Варна
Запис и от мен и успех на всички.

# 17
Аз лично не мога да си обясня принципа, а съм ИТ специалист Crazy
Ами може и те(Общинарите) да не могат да си го обяснят още и затова да не попълват секцията  Mr. Green. Нали са все умни глави събрани там....
 Надявам се другия месец по това време всички дето пишем тук да стягаме градински багажи и изследвания  Rolling Eyes

# 18
Да се запиша и аз. Успех на всички!

# 19
  • Варна
Да се запиша и аз в темата, макар да  съм абсолютен песимист за тазгодишната кампания...просто не вярвам, че такъв късмет ще ни споходи, да се преборим с всички предимствени деца и останалите няколко местенца ....

# 20
  • Варна
Да се запиша и аз в новата тема.
Аз също търся отговори на тези въпроси...
Как така във всяка градина, едновременно ли ще се теглят? Може ли детето да е прието и на 4те места например? Или ако го приемат на първо желание, автоматично отпада за следващите? Но как става това ако не е цетрално теглене, а за всяка градина.

# 21
  • Варна
Сега ходих пак до "Звездичка", директорката ми сподели, че вече има 40 деца с предимство, а местата са 60  Sad

Ужас, това ни е третото желание. Първото ни е Теменужка, а там има само 23 места, така че ще е цяло чудо да се вредим там  Tired ooooh!

# 22
Още един скептик в очакване. Сега си пишем само, но предполагам след класацията може все пак да се организираме и да ги обезпокоим "мозъците' в общината. Явно сега не сме достатъчно стимулирани за тази работа.
И да си кажа тънките сметки, които си правя. Детето ми навършва 3 през Ноември. С новите правила, може да си откараме до следващата класация в ясла. Друг е въпросът какво ще прави това дете там, след като се развива със скоростта на комета и едва ли ще се задоволи да пее песни по цял ден.

# 23
rosicp, това ми е ясно..... имах предвид как и къде ще се проведе томболата?........ самият принцип...... ето този надпис от раздела "Информация за приема в ДЗ": Тази секция скоро ще бъде допълнена с информация., кога ще изчезне???

включвам се и аз, да докога ще я чакаме тази информация Twisted Evil сигурно към 31.05 отново да ни оставят замислени

# 24
  • Варна
Ами всичко ще е в последния момент, то е ясно  Sad

# 25
И да си кажа тънките сметки, които си правя. Детето ми навършва 3 през Ноември. С новите правила, може да си откараме до следващата класация в ясла. Друг е въпросът какво ще прави това дете там, след като се развива със скоростта на комета и едва ли ще се задоволи да пее песни по цял ден.
Аз писах веднъж на тази тема, но явно или аз бъркам в размислите си или....вие си правите грешни сметки. То хубаво се уповавате на новите правила (които май още не са приети или бъркам  newsm78-говоря за оставянето на детето и след навършване на 3г в яслата) но нали догодина и да е останало детето на ясла, то ще е вече в графата на 4-годишните и така ще кандидатсва за ДГ-не като редовния прием за Iва група (догодина ще приемат набор 2009г), а вече за IIра група. А знаете колко нишожни са бройките за деца II, III...група.....така че догодина шанса да приемат дете, неприето тази година, ще си е цяло чудо. (Освен ако изнведиелица не открият 10тина нови ДГ из града).
 Моля някой и на мен да обясни ако бъркам.

# 26
  • Варна
И аз тук в очакване на хубави новини на 31.05   bouquet

Бубе Няма да ти излязат сметките - според новата наредба ще изпишат детето на 1.09 или когато навърши 3 г. (тук мисля както директорката прецени). При всички положения изписването от яслата е в годината, в която навършва 3г., т.е. 2011 за родените през 2008.  Peace

Мим и аз не съм наясно с принципа на класирането по второ и следващо желание тази година. Директорката на Звездичка също не бе наясно, което ме навежда на мисълта, че и в общината не са много в час и в последния момент ще нагласят нещата. Това, което предполагам е, че шанса да приемат детето по второ и следващо желание клони към 0.

# 27
И аз се записвам да следя темата.

# 28
Бубе Няма да ти излязат сметките .....

Наясно съм с положението, но нали надеждата последна умирала.
И сега малко черен хумор. Мисля си за криоконсервацияя на детето докато навърши възраст някоя институция да го пожелае  Mr. Green Може да излезе по-евтино от частна детска градина до навършване на 5, 6 или колкото там години и трябват на администрацията, за да бъде детето 'ученик'.

# 29
Бубе как не съм се сетила... Simple Smile.Ето моето ще стане на 5 след 5 месеца и още си седи вкъщи... Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт