Прием Детски Градини Варна - 2011 тема №2

• 42 740
  • 777
  •   1
Отговори
# 765
"07.06.2011

Незаетите места ще бъдат оповестени от Дирекция Образование, чрез Електронния регистър в началото на месец юли. Заявленията за новосформирани групи няма да могат да бъдат променяни до 30.06. "

от новините на електронен регистър

Ще ми изпилят нервите.......... кому е нужно това протакане........... те незаетите места ще са си все "Незаети" и към 10.06 (когато очаквах да ги обявят) и на 01.07.......... #Cussing outсега ще трябва да тръпна в очакване до средата на юли (долу-горе тогава ще се оповестят резултатите от новата томбола) af
остава ни само да стойм и да чакаме,през това време който намери връзка намери а който не ще се надява да извади късмет ако ли не ще трябва да напусне работа

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 17:22 от RKRASTEVA

# 766
"07.06.2011

Незаетите места ще бъдат оповестени от Дирекция Образование, чрез Електронния регистър в началото на месец юли. Заявленията за новосформирани групи няма да могат да бъдат променяни до 30.06. "

от новините на електронен регистър

Ще ми изпилят нервите.......... кому е нужно това протакане........... те незаетите места ще са си все "Незаети" и към 10.06 (когато очаквах да ги обявят) и на 01.07.......... #Cussing outсега ще трябва да тръпна в очакване до средата на юли (долу-горе тогава ще се оповестят резултатите от новата томбола) af

Това "протакане" госпожо, е технологично време заложено в правилата, което е нужно за предвижване на списъците на отказали се деца. Избраното време е база опит от миналогодишните класирания, когато списъците имаха валидност до края на годината.
И спрете да се гаврите с майките на неприетите дечица, че с малко IP познания+връзки където трябва ще ви отиде анонимността на кино. А 2-3 случая на разкрити фалшиви предимства ще дойдат дюшеш на Общината - чудесен предизборен PR!

Фалшивите предимства са документна измама. Няма нищо общо с политическия PR

Още по-добре е така поставено, да.
Писанията на тези двечките би трябвало да са предизвикателство както за нас, така и за вас.

Всъщност смятам, че написаното от потребителя не отговаря на истината. Провокация, на която всеки неприет би отвърнал. Проверките поискани от родителите се извършват.

# 767
  • Варна
Всъщност смятам, че написаното от потребителя не отговаря на истината. Провокация, на която всеки неприет би отвърнал.

Дано да е така.
Всъщност, ако има случай на фалшиво предимство, вина не може да има нито в общината, нито в директорите на ДЗ, а само в онези, издали фалшив документ.
Остава въпросът защо някой би провокирал така грозно?
Остава и оцията информирай модератор.

# 768
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Случайно попаднах на тази тема във форума.Не ми се мисли,че един ден и мен ме чака същата участ,като вашата.

# 769
  • Варна
Ние се гледаме все още вкъщи, не сме ходили на ясла, пробвахме, но след 4 разболявания за няма и месец се отказах и реших да гледам детето вкъщи до градината. Иначе ми се искаше да ходи на ясла, не че работя, но това си беше свободно време за мен за да пооправя вкъщи, да отида на козметик, да напазарувам, или просто да си почина.
И докато ти се размотаваш и можеш да си позволиш да не работиш, някой трябва да напусне работа, защото за неговото дете няма място в яслата...
Ей това не мога да го разбера - абсолютния егоизъм на някои хора...
Мен пък ме съкратиха,поради причината,че детето ми не го приеха на ясла.Не можеха повече да ме траят да не ходя на работа.И вече ще стане 1г. откакто не работя,а и не виждам как ще си намеря работа занапред. Sad

# 770
  • Варна
Днес разкрих още една измама в градините. Нямаше да се сетя за това ако не ми го бяха казали в очите. Последните дни от персонала ми напуснаха няколко жени, без обяснение. Днес една пак напуска, тя е по-цапната в устата и като я питах защо напускаш, ми каза че досега й е трябвало бележка че работи, а сега детето й вече било на градина и не искала да работи. Мъжа й печелел достатъчно.
Така си направих изводите,че някой семейства имат допълнителни приходи, жените предпочитат да ходят по МОЛове вместо да работят, но просто им трябват бележки че работят, за да си натикат някак детето в градина.
Днес като се замисля, имам персонал който не мърда с години, но от няколко години по това време точно има текучество , основно с жени работили месец -два. Преди не ме е вълнувал проблема с градините и не съм се замисляла, но сега като ми е на главата свързах нещата.

# 771
По повод това,че нямало терени за строеж на ДГ в р-н Одесос, се сетих, че един път ходих да оглеждам ДГ Христо Ботев и ми направи впечатление огромния двор на градината. По спомен ми се струва, че  в този двор може да се построи още една ДГ.  Поправете ме, ако бъркам.

# 772
Моето дете е прието в ОДЗ "Дружба", но ни идва малко далечко. Ако има някой от ОДЗ "П. Берон", който иска размяна нека пише на лични.  bouquet
Искрено съчувствам и пожелавам успех на всички неприети!

# 773
Гледах интервюто с Базитов. Въобще не му пука, нито пък го интересува. След не знам си колко години щяло да се разкрият не знам си колко места. Когато моето дете вече е на училище, ако въобще и в училищата има места, 'щото то е тръгнало така, че и в училищата няма да има места. Това майче, което говори, каза, че ще се опитат някак си с таткото да правят рокади със смените на работата им, както и, че ще помага бабата. Само, че такива като нас дето нямат баби и дядовци и дето не могат да си правят рокади със смените ще го ядат такъв голям(ще ме извините за израза, ама е точен)... На тази беднотия и на този труден живот някакви си изтупани със скъпи костюми и корумпирани отвсякъде управници, наядени и самодоволни, решават съдбата на семейството ми. Тоест:аз ще трябва да напусна работа,( която не е толкова добре платена, но поне плаща сметките) и ние съвсем да затънем в беднотия. И без това се ограничаваме от толкова неща(говоря за храна),а не питайте пък като трябват лекарства за детето ми какъв зор е с парите. А ние като се разболеем гледаме въобще да не си купуваме лекарства и да ни мине ей така, от само себе си. А за нови дрехи пък е абсурдно да говорим. На детето ми се купуват дрехи втора употреба. А на нас никакви, караме си със тези ,които имаме от години. Искам да попитам тези намазани физиономии в общината: като напусна работа детето ми с какво да го храня със хляб и сол ли, или с камъни, а може би да се научим с тати да фотосинтезираме? А може би по-добре за вас е такива като нас да ни няма, защото те само създават проблеми и нямат пари да дават под масата и да ви гушат.
АЗ СЪМ ТАЗИ МАЙКА,КОЯТО ЩЕ СЕ ОПИТА ДА СКАЛЪПИ НЕЩАТА ЗА ИДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ.И ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БАБАТА И ДЯДОТО,ЗАЩОТО НАИСТИНА МНОГО НИ ПОМАГАТ.МИЛИЧКА,ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ АЗ ИМАМ УГОВОРЕНА СРЕЩА С БАЗИТОВ ЗА ДРУГАТА СЕДМИЦА В ЧЕТВЪРТЪК 16,06,2011 ОТ 9 ЧАСА. АКО ИСКАШ МОЖЕ ДА ДОЙДЕШ И ДАМУ ГО КАЖЕШ ЛИЧНО.
Какво трябва да каже на г-н Базитов? Той прави каквото трябва и може за да работят детските градини със Варна, но няма начин да намери още 700 места за тази година. Просто това е положението за момента.
Иначе baz, не мога да разбера нещо. Казваш, че двамата със съпруга ти работите и пак нямате пари. Не ми е работа, но как така не ви стигат дори за дрехи да си купите?
Ако аз бях при такива условия едва ли щях да мисля за дете  newsm78
По-скоро си мисля че малко преувеличаваш  Thinking
АБЕ, ЖЕНА - ТИ МАЙТАП ЛИ СИ ПРАВИШ С ХОРАТА ПИШЕЩИ ТУК - Е, НЯМАМ ДУМИ - ТРЯБВА ДА СИ МИЛИОНЕР ЛИ ЗА ДА ИМАШ ДЕТЕ - НЕ ТЕ Е СРАМ - ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА С ТАКИВА РОДИТЕЛИ

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 19:19 от male4ko-pale4ko

# 774
По повод това,че нямало терени за строеж на ДГ в р-н Одесос, се сетих, че един път ходих да оглеждам ДГ Христо Ботев и ми направи впечатление огромния двор на градината. По спомен ми се струва, че  в този двор може да се построи още една ДГ.  Поправете ме, ако бъркам.

относно терените бих искала да добавя и такива в Младост - сигурно господата се сещат вече, че става въпрос за нивата пред бл.152 и бл. 155 - зад блок 151 - спокойно, не една ами две детски градини могат да дигнат ако пожелаят
 следващата седмица и аз ще дойда с Вас

# 775

относно терените бих искала да добавя и такива в Младост - сигурно господата се сещат вече, че става въпрос за нивата пред бл.152 и бл. 155 - зад блок 151 - спокойно, не една ами две детски градини могат да дигнат ако пожелаят
 следващата седмица и аз ще дойда с Вас

М/у 6 и 4 бл. които са с/е Мосю Бриколаж има огромна поляна. Не знам дали не е застроена заради жиците на тролеите.....или просто никой не се е сетил да строи , но също е терен

# 776
Нова тема

Може да ни заключат и си позволих да пусна тема.

# 777

Предложихме още братчетата и сестричетата на децата ,които са 4 група в ДГ,да не се ползват с предимство.
Задължително условие да стане двамата родители да работят.
При разбъркването на номерата,за всяка ДГ да участваме с различен номер.

Силвия, а дали тези промени ще бъдат заложени скоро в процедурата. Мисълта ми е щом по средата на кандидатсване я измениха, могат да го направят по всяко време, а не да се чака момента, когато се изготвя следващата година процедурата.

Поне наистина нуждаещи - работещи се да земат останалите единични бройки.

ЗА ТАЗИ ГОДИНА НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ! Sad

Общи условия

Активация на акаунт