Прием Детски Градини Варна - 2011 тема №2

• 42 783
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
И ние не искаме на гърне. Правя опити много, много отдавна да го науча на гърне. Имам чувството вече, че всяко свободно време го прекарвам в приучване на гърне.

# 61

Най-радостното е това изречение:
Заявления с наличие на задължение по неплатени данъци, без поне един родител с адрес по лична карта във Варна или с непълен комплект документи се подреждат под всички останали.

Все е нещо. Party

# 62
Дали ще ни пуснат с памперс гащички, докато има някакво развитие?
 Rolling Eyes

В нашата градина пускаха. Дъщеря ми се напикаваше докато спи на обяд до трета група. Затова и купувах гащи, за да не занимава госпожите.
Аз се притеснявам само за обличането. Вече от година ака и пиша само в тоалета. Щом таратор яде сам значи и с яденето ще се оправи. На финала вдига купичката и си го изпива, но все е нещо.

# 63
  • Варна
Пропуснала съм да се запиша Embarassed
Ясмина, и на мен ми казаха, че задължително се правят нови изследвания, нищо че детето е било на ясла преди това. Както и да го гледам, най-рано ще тръгне на 6ти юни. Аз мисля на 30-ти да пускам чревните. В крайна сметка, доколкото чух, за нашата градина колкото места има, толкова и молби, а и сме с предимство.

# 64
Ясмина, и на мен ми казаха, че задължително се правят нови изследвания, нищо че детето е било на ясла преди това. Както и да го гледам, най-рано ще тръгне на 6ти юни. Аз мисля на 30-ти да пускам чревните. В крайна сметка, доколкото чух, за нашата градина колкото места има, толкова и молби, а и сме с предимство.
А коя е вашата градина?

# 65
  • Варна
А коя е вашата градина?
в кв.Аспарухово  Laughing

# 66
И аз да се присъединя в листата на чакащите............. Grinning, дано всички имаме голям късмет!

# 67
Изследвания се правят задължително. Директорката ми го каза онзи ден. Много се зарадвах и аз на новината за септември месец, защото идеята за сборни групи лятото въобще не ми допада. Ако са си в тяхната група може би ще ги пусна от 1.07 ако може естествено. Все още ми е малко неориентирано в цялата работа....

# 68
# 69
  • Варна
И аз да се запиша тук.
Ние чакаме също класирането, за яслена група сме.
Дано всички имаме късмет с приети дечица Simple Smile

Гледам, че за гърнета си говорите, ние тази работа почти сме я свършили, макар, че дъщеря ми още няма 2г..Искам ако я приемат да съм спокойна, че е научена.Въпреки, че те там май слагат дечицата под час на гърнето и малко ме притеснява това Rolling Eyes

# 70
А защо в "свободни места за целодневни групи" там където има прием 2008 пише, че срока за подаване на документи е 31.05.2011. Не беше ли срока до 10.05.2011? Значи срока е удължен ли? newsm78

# 71
  • Варна
А защо в "свободни места за целодневни групи" там където има прием 2008 пише, че срока за подаване на документи е 31.05.2011. Не беше ли срока до 10.05.2011? Значи срока е удължен ли? newsm78
Не видях да пише такова нещо.Ето точка 3:
3. Заявления за новосформиращите се яслени групи към ОДЗ и първи възрастови групи към ЦДГ за следващата учебна година се подават в детските градини от 01.03 до 10.05. на текущата календарна година.

# 72
  • Варна
И аз не знам да е удължен срока.Познати майки с деца 2008 и 2007 също подаваха до 10-ти. Rolling Eyes

# 73
Като влезете в "Ел. регистър за прием в детски заведения", в ляво долу има таблица ,над която пише:"свободни места за целодневни групи". От четвъртия ред надолу почват група 2008 г. и  по- надолу продължават за различните д. градини. Там има колонка:"срок за подаване на документи",в която с/у всеки набор 2008 за различните д. градини пише 31.05.2011г.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 21:00 от baz

# 74
  • Варна
Явно е объркано,защото не може срока да е до 31.05. и резултатите да излизат на 31.05. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт