Прием Детски Градини Варна - 2011 тема №2

• 42 767
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
Според мен не е объркано , в справки там където са обявени броя на свободните места , например за Моряче са 91 , а сега има 88 обявени места до 31 , да не би да приемат още толкова деца  Shocked

# 76
За няколко д. градини е променен броя на местата.

# 77
Оправили са регистъра , било е явно грешка  Grinning

# 78
  • Варна
Оправили са регистъра , било е явно грешка  Grinning
Peace

# 79
Все грешки има... Луд да станеш малко е. Препрочитаме всеки ден като ненормални всичко ,отново и отново. След разни противоречиви информации и двузначни правила и обяснения, човек става подозрителен. Първо за ясла, сега и за д. градина. Хайде добрутру и късмет.

# 80
М/у другото, една жена от персонала на Златно зрънце спомена, че е много вероятно да открият още една първа група в тази градина, а не само една както е сега. Спомена нещо от сорта, че ще е за сметка на предучилищна група, а може и аз да не съм разбрала. Но кога и дали ще стане....

# 81
20 пъти я прочетох така чаканата информация за приема (томболата) и не можах пак да разбера как точно ще се случват нещата. Twisted Evil
Някой ако е разбрал да ми обясни : и за четирите ДГ за които кандидатстваме един "случаен номер" ли ще имаме или 4 различни. И как така всяка директорка ще си прави томболата....... ще има ли нотариуси във всяка една градина, които да гарантират за истинността на проведената лотария ??? Thinking

# 82
  • Варна
20 пъти я прочетох така чаканата информация за приема (томболата) и не можах пак да разбера как точно ще се случват нещата. Twisted Evil
Някой ако е разбрал да ми обясни : и за четирите ДГ за които кандидатстваме един "случаен номер" ли ще имаме или 4 различни. И как така всяка директорка ще си прави томболата....... ще има ли нотариуси във всяка една градина, които да гарантират за истинността на проведената лотария ??? Thinking

И мене ме интересува това, а никъде не е обяснено в сайта им.

# 83
И аз не мога да я разбера тази томбола. А също я четох няколко пъти и я обмилях. Може би трябва да я обяснят по-подробно и по по- прост начин. Това ,което е обяснено може да се тълкува по няколко начина.

# 84
Силно се съмнявам в това, че ще има присъствие на нотариус. Може би предствател на общината ще има, а иначе доколкото знам директора е този, който натиска бутончето и спира системата, която на лотариен принцип подрежда брой номера според свободните места обявени в градината.

# 85
Компютрите са нагласени, дата , час в който се включват автоматично и се извършва лотарииния принцип. Peace

# 86
Цитат
в кв.Аспарухово  Laughing

И моя син тръпне в очакване в коя от 4-те градини в Аспарухово ще го приемат.

Това вместо запис Peace

# 87
  • Варна
Аз си мисля, че този персонален номер системата го праща в съответните градини, които сме заявили и там вече се "джуркат" номерата.Но доколко е обективна тази лотария не знам Rolling Eyes
Така според мен злоупотребите ще са повече...
Миналата година за прием в яслена група за едното ОДЗ до нас ни казаха, че имало около 400 деца за 10 свободни места, останалите били заети от дечица с предимства.

# 88
Аз пък да ви кажа незнам , какви промени , какво правиха , но всичко си продължава по старому явно . Ето давам ви един съвсем пресен пример . За деца родени 2007 , 2006, 2005 приема на документи пише , че е целогодишен ...... Така обаждам се  в една градина , която ме интересува и питам мога ли да подам документи за детенце , което е родено 2007 г и , отговор- НЕ . Трябва да изчакате , ние обявяваме свободните места в Регистъра и тогава в едноседмичен срок , може да кандидатствате . ОК чакаме места да се появят в регистъра и ето има 2 места в една градинка , която можем да посещаваме И....В петък след 19 ч обявяват местата , което означава ,че до другия петък ,аз имам право да подам , обаче ....в понеделни к, си били направили класирането, и в сряда ПРИЕТИТЕ деца вече са били на градинка , а за дае всичко коректно ,в петък чинно ги обявиха в регистъра ...Ей , казвам ви бясна съм . Аз съм с 2 сериозни предимства , но така или иначе , неможе детето ми да започне .... Следващия път , обаче вече , ще си търся правата ..

# 89
  • Варна
Днес говорих с директорката на "Звездичка" - каза, че приетите деца, родени първото полугодие,  могат да почнат в  началото на юни. Ако нямало достатъчно желаещи, щели да бъдат в сборна група (както разбрах от двете първи ще направят една сборна). Изследвания трябва задължително, независимо, че няма прекъсване от яслата.

notes това е безумие! Сигурна съм, че директорката е пределно наясно кога ще и се "освободят бройки". В наредбата пише ли, че трябва да има обявени бройки, за да се кандидатства? И как така в понеделник приети, в сряда - на градина, ами изследвания кога правиха?

Общи условия

Активация на акаунт