питане за клостилбегит

• 31 872
  • 183
  •   1
Отговори
# 90
Е, браво с такава лека стимулация фоликулчетата са били чудесни като големина - моите са 17 и 24 мм, с едно хапче на ден. Значи остава да разберем, дали този месец е бил нашия месец Simple Smile.

# 91
  • София
Момичета да ви питам
Отхрачващия сироп за втечняване на ЦС кога и как го приемате?
Аз и този месец съм на стимулация с клостилбегит и от него ЦС става неблагоприятна за ...плувците
Та четох за сиропа- на едни места пише  от 10ден на цикъла,на други ден два преди ОВУ да се започне
На трето място прочетох час -два преди секс да се взема
Но никаде не видях по колко да се приема - по веднъж или няколко пъти на ден?  
Нека някой пил сироп за отхрачване да сподели

сиропа трябва да съдържа Гуайфенезин, т.е основната му съставка да е такава. Аз пих обаче Ацц 200, 3-4 дни около овулацията, 30мин. преди секс.
Мисля, че РЕФЕЗИН е сироп с гуайфенезин   Wink сиропа се пие по същия начин, по една лъжичка 30мин. преди секс, в дните около овулацията.

Благодаря за отговора- аз днес питах в апреката за такъв сироп и си взех Мукосолван
Четох из форума и други момичета са го пили,но може и АЦЦ да си взема
по едно прахче ли се взема?

# 92
  • Варна
Здравейте и от мен, скоро не съм се включвала. Върнахме се от почивката, помогнахме му колкото можахме на клостила Simple Smile и сега чакаме, т.е. не чакаме. Трябва да ми дойде в понеделник, но вече не издържам и ме сърбят ръчичките да си купя тест. Знам, че може въобще да не отчете вярно, но едва се удържам. Нямам никакви симптоми за разлика от всеки друг месец, когато си въобразявам какво ли не. Единствено поддържам много висока телесна температура 37.3, без да съм болна. Иначе и от клостила нямах странчини ефекти поне до момента, съвсем нормално се чувствам, даже по-добре от друг път. И двете ми най-близки приятелки са бременни и много искам и на мен най-накрая да ми се случи, писна ми да чакам, мисля, че 2 години е достатъчно. Пожелавам Ви и на Вас да не чакате повече.  bouquet

P.S. Да си купя ли тест?!? Grinning

# 93
Тест за ранна диагностика на бременност ли ще си купиш ако да? Аз бих изчакала още необходимите дни!

# 94
  • Варна
Да, мислих да си купя Престо, нали уж на 7 ден след овулация показвал, на мен ми е 11, при ЛФ 15, но знам, че трудно ще покаже още, ама какво да правя като не издържам вече.

# 95
Търпение и спокойствие му е майката. Нали така съветват всички бъдещите майки.  Женатя трябва да е спокойна, блага, ведра, необременявана и т.н. Аз лично стискам палци за  EFP в понеделник.

# 96
То и аз си казах, че няма да си правя тест по-рано, защото не искам да се разочаровам, но май любопитството ми надделява Rolling Eyes

# 97
  • Варна
Аз издържам още и то благодарение на Вас, но до понеделник едва ли ще я докарам:)

# 98
Момичета след Прегнила, боля ли ви стомах, кръст, яйчници или нещо?Доктора каза че малко ще ме наболява следващите дни, но доста дълго наболява и е малко по-силна болката от овулацията по-принцип. Вие как бяхте?

# 99
На мен Овитрел са ми слагали, което е почти същото като Прегнил, но не ме е боляло нищо.  Confused Нищо необичайно като усещане. Даже си мислех, че съм била много глупава да си мисля всеки месец, че имам признаци на бременност, при положение, че всъщност от високото ниво на ЧХГ няма никакви признаци, а предишните месеци "признаците" ми са се дължали явно на прогестерона. Thinking

Може би е индивидуално, при някои хора може да се проявява повече, отколкото при други.  newsm78

# 100
Момичета днес бях на преглед и доктора установи че имам дебелина на лигавицата 14 мм, което било много, т.е. добре. Понеже сега тепърва започвам да чета за дебелина лигавицата и подобни, реших да споделя и с вас, да кажете при вас как е било, ако са ви казали вашите лекуващи лекари. Предписа ми Дуфастон до края на цикъла - до 5.08. Ако дотогава не дойде новия МЦ, да правя тест естествено. Simple Smile

# 101
  • София
Благодаря за отговора- аз днес питах в апреката за такъв сироп и си взех Мукосолван

Вит. C за 8 лв. !?

# 102

Вит. C за 8 лв. !?
какъв витамин С ?  Thinking

# 103
  • София

Вит. C за 8 лв. !?
какъв витамин С ?  Thinking

http://apteka.framar.bg/01005256/%D0%B0%D1%86%D1%86-100-%D0%BF%D … 0-%D0%BC%D0%B3-20

Основната съставка е   N-Acetylcysteine, а вит.С е помощно в-во

# 104
Не знам защо съм живяла в такава заблуда, може би защото е отхрачващо.
Не ползвайте АЦЦ тогава за увеличаване на ЦС.

Общи условия

Активация на акаунт