питане за клостилбегит

• 31 899
  • 183
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
За съжаление на мен ми дойде и този месец, не издържам вече  #2gunfire, като часовник съм, а 2 години напразни надежди, и това чакане между овулация и цикъл ме убива. Позитивното е , че нямах никакви странични ефекти от клостила и продължавам да го пия още 2 месеца. Записах се при д-р Атанасова в "Майчин Дом" за другата седмица, да и обясня каква е ситуацията и да я помоля да ме следи по време на овуто. Ако не стане тези два месеца, почвам да мисля за инсеминации и др. подобни, защото вече сериозно взех да се тревожа.
Дано да сте имали повече късмет от мен и Ви чакам да се похвалите скоро!  bouquet

# 106
Ех, колко жалко! Съжалявам за поредния досаден цикъл. Дори днес си мислех , че вече е време да споделиш резултат, но уви - не е този на който се надявахме. Кураж и късмет!И ние до 3 месеца ако не успеем, ще последват инсеминации и т.н.
При мен резултат ще има най-рано на 5.08.
 Hug Hug Hug

# 107
За съжаление на мен ми дойде и този месец, не издържам вече  #2gunfire, като часовник съм, а 2 години напразни надежди, и това чакане между овулация и цикъл ме убива. Позитивното е , че нямах никакви странични ефекти от клостила и продължавам да го пия още 2 месеца. Записах се при д-р Атанасова в "Майчин Дом" за другата седмица, да и обясня каква е ситуацията и да я помоля да ме следи по време на овуто. Ако не стане тези два месеца, почвам да мисля за инсеминации и др. подобни, защото вече сериозно взех да се тревожа.
Дано да сте имали повече късмет от мен и Ви чакам да се похвалите скоро!  bouquet
съжалявам   bouquet
защо не се обърнеш към специализирана клиника по стерилитет?

# 108
  • София
Не знам защо съм живяла в такава заблуда, може би защото е отхрачващо.
Не ползвайте АЦЦ тогава за увеличаване на ЦС.
А Мукосолван става ли?
АЦЦ да не вземам значи- няма ли да свърши работа?
Вие какво сте вземали за ЦС ? сато сте пиил Клостилбегит?

# 109
Този месец след клостила и прегнила сякаш отново няма шанс за бебе. Вече ме болят гърдите, както се случва винаги преди да ми дойде, така че надеждата ми този месец отново умря. Жалко за стимулацията..

# 110
Да споделя и аз - този месец и при мен не се получи, вчера направих тест - отрицателен, спрях утрогестана и чакам цикъл...

Lokitoki, следващия месец може да е нашият Simple Smile

# 111
Не знам защо съм живяла в такава заблуда, може би защото е отхрачващо.
Не ползвайте АЦЦ тогава за увеличаване на ЦС.
А Мукосолван става ли?
АЦЦ да не вземам значи- няма ли да свърши работа?
Вие какво сте вземали за ЦС ? сато сте пиил Клостилбегит?
основната му съставка трябва да е Гуайфенезин

# 112
  • Варна
Да споделя и аз - този месец и при мен не се получи, вчера направих тест - отрицателен, спрях утрогестана и чакам цикъл...

Lokitoki, следващия месец може да е нашият Simple Smile

Дано! От сърце го пожелавам и на теб и на останалите момичета!  bouquet

# 113
  • Варна
съжалявам   bouquet
защо не се обърнеш към специализирана клиника по стерилитет?

Аз съм се обърнала вече. Оттам ми изписаха клостила, но лятото два месеца не работят и затова ще отида на друго място да ме следят, а и самият доктор, макар и специалист по стерилитет, не каза нищо за наблюдение докато пия лекарството.

# 114
Здравейте след месеци изследвания най накрая се установи че овулация няма
Вече имам 1детенце на 3иполовина и един миссед преди година  Cry
Лечението ми е от др Бързашки В КИРМ Много ви моля да ме посъветвате
от ден1 Inofolic i Siofor po polovin
от3ден клостилбегит по1 и естрофен
8и9ден menogon 75inj!!!!
Чета че този естрофен подтискал ову а на мен ми е изписан от 3ден
Моля ви помогнете!!!

# 115
Леле, какви са тия 75 инжекции, и в другата тема видях че си писала това. Те ще ти разбият организма.  Thinking Но за естрофен аз не мога нищо да кажа, нека по-компетентните и изпробвали да кажат.

# 116
 WinkСлава на бога не са 75 инжекции а 75единици от лекарството на 8ми и 9ти ден.Никой за съжаление не знае нищо за този вид стимулация Sad

# 117
 Grinning Хаха, знаех си аз, че не е възможно това да е вярно, ама да попитам. Confused Стимулацията не е като обичайните срещани и прилагани на мамите тук, но може да е за добро! Чуваласъм че Плевенската клиника е много добра, дори нашия доктор щеше да ни прати там, но засега още не! Успех с лечението и късмет. Това нещо зачеването явно си е чист късмет Simple Smile.

# 118
  • София
Момичета да ви попитам- на някоя случвало ли се е при стимулация с Клостилбегит  да няма ОВУ?
Нещо този месец май не мога да се справя с тестовете за ОВУ, ЦС още ми е кремообразна а от вчера пия и Рефизин сироп
При доки съм в петък да ме види  но днес теста пак беше само с една черта
А уж казват, че при ПКЯ тестовете все са положителни- глупости - при мен миналия месец само 2 бяха положителни и те съвпаднаха с прегледа при доки- че има ОВУ
Нещо започнах да се вкисвам-пия хапчета под час като бабите ,правя тестове,стоя с вирнати крака
Надула съм се като балон от тия хормонални щуротии ...и ако няма ОВУ направо ще се гръмна
 Sad Sad Sad

# 119
  • Варна
Честно казано не съм чувала да няма ову при стимулация, но не съм експерт по въпроса, само от това, което съм чела по форумите. Възможно е тестовете да са дефектни. Кой ден от цикъла ти е? А на кой ден бяха + миналия месец? Аз ползвам Oview и съм доволна от тях. Ще ходя на лекар понеделник и ще питам дали е възможно, тъкмо да изясним въпроса, ако не си намерила отговор дотогава. Изчела съм 100 истории на жени, които никога не са видели + тестове и са забременели, така че отдавайте се на бебеправене и не му мисли. И аз съм подута:)

Общи условия

Активация на акаунт