Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 27"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 33 029
  • 715
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте Фемирки..бях на работа и не можах да гледам серията...сега ще я гледам, но края точно хванах на вратата е Емир...супер ще е другата серия hahaha hahaha hahaha

Не може да е Емир. Той нали не знае че тя живее там?
няма да е Емир, как той ,,,е в болницата  #Crazy
ще има някаква изненада ама дано е някоя по-малка  Rolling Eyes
Вили Лека  Hug

дано, щом ще ни дават  лИбоФ дано е скоро че така неможе  Naughtyще е малка, оня Маймун м да се е осъзнал навреме и да са пред вратата с Фери  Rolling Eyes той обаче лудна яко #2gunfire
а Зехра ми изглеждаше уплашена и притеснена  newsm78
хич не схванах кой м да е  ooooh!

# 391
Не разбрах, на кои снимки не е сам. С Хазал са само приятели, така ли?

# 392
  • Сливен
Благодаря Миме, за наградата, но съм до 23ч. на работа и нямаше как да я гледам серията...сега започвам...
чак ти завиждам такова красиво нещо не може да спечели всеки ден  hahaha

# 393
  • Сливен
Трябва анкета кой е на вратата   Laughing
ако е така има доста варианти кои може да е  Peaceтя няма да ни стигне азбуката да ги напишем всички герой  Joy

# 394
Няма да стане Фери тоя път няма да стане на тяхното на семейството на Фериха ще има да чакат тя да се омъжи за тоя кретен  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire иначе всички ще ги опея без да ми мигне окото и филма ще спра да гледам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Sick Sick Sick

# 395
Не разбрах, на кои снимки не е сам. С Хазал са само приятели, така ли?
има линк в поста ми .... снимките са там  Peace

# 396
Не, не, все си мисля, че щом ще са хубави епизодите за напред и мустака изчезва, явно сте прави, че може да спре изведнъж. И все пак поведението на Халил зад волана много ме плаши.

# 397
Не, не, все си мисля, че щом ще са хубави епизодите за напред и мустака изчезва, явно сте прави, че може да спре изведнъж. И все пак поведението на Халил зад волана много ме плаши.
и мен той полудя, и заключи колата  ooooh!

# 398
  • в очите на дъщеря си

е нали трябваше да го завъртят някак , че да свърши интересно Sick

# 399
ако е така има доста варианти кои може да е  Peaceтя няма да ни стигне азбуката да ги напишем всички герой  Joy
Е да, но тя направо се стъписа. Няма да е от Санем или Джансу например. Laughing Доста от възможностите отпадат. Въпросът е в това, че и не се сещам от кого може така да се притесни. newsm78
А за Халилчо, беше стряскащо в първия момент ooooh!, но той не му стиска Stop къде ще я отвлича.

# 400
Аз си лягам лека нощ Hug Hug Hug Hug

# 401
Само заради тази сцена по между им си заслужаваше цялата серия. Десетина пъти я гледах, направо ми напълниха душата.

# 402
ако е така има доста варианти кои може да е  Peaceтя няма да ни стигне азбуката да ги напишем всички герой  Joy
Е да, но тя направо се стъписа. Няма да е от Санем или Джансу например. Laughing Доста от възможностите отпадат. Въпросът е в това, че и не се сещам от кого може така да се притесни. newsm78
А за Халилчо, беше стряскащо в първия момент ooooh!, но той не му стиска Stop къде ще я отвлича.
Защо пък да не може да е Санем или Джансу, последната ако е в някой пристъп Зехра м да се шашне   Rolling Eyes
а дано на Маймуна да не му стиска ooooh!

# 403

А как да не му стиска, я виж как се разкрещя в магазинчето и извади мъжкарското си излъчване. hahaha

# 404
Не знам, Тинче дано си права, че за да е по-интересен краят на епизода и все пак мустака много ме тревожи и това си е. Не очаквах от него такова поведение, докато го съжалих на масата и в следващият момент ми идеше да го #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт