Нежелана бременност.Ще заобичам ли бебето?

• 44 705
  • 699
  •   1
Отговори
# 135
Е, добре де колко да си няма идея тя каза, че е бил чел за заболяването значи има бегла престава за какво става на въпрос. И все пак е решил да я ползва тогава не виждам как може някой да го оправдае. Лично аз никога не бих простила подобно нещо дори това да означава евентуална раздяла с особата.

# 136
Мама Звярка, ще чакаме бебенцата заедно значи  Hug

# 137
  • София
Хари, казвай какъв е пола бебо Simple Smile

# 138
Niki1, бебето ще е момче. Толкова се радвам, да не се мъчи като мен.
И още, да, сега съм точно в 26-та седмица, точно тогава се случи "онова"... За мен е много важно да прескоча този период. Док. каза че тялото "помни" и сега е важно да съм под наблюдение.

# 139
  • София
Толкова ли те боли, миличка?
СКъса ми сърцето, да знаеш.
Толкова болка отдавна не бях виждала, събрана на едно място.

# 140
KapriZ, благодаря за хубавите думи. Вероятно да, в едно кътче от душата ми ще остане завинаги мъничко горчилка, но какво да се прави.. живот. Кой ли няма такива кътчета..
 Hug

# 141
Четох и плаках...
Щом си способна да мълчиш и да търпиш , както е писала , Аззи, значи си силна!  Знай това! И съм сигурна , че , когато разкажеш за цялата си болка на мъжа ти , даже и това е края с него , ще си по-- силна с детето , което неизбежно дава нови сили и нова любов!
Стискам ти палци и те прегръщам Hug

# 142
И още, да, сега съм точно в 26-та седмица, точно тогава се случи "онова"... За мен е много важно да прескоча този период. Док. каза че тялото "помни" и сега е важно да съм под наблюдение.

Не е вярно. И ти го казвам, не за да те успокоя. Няма такова нещо като помнене!!!! Пази се, заради заболяването и също- детето ти чува. Пей, пускай хубава музика, разказвай за хубавите случки в живота си  Heart Eyes
Хари, за мен един нов живот е като отворена бяла книга. Каквото напишеш в началото, така ще върви до края. Бебето ти не страда, но усеща твоите емоции по ритъма на сърцето. Мисли позитивно.

# 143
Dana, той просто има своята представа за щастие човека. По характер е целеустремен, и това просто е изпълнение на една негова мечта, той си я гони, преследва, мисля че не е наясно с последствията върху мойта особа.
Бременността я следят като предишната. Отработена схема. Същата лекарка, спец по патологична бременност. Имам и доверие. Каза, че сега добрата новина е , че плацентата е задно разположена, което е добре, защото няма да се наложи да я режат, за да минат през нея по време на секциото както преди. В момента ми спряха кръворазреждащите , защото уж изследванията добри и ме е малко шубе без инжекцийки. Другата седмица влизам планово за профилактика на дробчетата.

# 144
Аз самата съм голяма паника като бременна, а при теб е съвсем оправдано. Но наистина си почивай и лежи, малко е останало. Мисли си как като родиш ще си живееш спокойно и без страхове, ей такива неща. Бременността скоро ще ти е зад гърба! Всичко отминава, детето остава. А с две деца в началото наистина е по-трудно, но в дългосрочен план - по-лесно и много по-весело.

Според мен мъжа ти мисли, че да имате две деца е ваша обща мечта. Ти казвала ли си му в прав текст, че искаш само едно примерно? Сигурно не. И той си живее с идеята как постигате нещо, което и двамата желаете. Не го казвам да го оправдавам, но той все пак има извинението, че дори един разговор не сте провели по въпроса за твоето нежелание да забременяваш. Дано раждането ти е супер леко сега, като компенсация за всичко друго Peace

# 145
Четох и плаках...
Щом си способна да мълчиш и да търпиш , както е писала , Аззи, значи си силна!  Знай това! И съм сигурна , че , когато разкажеш за цялата си болка на мъжа ти , даже и това е края с него , ще си по-- силна с детето , което неизбежно дава нови сили и нова любов!
Стискам ти палци и те прегръщам Hug
Роси, не плачи Simple Smile  Няма да правим темичката мъченическа я  Peace
За един ден приех толкова много положителна енергия от вас, пренастероих се спрямо мъничето правилно. Останалата част е по-трудна за изпълнение, но ще видим..
Благодаря!

# 146
Да каже някой (визирам средностатистически интелигентен човек) днес в 21 век, в Европа, че му е наложена бременност, независимо дали става въпрос за мъж, или жена е нелепо. Мога да приема да е имало опит. Но когато подобен опит се увенчае с успех - ами не мога да съчувствам на "горката" жертва.
А когато човек иска дете - нищо не е в състояние да преподреди приоритетите му, дори това да изгуби партноьра си, разсъдъка си (или живота си).
Хари, тук в този форум има консултации с психолог, знам ли, пиши, възможно е някой да помогне от разстояние, не се налага да можеш да ставаш, възможно е да комуникирате чрез интернет. Това, обаче ще е само патерицата, на която ще се опреш, трябва у теб да се намери желанието и волята да извървиш пътя. Това не е мъчение, просто изпитание. Разговаряй със съпруга си, разговаряй с приятелите си, разговаряй с професионалист. Страхът не е добър съветник, от личен горчив опит ти казвам. Всичко ще е наред, ще видиш. Ще имаш готино малко сладко човече, а след време ще търчиш и след внуците си.
А на съпруга ти - моите адмирации - убедена съм, че осъзнава риска, знае, че и той е загубил дете в 6 месец на първата ти бременност, вероятно знае, че няма гаранции, че няма пак да се случи...Но иска дете. Не го обвинявай.

# 147

Според мен мъжа ти мисли, че да имате две деца е ваша обща мечта. Ти казвала ли си му в прав текст, че искаш само едно примерно? Сигурно не. И той си живее с идеята как постигате нещо, което и двамата желаете. Не го казвам да го оправдавам, но той все пак има извинението, че дори един разговор не сте провели по въпроса за твоето нежелание да забременяваш.
Не, не съм. Казах, че не искам друга инвитро процедура, което за мен означаваше точно това, но явно само аз си го разбирах. Абсолютно права си, предполагам, че дори и не подозира за моите терзания. И ако кажа, ще е в голям шок, разочарование, знам ли...
 Не знам как ще реагира, не мога да си представя дори..

# 148
  • София
Dana, той просто има своята представа за щастие човека. По характер е целеустремен, и това просто е изпълнение на една негова мечта, той си я гони, преследва, мисля че не е наясно с последствията върху мойта особа.
Виждаш ли.
Дори и ти мислиш така. Сподели му какво чувстваш и какво те мъчи.
Вероятно ще му дадеш една друга гледна точка върху вашата любов.
Ти каза, че много сте се обичали.

Да не се е амбицирал? Мислила ли си го това.
Мъжете са много особени в тази, хм, как да кажа способност да правят деца.
Дотолкова може да се е егоцентрирал в тази мъжка амбиция, че да му е станала някаква идея фикс.
А ако са някакви цървули родата, /извини ме за буквалистиката/ и са му повтаряли и подмятали до безобразие разни намеци, твърдеци и директни въпроси защо още не се е отчел с бебе, да ти кажа, нищо чудно да го е приел като някаква амбиция.

muneca de porcelana, тя вече се е консултирала с психолога на форума.
Няма реална възможност да получи терапията, от която има нужда, поради факта, че не може да става от леглото трайно.
Една съфорумка и е изпратила сайт за онлайн консултации и терапия, но това без личен контакт е много трудно.
Но, ето, че е факт.

# 149
Нищо чудно да мисли, че си на върха на щастието, задето бебето е станало по естествен начин. Той е чул само, че не искаш ин витро, това не е като "не искам друго бебе". Дано намерите начин да се оправите, аз вярвам, че след като родиш, ще виждаш нещата от съвсем друг ъгъл Peace

Общи условия

Активация на акаунт